- Ako mi pozajmiš sto maraka biću ti dužnik celog života - Ko umre s jeseni za njega nema zime - Neko drugi će morati da plati ceh - mi ovakav život nismo naručili - Smeši nam se bolje sutra - crkava od smeha - Volim tastu kao COCA COLU. Hladnu i na stolu - Komunizam je sigurno izmislio političar, naučnik bi prvo napravio eksperiment s miševima - Mi nismo hipici (DECA CVECA). Mi smo DECA kuće CVEĆA. - Imam problema sa ženom - meša mi se u brak - Štedite suzavac - plakaćemo i bez njega - Ubij jednoga onda si ubica, ubij hiljadu onda si heroj, ubij milione onda si državnik - Pošto pametniji popušta glupaci vladaju svetom - Matičar je sudija koji osudjuje na doživotnu - Jedino ekser ne ide glavom kroz zid - Austrija, to je Nemačka van sebe - Golubovi, to su ptice serice - Razlog što mnogo žena od četrdeset godina boluje od raznih bolesti je u tome što većina njih ima preko pedeset - Žao mi je što više nikad neću imati dvadeset godina - ni pod sobom - Ljudska pamet je ograničena. Glupost nije - Ne smeta mi što sanjam na engleskom, ali me nerviraju podnaslovi na nemačkom. - Grešiti je ljudski ali je osećaj božanski - Makedonci su Srbi sa pogolemata govorna mana - Jugoslavija je pederacija Crne Gore i Srbije - Bombardujte pa da krecim - Policija pazi da nas ne bije maler - Nema brasna nema hleba Glasali ste TAKO TREBA - Najlakši način da ti ime dospe u novine je da ih čitaš dok prelaziš ulicu - Samo jednom se ljubi - sve je ostalo praksa - Ne volim mitinge, tu najbolja mesta uvek zauzme policija - Tito vrati se, sve ti je oprošteno - Umoljavaju se Beogradani da žive kako znaju. Na groblju nema mesta.
-Juce sam doletio iz Londona. Jos uvijek osjecam bolove u rukama. -Pas je covjekov najbolji prijatelj. Zena zauzima odlicno drugo mjesto. -Hocu da ubijem nekog! Necu vise da budem nevin. -Objeseni je zivio povuceno... Oko vrata. -Najsumnjicaviji covjek sam ja, ako uopste postojim. -Nevjerovatno je koliko brzo mijenjam misljenje... U stvari, ne... ! -Pinokio, kad ustanes doruckuj i lakiraj se ! (Djepeto) -Prvi grafit u istoriji: Evo, vidimo se u osam kod jabuke ! -Bolje je ispasti glup nego iz autobusa. -Ako vam cigla padne na glavu nije strasno. Jedna cigla manje-vise. -Skini mi se s vrata. Hocu da ih zatvorim ! -Zvoni, kucanje ne radi ! -Zavrsio sam likovnu akademiju. Sad mogu da se slikam ! -Bolje je osjecati se dobro nego na kilometar -Nemoj nista silom. Uzmi veci cekic ! -Nuzda zakon menja, ali cud nikada ! -Ko je pojeo papagaja? Nisam ja, nisam ja, nisam... -Nepoznavanje Njutnovih zakona ne oslobadja od posljedica slobodnog pada. -Prodajem vencanicu koja donosi srecu. Nosena samo tri puta. -Infarkt, ma kakav da je, od srca je. -Osmjeh je jedina kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari. -Slon ima velike usi da bi lakse skakao sa cvijeta na cvijet. -Sat mi kasni, vaga pokazuje vise, a ogledalo mi uopste ne radi. -Boli me briga. Izgleda da ce promjena vremena. -Moler u kuci - zena na tapetu. -Bolje je vrabac u ruci nego sum na srcu. -Fizicari, cjepajte drva a ne atome. -Zatvorenici su jednocelijski organizmi. -Pjesak je kralj na pjesackom prelazu matiran od konja za volanom. -Bolje i pantljicara nego nikakav unutrasnji zivot. -Atomska bomba i gvozdena vrata otvara. -Ne cackaj mecku, aktiviraces alarm ! -Da li da idem na depilaciju ili da sacekam napalm bombe ? -Slon ne vozi bicikl zato sto nema palac da zvoni. -Zasto se kola uvek slome na meni? (bandera) -Kakva giljotina! Boli glava ! -Hvala ti, Cernobile ! Ionako nisam volio spanac. -Kad snajperista namigne, to uvijek obara s nogu. -Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne. -Nezdravo je nos brisati plucnom maramicom. -Hitlerova posljednja zelja: Ubijte Batu Zivojinovica ! -Jedna Lasta ne cini Autoprevoz. -Neka vam je laka crna zena! -Cetiri noge i ruku ima samo srecni pit-bul.