A bas me zanima zasto zelis da im cestitas?? Iz kojih razloga ti podrzavas nezavisnost Grenlanda i na koj nacin to tebe dotice??
zato sto se radi o autonomnom odlucivanju gradjana i gradjanki grenlanda - mogucnosti da samostalno odlucuju o sebi a ne danska da to radi umesto njih a posebno ne da im danski kralj bude suveren na sta nema pravo
Da, da, naravno...divan marketing za demokratiju, pa makar i lazan
nema ovo veze sa demokratijom vec sa republikanskim uredjenjem ako mislis na ovo za kralja, a ako mislis na mogucnost da grendlandjani sami odlučuju o svojim poslovima onda ne vidim sta je tu merketing, a ne stvarna demokratija!?
nema ovo veze sa demokratijom vec sa republikanskim uredjenjem ako mislis na ovo za kralja, a ako mislis na mogucnost da grendlandjani sami odlučuju o svojim poslovima onda ne vidim sta je tu merketing, a ne stvarna demokratija!?
O Grenlande bori se za sebe Nasa Vojvodina se ugleda na tebe U hladnom i tihom ledenom prostranstvu Pokrenite put ka nasem drugarstvu Osvetlite Vojvodini stazu osamostaljenja Konacno ce munlajt tada prestati da kenja.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2008, 17:25:54 od vanyo »
O Grenlande bori se za sebe Nasa Vojvodina se ugleda na tebe U hladnom i tihom ledenom prostranstvu Pokrenite put ka nasem drugarstvu Osvetlite Vojvodini stazu osamostaljenja Konacno ce munlajt tada prestati da kenja.
Kad sam malo pažljivije pročitao post, shvatio sam da munlajt nema pojma o Danskoj... Ona jeste monarhija, ali parlament ima odlučujuću ulogu o svemu. Manje više kraljevska porodica je za slikanje, kao i u zemlji zastave ispod moga avatara.
A što se tiče "da sami odlučuju o svojim poslovima" daaaaaj.... eskimima je manje - više svejedno, nešto su malo naučili o civilizovanom životu od Danaca, pa se ku*če. Oni koji tamo žive, a nisu kosooki su Danci, i ne mogu biti ništa drugo do toga.
Meni je samo drago što se cijepaju države zbog naše situacije... čista zloba