Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gradjani u Srbiji osudjujui korupciju----10 najvecih zala Srbije danas  (Pročitano 12397 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Mrtvo je slovo na papiru jer je policija korumpirana i neće da sprovodi ni saobraćajne propise, a kamoli da se bavi ozbiljnijim vidovima kriminala. Kakva bre procedura za auto koji je zakrčio trotoar, pa čovek sa detetom treba da stavlja žmigavce na dečija kolica? Doteraj pauka ili napiši kaznu svakom kog pauk ne otera. Imaš ti procedure, ali nemaš državne institucije koje će da ti to odrade. Ja sam spomenuo problem droge kao akutan, ako znaš ko drži puteve droge na Balkanu shvataš i da pored toga što ubijaš svoju decu ispada da i sam finansiraš albanski lobi. Koštunica stavio Kosovo u Ustav, a nije se setio da ne moramo makar mi da čipimo lovu za lobiranje kosovske nezavisnosti. Nego ti imaš manekena od predsednika, koji radi sve i ništa, a njegov posao jeste da državi obezbedi međunarodnu podršku i da se  stara da ona funkcioniše. Ide baja slika se sa teniserima, sastaje sa biznismenima dok mu pandur zeva i gleda kako ljudi prolaze na crveno svetlo. Imaš ti proceduru, nego nemaš političku i društvenu volju da se živi u državi, pošto ovu kalakurdiju teško da možeš nazvati državom. Još ovi drugosrbijanski optimisti koji veruju da državna vlast može da nema veze sa kriminalom Smile Veze sa kriminalom dobra vlast i koristi da pospeši funkcionisanje države. Mazne direktor Ine tanker nafte i prebegne na zapad. DB cimne Arkana i samo ga nađu otsečene glave Smile Poruka jasna, ne zajebavaj se. Živeo si lepo, mlatio lovu, al imaj malo mere. I inače, za šta služe sve druge "informativne" agencije na svetu? Pa bato da bi radio poslove koje ne može zakonom da rešiš. Koja država neće da prihvati multimilionera iz druge države koji tamo nešto pokrao? Retko koja. Kako ti da sprečiš srpskog tajkuna da ovde mešetari sa politikom i iznosi novac iz države? Pa jedino "nezvaničnim" metodama. Da imaš regularni državnu vlast ne bi tebi ni većina kapitala bila špekulativna nego produktivna. Sve ti je to zatvoren krug. Narod oće da živi u korupciji i bezakonju, jer se nađe neki sitni interes u tome. Problem je što se posle sutra plati mnogo više nego što si kao danas ućario. Ja volim da potsećam na otkup stanova u vreme hiperinflacije Smile Tad si kontao, odlično, jes inflacija, al da rešim ja problem stana, posle ću lako. E sad zbog tog "lako" i jedeš ....  Ispadne to "lako" mnogo teže nego da si sve radio regularno i kako je red u normalnim društvima. Nego je i to posledica komunizma, koji je pored svih mana i ljude operisao od razmišljanja i bilo kakve svesti da termin "bezbrižan život" bukvalno ne postoji nigde u tim razvijenim zemljama kojima kao težimo. Ko ti je na zapadu bezbrižan kad mora da plaća ratu za stan, kola, socijalno i šteka detetu za školovanje? Pitaj Cecu Lukić šta joj nedostaje, kaže žena da ne mora da razmišlja o sutrašnjem danu. I to sad treba da ti bude neka alternativa partiotskom majmunisanju. Komedija ništa drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Mrtvo je slovo na papiru jer je policija korumpirana i neće da sprovodi ni saobraćajne propise, a kamoli da se bavi ozbiljnijim vidovima kriminala. Kakva bre procedura za auto koji je zakrčio trotoar, pa čovek sa detetom treba da stavlja žmigavce na dečija kolica? Doteraj pauka ili napiši kaznu svakom kog pauk ne otera. Imaš ti procedure, ali nemaš državne institucije koje će da ti to odrade. Ja sam spomenuo problem droge kao akutan, ako znaš ko drži puteve droge na Balkanu shvataš i da pored toga što ubijaš svoju decu ispada da i sam finansiraš albanski lobi. Koštunica stavio Kosovo u Ustav, a nije se setio da ne moramo makar mi da čipimo lovu za lobiranje kosovske nezavisnosti. Nego ti imaš manekena od predsednika, koji radi sve i ništa, a njegov posao jeste da državi obezbedi međunarodnu podršku i da se  stara da ona funkcioniše. Ide baja slika se sa teniserima, sastaje sa biznismenima dok mu pandur zeva i gleda kako ljudi prolaze na crveno svetlo. Imaš ti proceduru, nego nemaš političku i društvenu volju da se živi u državi, pošto ovu kalakurdiju teško da možeš nazvati državom. Još ovi drugosrbijanski optimisti koji veruju da državna vlast može da nema veze sa kriminalom Smile Veze sa kriminalom dobra vlast i koristi da pospeši funkcionisanje države. Mazne direktor Ine tanker nafte i prebegne na zapad. DB cimne Arkana i samo ga nađu otsečene glave Smile Poruka jasna, ne zajebavaj se. Živeo si lepo, mlatio lovu, al imaj malo mere. I inače, za šta služe sve druge "informativne" agencije na svetu? Pa bato da bi radio poslove koje ne može zakonom da rešiš. Koja država neće da prihvati multimilionera iz druge države koji tamo nešto pokrao? Retko koja. Kako ti da sprečiš srpskog tajkuna da ovde mešetari sa politikom i iznosi novac iz države? Pa jedino "nezvaničnim" metodama. Da imaš regularni državnu vlast ne bi tebi ni većina kapitala bila špekulativna nego produktivna. Sve ti je to zatvoren krug. Narod oće da živi u korupciji i bezakonju, jer se nađe neki sitni interes u tome. Problem je što se posle sutra plati mnogo više nego što si kao danas ućario. Ja volim da potsećam na otkup stanova u vreme hiperinflacije Smile Tad si kontao, odlično, jes inflacija, al da rešim ja problem stana, posle ću lako. E sad zbog tog "lako" i jedeš ....  Ispadne to "lako" mnogo teže nego da si sve radio regularno i kako je red u normalnim društvima. Nego je i to posledica komunizma, koji je pored svih mana i ljude operisao od razmišljanja i bilo kakve svesti da termin "bezbrižan život" bukvalno ne postoji nigde u tim razvijenim zemljama kojima kao težimo. Ko ti je na zapadu bezbrižan kad mora da plaća ratu za stan, kola, socijalno i šteka detetu za školovanje? Pitaj Cecu Lukić šta joj nedostaje, kaže žena da ne mora da razmišlja o sutrašnjem danu. I to sad treba da ti bude neka alternativa partiotskom majmunisanju. Komedija ništa drugo.

