Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Građevince vode u Rusiju na rad kao roblje  (Pročitano 18090 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
@Anea je danas opet u onom moodu za popovanje...   

Always...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Smiley

I da su ih bicovali ovi ne bi rekli 1 los protiv rusa.

видиш...твој проблем је што ниси прочитао цео текст...да си га прочитао онда би знао да те све компаније које запошљавају наше људе да иду на рад у русију су српске или им је газда србин...

Citat
- Osnivači tih firmi većinom su građani Srbije. Neke firme su registrovane u Rusiji, dok starije imaju sedište na Kipru. Većina vlasnika su iz Srbije i dobar deo njih je proistekao iz predstavništava nekadašnjih državnih firmi koje su radile u SSSR-u i kasnije u Rusiji. Oni su posle otvarali kiparske firme i onda im se izgubio direktni trag sa Srbijom. Dosta tih preduzeća je u međuvremenu ugašeno, ali se stalno otvaraju i nova - kaže Sretenović.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 16:03:24 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
видиш...твој проблем је што ниси прочитао цео текст...да си га прочитао онда би знао да те све компаније које запошљавају наше људе да иду на рад у русију су српске или им је газда србин...

... i odlično saradjuju sa ruskim vlastima i poslodavcima...

IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
ja sam bio po rusiji i niko me nije zajebo doduse nisam iso kod ovih nasih prevara vec je gazda bio ruski nacionalista iz irkutska
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Brat mog druga je baš u toj robovlasničkoj prestonici, Sočiju. Nama je prodao priču da mu je dobro, da je dobro plaćen i da je našao i djevojku ali sad, nakon ove teme, znam da je istina crnja da crnja ne može biti.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 17:33:50 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...ma laze,sve to pise pod prisilom.ono da se ne procuje,kako nasi Srbi prolaze kao roblje po toj Rusiji.
njega batice moj hrane sa 100gr. hleba dnevno,a za neke bitne praznike dobiju brosc ili usoljenu haringu,nju dobijaju za Putinov rodjendan,ali samo glavu ili rep,ono izmedju pojedu gazdine macke.
od 24h rade 20h,vezani lancima i jos ih kakav kozak bicuje.2h imaju za sebe,ono da se malo odmore,jedu,a 2h spavaju.lece ih listovima bukvice i pijavicama.to je istina,a sad sto on pise da mu je dobro,da ima ovo,ono.to im cenzor kaze sta da pisu i oni ljudi pisu.
nije lako tim nasim robovima,covece obespravljeni 100%.dok opet sa druge strane u Americi,administracija brine,kako o tebi,tako i o tvojoj porodici.imas primer porodice nastic.sta slike gole dece!sta slike jedne zdrave porodice!ne moze!!!ima da bude po standardima,propisanim za jednu porodicu.Amerika je to brale,a ne ova robovlasnicka Rusija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Bljic ... ко им још верује.
Ја живим у радничком насељу где већина људи се бави неким грађевинским пословима. Неки су често у иностранству најчешће Русија, неки раде на црно или су предузетници, а неки у преосталим грађевинским фирмама.
Никада нисам чуо за ове бљиц-ове будалаштине о белом робљу из Србије, свако ко је био у иностранству је дошао са парама, изградио кућу, купио нова кола и слично.

Један лик је дошао са причом да га је газда заврнуо за пар хиљда евра, то је наравно била прича за његову жену, али он је контактирала неког његовог колегу и сазнала да је спискао паре на руске курве.
 Smile

Јбг можда радници превише робују лаким женама у тим дугим ноћима.   Smile

Углавном, у тим местима где се гради, радници имају, квалитетне мензе, грејање је бесплатно има га на претек, од продавница до бордела ... све.
Једна занимљивост је да мешају бетон са неком хемијом која омогућава да се бетон не замрзне.

Није то Србија, где се и у великим државним фирмама са преко хиљаду људи укидају мензе ... иди стоко једи шугаво тесто из пекаре.
 Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 18:41:03 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
Lako je sprdati se sa tudjom nesrecom...
Sve im diraj,majčicu Rusiju nemoj,oni se nadaju da će kozaci da ujašu u Beograd,da ih već jednom oslobode zapadnih tirana,kad već sami ne mogu i ne smeju. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Lako je sprdati se sa tudjom nesrecom...
Sve im diraj,majčicu Rusiju nemoj,oni se nadaju da će kozaci da ujašu u Beograd,da ih već jednom oslobode zapadnih tirana,kad već sami ne mogu i ne smeju. Smile

Jest... vala... prst u uvo i : "Prokleta je Amerika i zlato sto sjaaaa!"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Odes  kod jednog od Micica (jedinstvo ili putevi Uzice) i nemas da se cimas oko bilo cega.... Uvek treba proveriti gde ides a ne ici grlom u jagode.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.