Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gradjani u Srbiji osudjujui korupciju----10 najvecih zala Srbije danas  (Pročitano 12443 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
zelim da placam privatni fond

ko te sprecava da uplacujes u privatni fond? Smile

pa da uplacujem i u privatni i u drzavni?
sto moram da placam drzavni?

moras zato sto je zakon takav...ako ti se ne svidja zakon formiraj stranku sa monarhistickim predznakom(imali bi ste veliki broj glasova Smile) udji u parlament i onda menjaj zakone do mile volje...ili....ko te tera da ostajes ovde ako ti je tesko i nesto ti smeta? Smile ja kad ne bih voleo ovu srbiju i kad bi mi sam jedan dan bilo tesko odmah bi otisao...zasto bi se mucio?
eh sada je na vas red! mi smo smo otisli vec jednom 1945.god.! sada ste vi na redu!
birajte: kuba, venecuela, bolivija, ...

Leci ce to kod nasih prirodnih saveznika, amera, ali koce akcijaski elementi.
Dolaze nove generacije koje hoce da im drzava zastiti ono sto sticu, jer nema vise partijskog davanja.
Sada polako vide kako se imovina stice, pa nije bas voljan da mu sutra ponovo neki akcijas dodje i otima.
Evropa je suvise meka za potencijalne akcijase. Ameri su majka za njih.Evropa ih milki i ubedjuje, ali ameri  :Dchupaju muda.Razbijaju ekpres lonac cim pocne da pisti, da ne prerasta u lokomotivu. Smile Smile Smile
Kakvo bre sticanje Shkorpion? Pa ovo što se dešava u Srbiji je vraćanje komunizma u najavi. Jel sticanje da iznajmiš kamion JPu za debele pare, iako JP ima isti takav kamion? Pa ga lepo parkiraš u neko ćoše, a lova kaplje.
Danas stiče cirka 5 posto ljudi, ne računajući seljaka, ostalo lopa. Ovim lopovima je sevap nacionalizovati, ako mene pitaš. Jel ti sticanje da Dinkić potceni evro da bi uvoznici namlatili što više para. Nemoj me zajebavati, kad pogledaš u Srbiji kapizalizam čisto treba da ti bude žao što danas nema nekih partizana da nacionalizuju to "stečeno". U redu da mazneš recimo milju evre na neku mućku, al brate stani jednom. Počni nešto korisno da radiš. Uloži tu milju u neku proizvodnju i nastavi da se bogatiš kolko hoćeš. Današnja Srbija ti je više manje pokazni primer kako su komunisti došli na vlast. Kad kapitalizam pomešaš sa krađom, sledeći korak je komunizam ili neki Čavez da ti dođe na vlast. Što će se u Srbiji na kraju i desiti ako budeš nastavio da razvijaš ovakav "kapitalizam".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230