Nasi su dedovi brisali zadnjicu chokanjima kukuruza. Ali sve sto je bilo u kuci je bilo njihovo.
Hleb koji je baba mesila, bio je od njegovog poznjevenog zita. Paradajz, kokos, svince, jabuka.
Komsiji padaju jabuke na zemlju, a ja moram da ga pitam, jel smem da uzmem jednu?
Svaki zalogaj je bio odradjen.Odande i onaj biblijski karakter ljudi. Ne pozeli nista sto je tudje.
Nisam smeo zalogaj u komsiluku da pojedem.

Ove strvine, sto su se izlegle iz partizanskih jaja, nikada, ama bas nikada sebi nisu postavili pitanje: jel sam ja to zaradio?
Neko od ovik pijukasa kazu: jeste al se zivelo tesko. Pa pizda ti materina ziveo si na svome.
E sada pijukasi, pametniji shvatili da treba da ima svoje, pa pisu tudje na svoje ime. Smile Smile Smile
A ovi drugi tupaviji, sto nisu bili izdrakani, nego zhdrali ceo zivot pizde i pljuju.

Nema tog uredjenja, te nauke, tog lidera, tog sistema koji moze da pociva na strvinarstvu.
Hoces svoje? Moras da radis. Smile
Dobro je Hitler rekao: dva gena koje su zhidovi posadili, lihvarstvo i komunizam dovesce do sveta u kojem se ne moze ziveti. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Škorpione , ako ti ništa ne radiš u životu , ne znači da su i drugi takvi. Ti stalno pričaš priče kako niko ništa u ovoj zrmlji ne radi. Mnogo ljudi radi po ceo dan za male pare, a ponekad im plate kasne mesecima. Kakava je to država koja dozvoljava vlasnicima da mogu da ne plaćaju zaposlene?Njihova, država, država vlasnika firmi. Onis u vlasnici i naših života. Umeš li ti ponešto da kažeš , a da to ne bude gomila bljuvotina i omalovažavanja drugi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Škorpione , ako ti ništa ne radiš u životu , ne znači da su i drugi takvi. Ti stalno pričaš priče kako niko ništa u ovoj zrmlji ne radi. Mnogo ljudi radi po ceo dan za male pare, a ponekad im plate kasne mesecima. Kakava je to država koja dozvoljava vlasnicima da mogu da ne plaćaju zaposlene?Njihova, država, država vlasnika firmi. Onis u vlasnici i naših života. Umeš li ti ponešto da kažeš , a da to ne bude gomila bljuvotina i omalovažavanja drugi?
Nemoj ti odmah kvalifikaciju, kao fol si duhovit.
O tim ljudima ti pricam. skroz su nepotrebni.oni simuliraju da rade, a drzava simulira da ih placa.
Danas se to radi sasvim drugacije. Ne pise komesarijat (agencija) nabavke, vec pravi modele upravljanja, od sejanja kukuruza, pa do procesne industrije kukuruza, pa preko toga i agroenergetike od tog kukuruza (zita, soje, suncokreta, ovsa) pa kada se sve to uklopi u sve standarde, potrebne procedure, potrebne masine se daje privatnicima da to pokrenu jednim potezom: zastitnom cenom proizvoda. A moze i vlada da podstice preko banaka kreditima ili sta ce vec evropa da te stimulise(ne bih se puno u njih uzdao).
Pa smanji vlast poreze, pa krene agro, prehrambena, energetsko uvozna izvozna delatnost.
Pa da vidis kako druge godine ima da bude: dajte jos evo vam pare.

