Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Građevince vode u Rusiju na rad kao roblje  (Pročitano 18134 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
zanimljivo je kako pojedinci na forumu uvek pokusavaju sve da okrenu u temu kapitalizam vs. komunizam,i svoej neistomisljenike predstave na svakakve nacine,samo zato sto nemaju drugih argumenata... Smiley
Na forumu ima komunista koliko hoćeš,neki toga nisu ni svesni.Pravi mali Staljini. Smile
hvala Bogu pa imamo tebe Pattona da nas branis od njih,Sadama Huseina,Bin Ladena,zli dusi,i slicno...  Smile
Tvoje je drugo mesto za onim stolom,ti i drug hoze pevate kakaljinku. Smile

Vas i Rusa 300 miliona,a bez Rusa nema vas ni soma. Smile

Ilija Čvorović čuči u mnogima od vas,nije Dušan Kovačević tek tako stvorio lik Ilije Čvorovića. Smile

zanimljivo je kako pojedinci na forumu uvek pokusavaju sve da okrenu u temu kapitalizam vs. komunizam,i svoej neistomisljenike predstave na svakakve nacine,samo zato sto nemaju drugih argumenata... Smiley
Na forumu ima komunista koliko hoćeš,neki toga nisu ni svesni.Pravi mali Staljini. Smile

Gle ovoga Huvera  Smile
To se vidi iz stavova pojedinaca,nema tu neke filozofije,za neke ovde Rusija je bajkovita zemlja a Rusi su visoki preko 3 metra. Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 20:08:54 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ilija je bio u pravu, samo što je poranio jedno 20-30 godina.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
da,u pravu si.za sad je jos Huver.jos malo,pa ce onda da predje u Patton-a.

Ilija Čvorović čuči u mnogima od vas,nije Dušan Kovačević tek tako stvorio lik Ilije Čvorovića. Smile

Tvoje je drugo mesto za onim stolom,ti i drug hoze pevate kakaljinku. Smile
neko peva Kaljinku,neko duva (u) americku "frulu"... Smiley

To se vidi iz stavova pojedinaca,nema tu neke filozofije,za neke ovde Rusija je bajkovita zemlja a Rusi su visoki preko 3 metra. Smile
ovako nekako?
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 20:16:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

mozda je i @hoze terorista sto ne voli Ameriku... Smiley
...ma hoze je za sve ove drugoSrbe,ne terorista nego strasni sud!
@dile... ti nemas smisao za humor,ti se koristis tudjim smislom,ali sa pogresnim humorom na pogresnoj temi.dok je ono sa lizanjem jaja moj smisao za humor,i mislim da se savrseno dobro uklapa,kad pricamo o smislu za humor.nesto slicno kao o ukusima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mojne tako,poslace te u Gvantanamo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo

neko peva Kaljinku,neko duva (u) americku "frulu"... Smiley

Vidiš,ti voliš da budeš nečiji poslušnik i qčka,dali te tucaju kozaci ili crnci,jeban si u oba slučaja,

A jel moraš da voliš Amerikance da bi mrzeo Ruse,i obrnuto,jel to fazon kao Zvezda i Partizan,ne kapiram,jel mora da se ode u krajnost pa da jedne fanatično obožavam,a druge onda automatski mrzim,ili može da me boli qrac i za jedne i za druge,ni jedni ni drugi nam nikada ništa dobro nisu doneli,niti želeli,sve što su radili sve je bilo iz njihovih ličnih interesa i uticaja na ovim prostorima. Smile

mozda je i @hoze terorista sto ne voli Ameriku... Smiley
...ma hoze je za sve ove drugoSrbe,ne terorista nego strasni sud!
@dile... ti nemas smisao za humor,ti se koristis tudjim smislom,ali sa pogresnim humorom na pogresnoj temi.dok je ono sa lizanjem jaja moj smisao za humor,i mislim da se savrseno dobro uklapa,kad pricamo o smislu za humor.nesto slicno kao o ukusima.
Samo kukate,večeras sam vam se usrao u vašu šuplju filozofiju. Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 20:32:51 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vidiš,ti voliš da budeš nečiji poslušnik i qčka,dali te tucaju kozaci ili crnci,jeban si u oba slučaja,
ne,ja volim da me svi ostave na miru.  Smile

