Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:49:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: graficka problem  (Pročitano 2134 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
probao sam sve iako mislim da nisam trebao samo sa jednim jer nije bezbedno, ali nece ni to! razumeo bih da mi pregori napajanje, ali da je pokrece uopste, to ne razumem..  Smiley 1
nzn sta da ti kazem,mozda nije ispravna? Smile    Moja je svaki cas zakucavala pc dok je bilo napajanje od 400w.Sa tim napajanjem od 400w mi je izgoreo jedan hdd i 1gb rama,i samo napajanje Smile.Ali je napajanje moglo da je pokrene,koje napajanje imas?(koji proizvodjac)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6500s
zito...nije neko napajanje, ali sluzilo me dobro za sad, nisam imao problema, bas bez veze ako ne moze ni da pokrene graficku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja sam imao slicnih problema sa graf.Naime imao sam napajanje standardno kinesko od 350(kamo srece da je celih 350 i graficku 8600 gt.Ovo ovako "suntavo"napajanje je teralo bez problema,tako da mislim da se ovde ne radi o napajanju vec je problem sam u grafickoj,za koju nazalost mislim da je vrisnula. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Graficke serije 7900 trose od 100w-pa do 270w(u loadu)
7900gs trosi oko 100w u loadu,a 7900gtx trosi 200w,7900gx2(dvoglavi zmaj) trosi 270w Smile Smile
A taj zitac nema ni 300w(pravih) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 6303
Napajanje ti pravi problem sigurno. Ta kineska napajanja su s***e! Meni Frontier ATX-550 (kao 550W , a nema ni 350!) pravi slican problem. Ok je radila masina sa dual-core procesorom i ATI Radeon HD 4850 1GB, ali se napajanje strasno mnogo grejalo. Sad kad sam ubacio CPU koji trosi 95W (quad core) nece uopste da se pokrene. Samo maticna pisti nekim pogresnim kodovima (kao da nesto nije uredu). Zameni napajanje, uzmi neko od 600W recimo (ali pravih, ne kineza) i bice ti sve OK!

I da, ja ti preporucujem da uzmes recimo LC power 600W napajnje-novo je oko 30e, a ljudi koji ga imaju kazu da je extra napajnje za te pare i da lagano gura Phenom procesore, jake grafike i dosta rama! Ja ga uzimam za neki dan takodje!
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 14:45:46 od Pavle_011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6500s
hvala na svim korisnim savetima Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
a mogao bi da prodas tu grafu za 20e i dodas jos 10e i imas ati radeon 5450 1gb ddr5.Trosi 20w tako da nema potrebe za novim napajanjem,a snage je otprilike kao 8600gt-9500gt.Ja cu moju 7900gtx da prodam i da ga uzmem,iako je moja grafa brza.I plus imas garanciju od 2 godine Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6500s
hvala na predlogu mada osim giga rama ta grafika nije ni brza niti nesto posebno dobra koliko ja vidim...
2600xt ima 256mb i 256bit, ali dobro Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
hvala na predlogu mada osim giga rama ta grafika nije ni brza niti nesto posebno dobra koliko ja vidim...
2600xt ima 256mb i 256bit, ali dobro Smiley
I have just killed my 7900gtx Smile  Sad cu da uzimam nesto do 70e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 12
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
dok sam imao instalisan XP imao sam grafičku ati radeon 9250 i bilo sve ok,nakon toga sam prešao na win 7 i instalisao ati radeon 9550,ali nakon podizanja sistema,kada dođe do"starting windows"znači još je ekran crn pojavi se vodoravna tačkasta linija/2-3 cm od vrha ekrana/ koja nestane posle podizanja sistema i sve radi normalno.
da li je problem do grafe ili lcd monitora.da napomenem juče sam instalisao radeon 9600 pro i isto se javlja.
molim odgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:49:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.