Gazda je te lijepo molim ,da ovo pogledas citav se forum urotio protiv mene samo zato sto sam par postova razmjenio sa tobom! Pa ovo nije posteno javljaju se neki likovi, sa kojima ja rijec nisam progovorio! Ako se ovo nastavi ovakvim tempom, ja cu svoje korisno vrijeme iskljucivo provoditi na Reciklazi!
I ja isto mislim da su se urotili protiv tebe ... cenim da su ljubomorni na tebe pa zbog toga ...
Nije se niko urotio protiv tebe.. jednostavno ekstremno si dosadan i naporan. Ljudi to generalno ne vole.. a ja dsam ti na to skrenuo paznju nekih 10ak puta u zadnjih par dana... I nije pomoglo.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E sad ćeš gazda, vjerovatno zaključati temu, ali ja moram odogvoriti, u redu imam nekih svojih bubica, ali to ne znači da uz svaki post uz koji stoji moje ime, mora neko staviti post tipa dosadan si, ili smaraš , a da ga nije pročitao kako treba! Neki likovi ovog foruma više vole, turati svoj nos tamo gdje im nije mjesto, nego biti konstruktivan dio ovog foruma, a to ja ne volim! Jedan od mojih girjehova je bio što tako očajnički hoću Burek majicu i eto sve sam načino ipsucao više mi ništa ne pada na pamet! A evo svečano obećavam, ovaj dio foruma koristim samo u nužnoj potrebi! A ako verbalni napadi na mene izmaknu kontorli , vjeruje da će neko od osoblja stati na moju stranu, jer ja nikog do sad nisam napao, zbog nečijeg mišljenja! Može svako da pročita moje posotve!
ali to ne znači da uz svaki post uz koji stoji moje ime, mora neko staviti post tipa dosadan si, ili smaraš , a da ga nije pročitao kako treba!
Ako nema efekta govoriti a ocigledno nema..
Citat
Jedan od mojih girjehova je bio što tako očajnički hoću Burek majicu i eto sve sam načino ipsucao više mi ništa ne pada na pamet!
I sto si paranoicno trazio da ti drugi nadju avatar iako je to par klikova misem da sam uradis.. i sto na svaku temu imas neki isprazan komentar... i sto...
Citat
A ako verbalni napadi na mene izmaknu kontorli , vjeruje da će neko od osoblja stati na moju stranu, jer ja nikog do sad nisam napao, zbog nečijeg mišljenja!
Ako tvoji postovi nastave izmicati kontroli... kontam da osoblje nece imati koga da brani.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!