Kakvo bre sticanje Shkorpion? Pa ovo što se dešava u Srbiji je vraćanje komunizma u najavi. Jel sticanje da iznajmiš kamion JPu za debele pare, iako JP ima isti takav kamion? Pa ga lepo parkiraš u neko ćoše, a lova kaplje.
Danas stiče cirka 5 posto ljudi, ne računajući seljaka, ostalo lopa. Ovim lopovima je sevap nacionalizovati, ako mene pitaš. Jel ti sticanje da Dinkić potceni evro da bi uvoznici namlatili što više para. Nemoj me zajebavati, kad pogledaš u Srbiji kapizalizam čisto treba da ti bude žao što danas nema nekih partizana da nacionalizuju to "stečeno". U redu da mazneš recimo milju evre na neku mućku, al brate stani jednom. Počni nešto korisno da radiš. Uloži tu milju u neku proizvodnju i nastavi da se bogatiš kolko hoćeš. Današnja Srbija ti je više manje pokazni primer kako su komunisti došli na vlast. Kad kapitalizam pomešaš sa krađom, sledeći korak je komunizam ili neki Čavez da ti dođe na vlast. Što će se u Srbiji na kraju i desiti ako budeš nastavio da razvijaš ovakav "kapitalizam".
Sve je to pri kraju. Jednostavno ne moze da opstane. To ti je zadnja faza komunizma.
Drp, pljackaj, pljuj iskoristi hibride, jer su tupi i za bolje ne znaju.
Nemaju odakle da nakaleme pare pa ce saviju kicmu da ostave normalan zivot. Mislim da je nama bolji neki Toma jos jedno par godina da ubrza proces truljenja.
Bice jos par godina pada, pa posle mora da se okrene. Vidis koliko su Rusi darezljivi, evropa ne daje bez uslova da se uljudis, a od amera zavisi mmf.
I da drpisu, koliko ce jos biti ako nema pape?
Kosovo su odvojili od placke, shleperasi vidis da musave, drug Dusan Silni, drug Lazar i drugarica Milica nisu vise u prvom planu.
Mozda ce akcijasi da odu kod Pece da mu otmu sta se nakrao, ili kod Miska? Ne bih im savetovao. Smile Smile Smile
Tamo se bez heklera ne ide.A i to je suvise 'weak'.
Jos par godina raspada pa ce da krene.A mozda ce se naci auditorijum za nekoga ko ce javno da kaze ovo sto se mi ovde zezamo.Pa ce ici brze.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
eh sada je na vas red! mi smo smo otisli vec jednom 1945.god.! sada ste vi na redu!

ne mogu da odem jer volim ovu zemlju...za razliku od tih sto su zbrisali 45 Smile
verovao ili ne, ja je isto volim.
ima lepsih, ima boljih, ali ova je moja. pa sam zato skloniji ubedjenju da je treba menjati da bi pored puke ljubavi imao i komfor.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
Drage i dragi moji,

Da se vise nebi natezalo oko raznoraznih stvari, mislim da je doslo vreme izvrsiti veliko spremanje. Politicki deo foruma, kakav je bio, bio je. Red je od njega naciniti "apoteku".

Mesto gde ce svako iskazati misljenje, a ne biti uvredjen. Gde ce svako moci da da svoj komentar, a da nije ispljuvan, ispsovan, ...

Politicki forum, jedna od njiva Burek atara, ce biti preorana. Bice stvoreno novo plodno tle, ... plodno za zdrave diskusije, za zdravije medjuljudske odnose, ...

Da podsetim sta u vrhu pise:
Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.

Sto bi znacilo, izbor izmedju kvaliteta i kvantiteta. 10 kvalitetnih, uvek ce se utopiti u 50 nekvalitetnih. Nekvalitetni, nisu potrebni. A to znaci, kvalitet na prvom mestu. Kvantitet me ne interesuje.

Stoga bih pozeleo dobrodoslicu, svima onima koji misle da kvalitetno diskutuju. Ostalima nema mesta. Za primedbe, ili neko vidjenje nekakve nepravde ili kojekakvih teorija zavere, me bas briga. U krajnjem slucaju, u zavisnosti ako situacija to bude zahtevala, bice postovano pravilo:
"Cilj ne bira sredstva"
Zalbe me ne interesuju niti ce me potresati.

Znaci izbor je kvalitet.

Dobro dosli na Politicki deo foruma.

P.S. Ova poruka ce stajati narednih 7 sati u 10-ak tema, kako bi je sto veci broj korisnika video. Nakon toga bice obrisana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Drage i dragi moji,

Da se vise nebi natezalo oko raznoraznih stvari, mislim da je doslo vreme izvrsiti veliko spremanje. Politicki deo foruma, kakav je bio, bio je. Red je od njega naciniti "apoteku".

Mesto gde ce svako iskazati misljenje, a ne biti uvredjen. Gde ce svako moci da da svoj komentar, a da nije ispljuvan, ispsovan, ...

