Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 23:01:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: graficka ne radi  (Pročitano 1985 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
SEC-SGHX680 1.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
350w je dovoljno za tu karticu..jesi li instalirao agp drajver ?reinstaliraj drajvere za maticnu..najbolje ti je reinstalirati win..pa da taj problem onda presaras...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa sad ne znam bas..slabo se razumem (agp?) koji jos postoje?!
da i ja mislim da je 350w dovoljno gledo sam sa onim nekim calculatorom..
ali izgleda da je stvarno problem do napajanja posto nekad ne moze odma da pokrene komp iz prve..nego treba da se startuje i po 2-3puta..pretpostavljam da je to zato sto je staro jedno 5-6godina..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
SEC-SGHX680 1.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
pa promjeni onda napajanje..sta si cekao dosad...?ako ti je agp kartica onda trebas instalirati agp drajver prije drajvera za graficku...ajd opisi mi jos malo taj tvoj problem..neznam ja ovako na nevidjeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa pazi to sa startovanjem kompa se desava kad ponekad iskljucim komp iz struje ili kad sam sad menjao graficku..krene da ucitava i iskljuci se(i onda mora par puta da se startuje dok ne pokrene sistem)..
a graficka je isto stara jedno par godina (uzeo sam je od druga)..ASUS A9550 GE/TD/P/128m/A (to je oznaka na grafickoj ne znam dali je agp ili nije)to bi trebalo da bude sve sto znam.. hmm Smile
da i kad zabode u igri(ili se zakuca na min ili izbaci iz igre)i pojavi se neki report (u fazonu graficka ne dobija informacije od drivera tako nesto..jbg zaobravio sam a vratio sam staru graficku u komp) Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2007, 02:27:08 od Bones »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
SEC-SGHX680 1.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
ja mislim da sam se susretao sa tim problem...poznato mi..koja je ploca ?..ja bih ti iskreno preporucio da reinstaliras win..formatiranjem...ko zna kakvog se smeca nakupilo tu..dzabe je onda reinstalirati drajvere..neko iskusniji bi ti mozda i mogao srediti to bez reinstaliranja..ajd sjeti se koju je poruku izbacivalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Graficka je vjerovatno u redu, jer da nije prijavio bi ti gresku u POSTU cim palis racunar... Dakle poslusaj covjeka za drivere a sto se napajanja tice moze na njemu pisati sta hoces ako ono nije u redu ili ako je neki kinez...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa videcu ovih dana da formatiram disc..a ida vidim da uzmem novo napajanje..pa javljam ako ima promena.. Smile
hvala za pomoc! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
instalirao sam drivere koji idu uz graficku i sad sve radi ok..eto cisto da javim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 23:01:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.