Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ulazi u BGD skupstinu
SNS i kompanija
17.5%  (10)
SPS i Palma
8.8%  (5)
DS
10.5%  (6)
DSS
0%  (0)
Djilas i kompanija
19.3%  (11)
Dveri i DJB
17.5%  (10)
Aleksandar Sapic
12.3%  (7)
SRS
3.5%  (2)
LDP
0%  (0)
Ne davimo Beograd
5.3%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
5.3%  (3)
Marko Bastac
0%  (0)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 150
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gradski izbori 2018. i buduci gradonacelnik Beograda  (Pročitano 157490 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
mob
Nokia 5800 express mus
Debilan narod, treba nas jebati.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
а да врате мићуна
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
mob
Samsung Galaxy S9+
Ma ljudi izlaznost je kljuc.Sendvicari dobijaju svake izbore na ovakvoj izlaznosti.Meni je sve bilo jasno kad sam video izlaznost.Rezultate necu ni da gledam.50% mase boli tuki za sve i to je to.Ovih 50% sto glasa pola su krezubi , botovi i penzosi koji citaju dezinformer.A opozicija nije tako ni slaba koliko je satanizovana.Jednostavno shvatite da vecina mase cita novine i gleda TV.U tome je kljuc svega.Ja licno znam dosta mase koja je OK i normalna al nece da glasaju.U fazonu - svi su isti , nemam za koga i slicno.Sve dok se ljudi ne opasulje i ne izadju na izbore nema nama boljeg zivota.Mene licno boli tuki za sve stranke.

Ali izacicu na svake izbore jer sta god da zaokruzim ne moze biti gore od SNS-a.Idite na youtube i pogledajte one ankete gde pitaju masu sta misle o Vucicu.Vecina mladih kaze da ih ne zanima i to je to.Cak i penzosi nisu svi za Vucica ali je njih mnogo lakse izmanipulisati.Imam jednog takvog kuci tako da znam o cemu pricam.Koliko god da sam potrosio energije ne mogu da ih opasuljim.Zato je mladja generacija ta koja jedina moze doneti promenu.Nema njih toliko nego vecinu nas normalnih boli tuki za sve.Ja smatram da sedenje kuci nije resenje i da svako moze da nadje nekog za koga da glasa.Moramo biti svi ujedinjeni protiv onog sto oni rade.Nisu ni Djilas , Sapic i kompanija dobri.O njima imam 1000 losih stvari da kazem.Ali opet ostaviti jos 4 godine Malog i ekipu je dno dna.Kao sto sam vec rekao ranije - nije me briga za BG izbore ne znam kako jer ne zivim u BG-u.Ali opet delim misljenje stefaneke.I ja sam u dubini srca gajio nadu da Beogradjani nece ispaliti ovako.

Al kad sam video izlaznost tokom dana sve mi je bilo jasno.Kad su bili predsednicki poslao sam prijatelju sms.Rekao sam mu tacan procenat sa koliko Vucic osvaja glasova.Nisam pametan ali sam pogledao statistiku u poslednjih 3 godine i izracunao sam na toj izlaznosti koliko on dobija.Da bi opozicija srusila Vucica mora da glasa bar preko 60% ljudi.Jer tih 10% nece ici sigurno Vucicu jer ovo sto on osvaja je njegov max i on ne ide gore.Da je izaslo bar 10-15% vise ljudi SNS bi pao na nekih 35-37% a SPS bi spao ispod cenzusa.I opozicija bi glatko formirala vlast.Znaci obrni i okreni izaznost je kljuc.Pogledajte samo kad je DOS pobedio kolika ja bila izaznost.Isto i kad je Tadija dobio Tomu.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
E, boro.. lakse je biti ocajan i retvitovati... nego sici u narod sa vracarskog pasnjaka.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Danas je vise Beogradjana bilo na Kopu nego na izborima  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Ako neko misli da omladina nije za Vucica vara se. Narocito deca koja su skoro stekla pravo glasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Па шта је ово, нико није прошао цензус осим ових баш очекиваних? Smile Баш бедно јеботе, јесте да ће ми вероватно проћи сви тикети (што је и најбитније за мене поводом ових избора), али опет баш баш бедно...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Citat
Al kad sam video izlaznost tokom dana sve mi je bilo jasno.Kad su bili predsednicki poslao sam prijatelju sms.Rekao sam mu tacan procenat sa koliko Vucic osvaja glasova.Nisam pametan ali sam pogledao statistiku u poslednjih 3 godine i izracunao sam na toj izlaznosti koliko on dobija.Da bi opozicija srusila Vucica mora da glasa bar preko 60% ljudi.Jer tih 10% nece ici sigurno Vucicu jer ovo sto on osvaja je njegov max i on ne ide gore.Da je izaslo bar 10-15% vise ljudi SNS bi pao na nekih 35-37% a SPS bi spao ispod cenzusa.I opozicija bi glatko formirala vlast.Znaci obrni i okreni izaznost je kljuc.Pogledajte samo kad je DOS pobedio kolika ja bila izaznost.Isto i kad je Tadija dobio Tomu.

нешто ти ту ниси добро израчунао,али ајде Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
а да врате мићуна

Bolje da vrate Djilasu pare koje je iskesirao za vracanje kredita...

Elem...

Ako neko misli da omladina nije za Vucica vara se. Narocito deca koja su skoro stekla pravo glasa.

Jer su im mama i tata rekli, a bogami i svi oko njih... da su svi isti, ali sto da ne glasaju za Vucka, bar ce dobiti posao u drzavnoj sluzbi...

Na sta me to podseca.. hm...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
сад би могли до бесвести о томе,одакле њему лова итд.
што се тиче ове слике о секташењу,ниси морала ићи тако далеко Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 150
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.433 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.