Politicki forum, jedna od njiva Burek atara, ce biti preorana. Bice stvoreno novo plodno tle, ... plodno za zdrave diskusije, za zdravije medjuljudske odnose, ...

Da podsetim sta u vrhu pise:
Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.

Sto bi znacilo, izbor izmedju kvaliteta i kvantiteta. 10 kvalitetnih, uvek ce se utopiti u 50 nekvalitetnih. Nekvalitetni, nisu potrebni. A to znaci, kvalitet na prvom mestu. Kvantitet me ne interesuje.

Stoga bih pozeleo dobrodoslicu, svima onima koji misle da kvalitetno diskutuju. Ostalima nema mesta. Za primedbe, ili neko vidjenje nekakve nepravde ili kojekakvih teorija zavere, me bas briga. U krajnjem slucaju, u zavisnosti ako situacija to bude zahtevala, bice postovano pravilo:
"Cilj ne bira sredstva"
Zalbe me ne interesuju niti ce me potresati.

Znaci izbor je kvalitet.

Dobro dosli na Politicki deo foruma.

P.S. Ova poruka ce stajati narednih 7 sati u 10-ak tema, kako bi je sto veci broj korisnika video. Nakon toga bice obrisana.

Jel mogu Lenjinisticki umovi, napisati nesto kvalitetno? Sam Lenjin je pisao djubre.
Kvalitetan razgovor se moze voditi samo ako neko zna da prica i pro i kontra evropi sto nude politicari su sarene laze.
Ako neko zna sta je korupcija i odakle potice i takvoj ogromnoj kolicini kod nas.

Dakle hajde da razlucimo: pre 20 godina kada je pao Berlinksi zid a time i gvozdena zavesa, zapadna evropa se odlucila, od straha od najezde sirotinje a sa njom i kriminala, da pomogne sve zemlje koje to zele, da zakoni koji se izglasaku u parlamentu budu potpomognuti evropskim parama za logistiku sprovodjenja zakona.
Da ne bi ostalo mrtvo slovo na papiru, nego da se drutva unaprede nekim ljudskim dostignucima.

Sada ovde nivo diskusije jeste takav: kresu svinje i decu od tri godine.
Recimo cela vika oko zakona o diskriminaciji se svelo na zadnju stavku o pederima, pa se vodalo do besvesti.
Diskriminaciju ce svako osetiti, dal profesionalnu, dal starosnu, dal zdravstvenu a da nema veze sa diskusijama koje su se danima vodile i na koje je cak i crkva intervenisala.

Sta ima lose, da jedan zakon bude kod nas izglasan, pa da onda dobijemo pare da to i sprovedemo. Da im ne idemo tamo, jer isti oni koji ih mrze su prvi koji hrle na vratima ambasada da idu u evropi i da izigravaju neku ugrozenost za sitan car, koji je za nas ogroman.
Najveci je problem sto te pare ne moze politicar da trosi po svom nahodjenju, nego se vrsi strog nadzor da za nase dobro, to ide na implementaciju zakona. E to se kod nas prozima kao mesanje u unutrasnje stvari, a jedan zlonameran politicar ( a ima ih na destine) to odmah okrene na pljuvanje.

Korupcija koja se ovde pominje sa postepeno smanjuje, kada se uvode neki standardi ponasanja, gde svako mora da polaze racuna.
E sada nasi vrli, da im tepam i ja gradjani, to ne vole jer implementacija zakona dovodi do toga da budes covek. Pa kakav si ti covek, u Srbiji kad ne mozes da pregazis nekog na crveno ili kad ne mozes da bacas djubre kroz prozor? To je naravno prava jeres i svako polaganje racuna na bilo koje javno ponasanje koje moze smetati drugima smanjuje nivo siledzijstva.

Dakle jednom recju, ono sto je pomoc da mi imamo nesto sto smo vec imali 45-e godine i sto je bilo normalno sada postaje robovlasnicki odnos evrope prema nama.