halo bre Perudji, u Nemackoj kad se kandiduje 'bauer' za politicara ima 80% glasova, a drugi kurton jedva nakalemi 5%. Pa zato im je parlament sa preko 50% paora. Glupih seljaka. Pa vidis kako radi.

Ko da to radi, kad ne zna a milion Kardeljevaca ceka da pita a ako radim ka ce regres?
Daj prvo regres, pa cu na bolovanje. Smile Smile Smile Smile

Samo sto kod tebe energent kukuruz, koji moze da rodi najvise u evropi, je nepotreban jer dolaze Rusiiiiiii, gaaaaaas, sila na Balkanu. I tako dok ne zarati za koju godinu zbog gasa i nafte.
Pa ces se nagasiras vavijeki vjekov. Imaju Tadic, Toma, Dinkic, Bajatovic auditorijum za takva s*nja.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2009, 21:26:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Evo ti malo iz Amerike. Mito nismo mi izmislili, dok je države biće i mita.

Senator sa Aljaske Ted Stevens je proglašen krivim jer je lagao o poklonima koje je primio od jedne naftne kompanije, uključujući i adaptaciju njegove kuće.
Stevens je ove godine izgubio mogućnost ponovne kandidature na to mesto, okončavši tako svoju 40-godišnju karijeru u Senatu.
William Jefferson, kongresmen iz Louisiane čeka na sušenje zbog optužbi za podmićivanje i zloupotrebu položaja. Kada su
federalni agenti izvršili upad u njegovu kuću 2006, pronašli su 90 hiljada dolara primljenih u mitu i sakrivenih u zamrzivaču.
I Jefferson je izgubio mogućnost ponovnog izbora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Evo ti malo iz Amerike. Mito nismo mi izmislili, dok je države biće i mita.

Senator sa Aljaske Ted Stevens je proglašen krivim jer je lagao o poklonima koje je primio od jedne naftne kompanije, uključujući i adaptaciju njegove kuće.
Stevens je ove godine izgubio mogućnost ponovne kandidature na to mesto, okončavši tako svoju 40-godišnju karijeru u Senatu.
William Jefferson, kongresmen iz Louisiane čeka na sušenje zbog optužbi za podmićivanje i zloupotrebu položaja. Kada su
federalni agenti izvršili upad u njegovu kuću 2006, pronašli su 90 hiljada dolara primljenih u mitu i sakrivenih u zamrzivaču.
I Jefferson je izgubio mogućnost ponovnog izbora.
Jel ti gledas malo koga oni napadaju i hapse? Znaci korpucije ima, a i oni se bore protiv nje.
Pusti takva poredjenja. Mislim da si svetan i ti koja je to razlika?
Uz to ima jos jedna stvar. Eno Brown u Engleskoj nece da podnese ostavku, ali ce biti katastrofalno porazen na sledecim izborima. U to ne sumnjaj. Za sitne beneficije.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2009, 00:03:07 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Nokia 2610
Kako komentaristai ovakav podatak objavlje n svuda??
Godinama su preduzeca sistemtski unistavana, korupcija, mito, kradje i niko nije odgovarao a sadas e pitaju sta ce sa njima-jednostavno-ugasiti ih-a radnici iovako izgubljeni u svemiru ili vec mozda rade u drugim fabrikama-najcesce kod privarnika na crno-neprijavljeni.
Zar ovo nije vid  velikog zla u Srbiji??