sta cu,nisam avanturista ko ti i @zglavkar,da idem u avanture i ekspedicije po Americkim cmarevima...  Smile  Smile
ili može da me boli qrac i za jedne i za druge,ni jedni ni drugi nam nikada ništa dobro nisu doneli,niti želeli,sve što su radili sve je bilo iz njihovih ličnih interesa i uticaja na ovim prostorima. Smile
eeee,vidis,sad pocinjes da napredujes.  Smile

jos samo da skapiras da i ja to isto mislim,i da i ja to isto zelim-da nas svi samo ostave na miru,i bices  super!  Smile

a inace,ukoliko nisi provalio,da ti sapnem ja nesto... mene boli kurac za komunizam koliko i za kapitalizam.  Smile

jer savrseni sistem ne postoji,vec se mora razviti sistem za svaku zemlju pojedinacno.

ali uvek ce biti balvana poput tebe koji to nikada nece shvatiti i koji ce doveka ziveti u iluzijama da je jedno falicno,a drugo nepogresivo.  Smile
Samo kukate,večeras sam vam se usrao u vašu šuplju filozofiju. Smile
Razbio si nas ko Ameri Vietkong...  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 20:37:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...neces verovati bio i video gvatenamo.
interesuje me misljenje ovih drugoSrba,o tajnim CIA zatvorima po svetu.sta  misle o tome,da je nasa zemlja jedna od tranzitnih,kad su tajni letovi u pitanju.to znaci da su prioriteti na nebu u odnosu na drugi vazdusni saobracaj,kako civilni,tako i vojni.takav arazman nemamoni sa rusima,ni sa kinezima.sto ce reci,da ako se kojim slucaje ruski ili kineski avion pojavi,a ne predstavi se nasih vazduhoplovnim vlastima,automatski mogu biti presretnuti od strane vojne avijacije i oboreni.
ali,ako neki novinarcic eto tek tako napise ...¨gradjevince vode u Rusiju na rad kao roblje¨... e to je vec vredno ovih nasih dusebriznika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
ne,ja volim da me svi ostave na miru.  Smile

sta cu,nisam avanturista ko ti i @zglavkar,da idem u avanture i ekspedicije po Americkim cmarevima...  Smile  Smile
ili može da me boli qrac i za jedne i za druge,ni jedni ni drugi nam nikada ništa dobro nisu doneli,niti želeli,sve što su radili sve je bilo iz njihovih ličnih interesa i uticaja na ovim prostorima. Smile
eeee,vidis,sad pocinjes da napredujes.  Smile

jos samo da skapiras da i ja to isto mislim,i da i ja to isto zelim-da nas svi samo ostave na miru,i bices  super!  Smile
Pa šta se tebe onda tiču moji postovi,jesam li ja negde spomenuo Amerikance,ili bilo šta pozitivno o njima.  Smile

I jedni i drugi su govna,ni tamo ni vamo ne cvetaju ruže,niti je blagostanje,i obožavanje jednih ili drugih je čist idiotizam.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 20:42:02 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa šta se tebe onda tiču moji postovi,jesam li ja negde spomenuo Amerikance,ili bilo šta pozitivno o njima.  Smile
a sta ti odma potezes ideologije i "moj sistem ce da razbije tvoj sistem" kad ovde nije tema o tome,i kad je ocigledno da je ovo novinarska patka?

uostalom,i da nije-pa sta?

i u Americi i dalje veliki deo gradjevinskih poslova,a pogotovu tek komunalija,drzi mafija,koja se takodje ne ponasa bas lepo prema ljudima,pa opet svi cute o tome...
I jedni i drugi su govna,ni tamo ni vamo ne cvetaju ruže,niti je blagostanje,i obožavanje jednih ili drugih je čist idiotizam.
s tim sto su Rusi govna tek za neke,a Ameri su govna za ceo svet... Smiley
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 20:43:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.