Ona jeste monarhija, ali parlament ima odlučujuću ulogu o svemu. Manje više kraljevska porodica je za slikanje, kao i u zemlji zastave ispod moga avatara.
ali je on ipak suveren i simbol suvereniteta a simboli u politici puno znace
Ona jeste monarhija, ali parlament ima odlučujuću ulogu o svemu. Manje više kraljevska porodica je za slikanje, kao i u zemlji zastave ispod moga avatara.
ali je on ipak suveren i simbol suvereniteta a simboli u politici puno znace
Ponovo se upisujemo u listu legendi foruma ovom izjavom...
A bas me zanima zasto zelis da im cestitas?? Iz kojih razloga ti podrzavas nezavisnost Grenlanda i na koj nacin to tebe dotice??
zato sto se radi o autonomnom odlucivanju gradjana i gradjanki grenlanda - mogucnosti da samostalno odlucuju o sebi a ne danska da to radi umesto njih a posebno ne da im danski kralj bude suveren na sta nema pravo
Mislim da razumem o cemu govoris......o Srbima u Republici Srpskoj?
Bravo munlajt...bice covek od tebe
« Poslednja izmena: 27. Nov 2008, 18:19:02 od I Posle Mene JAA »
Mislim da razumem o cemu govoris......o Srbima u Republici Srpskoj? Smile
te dve situacije nemaju ama bas nikakve slicnosti. postoji mnogo razlika a ja cu ti navesti samo dve, prva je geografski raspored teritorija, a drugo su politicke okolnosti
te dve situacije nemaju ama bas nikakve slicnosti. postoji mnogo razlika a ja cu ti navesti samo dve, prva je geografski raspored teritorija, a drugo su politicke okolnosti
Zaboravio si treću razliku. U pitanju su zli Srbi.
sada se sudi karadzicu, a onda ce i mladicu tako da nece biti u pitanju srbi nego njihove vodje koje su odgovorne za genocid. uostalom i tu je razlika jer grenlandjani nisu ocistili teritoriju od danaca kao sto su srbi istocnu bosnu od bosnjaka
Zaboravio si treću razliku. U pitanju su zli Srbi.