Prenosim ceo tekst iz Blica dansnjeg

Počelo zvanično gašenje 300 firmi u Srbiji

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja juče je pokrenulo procese stečaja i likvidacije za više od 300 državnih i društvenih preduzeća za koja je analizom utvrđeno da nemaju ekonomsku perspektivu za dalje poslovanje.

- Započeli smo sveobuhvatnu akciju čišćenja privrednog sistema. Za 235 preduzeća juče je formalno pokrenut proces likvidacije, a za oko 70 firmi je pokrenut proces stečaja preko glavnih državnih poverilaca Poreske uprave i Fonda za razvoj. Proces privatizacije traje od 2001. godine i bilo je dovoljno vremena da se utvrdi da li ova preduzeća imaju ili nemaju perspektivu - kaže Nebojša Ćirić, državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja.
Nažalost, ističe on, za ovih 300 preduzeća nema perspektive, jer su za njih nekoliko puta objavljivane aukcije. Više od jedne trećine postoji samo na papiru, računi su im blokirani, a imaju jednog formalno zaposlenog ili nemaju nijednog zaposlenog.
- Vrednost imovine im je znatno manja od obaveza, plate i doprinose nisu uplaćivali od dve čak do četrnaest godina, a neka preduzeća zbog situacije u kojoj se nalaze čak nisu podnela finansijski izveštaj Agenciji za privredne registre. Ideja je da se kroz proces likvidacije i stečaja očisti pravni i privredni sistem - ukazuje Ćirić.
Ministarstvo ekonomije juče je uplatilo novac iz budžeta ovog ministarstva za pokrivanje duga poslodavaca po osnovu zdravstvenog osiguranja za oko 60 državnih i društvenih preduzeća.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Strašno je što su veliki deo firmi držane godinama u stečaju. Preko tih firmi neki ljudi su se strašno bogatili, počev od stečajnih upravnika koji su mlatili plate i do 2000 eura. Znam neke takve firme u stečaju , gde je nekada radilo po 1000 radnika, sada ima pet šest ljudi i stečajni upravnik.Očigledno je to samo koristilo vlastima, jer u tim firmama godinama niko ne radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
društvenih preduzeća za koja je analizom utvrđeno da nemaju ekonomsku perspektivu za dalje poslovanje.
hahhahahahhahha Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
mora da su nasli nekog experta da ovaj slozen proces ANALIZE koji je trajao 8. godina! Smile Smile

ja mislim da je ovo priznanje ministarstva ekonomije da nikakvo drzavno planiranje, organizovanje i uticaj nema osnova, kada je u pitnju ekonomija!
njima su trebali experti i osam godina rada, za nesto sto bi prosecan preduzetnik "odokativno" ocenio kao propalo!

pod hitno treba menjati zakon i ozbiljnije se posvetiti instituciji bankrota. ovako je ovo agonija koja kosta i zdravu privredu, i poreske obveznike, i potrosace, i radnike, samo ubija ovu drzavu i njene gradjane.
ako im je trebalo osam god. za ovo, mozete da zamislite koliko ce im biti potrebno da prepoznaju "nasminkane" gubitase u privatnoj svojini koji haraju srbijom i prave nenaplativa potrazivanja zdravim firmama.

jbg, neke stvari se moraju na vreme raditi da ne bi dolazili u idiotske situacije da nam ekonomski neobrazovani novninari u srbiji ne bi saopstavali kako je preko 100 hiljada preduzeca u blokadi, ili koliko vec, a radnici nisu dobili plate godinama.
jednom kada se napisu pravila i krenu da se sprovode, sve ide lakse.

cinjenica je da su neke firme prosto osudjene davno na gasenje. sto drustvene, sto privatne. o drustvenim ne bih da pricam, to i vrabci znaju.
neke privatne firme,narucito deo koji su iz sive i crne ekonomije presli u "legalne tokove" nakon petog oktobra ne mogu jednostavno da postoje i vec su ogromnim teskocama i blokadi.
"gazde" nemaju perspektivu u trzisnoj ekonomiji a odrzavanje tog bolesnog tkiva ce zaraziti i preostali zdrav deo privrede.
nije mi jasno zasto se zakonski tolerisu, jer iluzorno je ocekivati da od nekog ko se biznisu ucio u devedesetim pokaze umece da opstane u transparentnom okruzenju. ovde govorim o delu privantih gubitasa koji i dalje postoje i sistematski se zaduzuju kod dobavljaca, radnika,... a pri tome novac od prodaje "izvlace" jer su im firme realno odavno propale, i bukvalno zive od zaduzivanja.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 22:31:20 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Stečajni upravnici i sudije trgovinskog suda su se valjda namlatili dovoljno para, te sada treba ukinuti ta u stvari nepostojeća preduzeća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.