Mi imamo jedan osnovni problem da resimo krizu drustva: da se sto siri sloj stanovnistva ukljuci u sticanju nacionalnog dohotka. To ljudi koji neas vode ne znaju ni jedan da radi pa tako tv ujdurme oko kojekavih gluposti prevode u borbene poklice. Dinkic sa 300 fijata pravi izvoznu silu, a Bajatovic sa ruskim gasom pravi energetsku silu.Do te sile treba uposliti milion ljudi da u tome ucestvuju, ali njima je dovoljan procenat glasova da predju cenzus.
Ko je tu korumpiran, kad te laze i vodi u pogresnom smeru?
I kakav nivo diskusije mogu da vode lenjinisti koji vec 60 godina ne zive normalno.
Pre je bilo idem na posao da vidim da li je stigao visak, od pozajmljenih para i da trosim i uzivam, a danas je dal ce biti neka crkavica ili ce sve pokrasti?
Malo se krade za koliko hajde opet da tepam: gradjani kradu sami sebe iluzijama. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pa da, meni je nejasno kako narodu ne smeta da živi u bezakonju? A ni jedna partija ti neće reći daj da rešimo problem prodaje narkotika u manjim gradovima, jer je tamo lakše povatati dilere. Ajd Beograd je metropola i ne možeš tako lako to da rešiš. Sutra će klinac u želji da se mangupira pred nekom devojčicom početi da se drogira, a tebi trtlja kako koja partija o nekim budalaštinama. Šta je problem SNSu koji je u opoziciji da mobiliše građanstvo da izađe na ulicu i traži oštriju borbu protiv narkobiznisa? Pa kod mene u gradu maltene ceo grad zna ko prodaje gudro, a policija ne zna? Dileri se čipe policiji i ko zna kome još i milina. Dok ti dete ne pokosi gudro i onda vidi ko je kriv. Nije kriv ni pandur, ni Tadić nego građani što nam omladina izumire od droge. Ćutiš, ko veliš neće moje dete, vaspito sam ga, dobar je, a kad se sutra probudiš u košmaru, pitaš se odekle to. Daj bre makar po manjim mestima da se reši taj problem. Ko će da pokrene to pitanje? SNS, SRS, DSS? Boli ih ... jer se i njihovi apartčici tale na tom biznisu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Pa da, meni je nejasno kako narodu ne smeta da živi u bezakonju? A ni jedna partija ti neće reći daj da rešimo problem prodaje narkotika u manjim gradovima, jer je tamo lakše povatati dilere. Ajd Beograd je metropola i ne možeš tako lako to da rešiš. Sutra će klinac u želji da se mangupira pred nekom devojčicom početi da se drogira, a tebi trtlja kako koja partija o nekim budalaštinama. Šta je problem SNSu koji je u opoziciji da mobiliše građanstvo da izađe na ulicu i traži oštriju borbu protiv narkobiznisa? Pa kod mene u gradu maltene ceo grad zna ko prodaje gudro, a policija ne zna? Dileri se čipe policiji i ko zna kome još i milina. Dok ti dete ne pokosi gudro i onda vidi ko je kriv. Nije kriv ni pandur, ni Tadić nego građani što nam omladina izumire od droge. Ćutiš, ko veliš neće moje dete, vaspito sam ga, dobar je, a kad se sutra probudiš u košmaru, pitaš se odekle to. Daj bre makar po manjim mestima da se reši taj problem. Ko će da pokrene to pitanje? SNS, SRS, DSS? Boli ih ... jer se i njihovi apartčici tale na tom biznisu.
Pa sta ja pricam? Represivna politika protiv bezakonja.Idu ljudi u CZ na banjanje. Smile Smile Smile
Kakav Toma bre letacu? Pa oni ne postavljaju problem srpstva, nego vlasti preko parola.
Hibridi komunizma koji drugo ne znaju.
Za koga mislis da ce glasati onaj sa pruge iz Lapova? pa za Tomu svakako. I ako dodje Toma? Odakle da mu da? kako da ga uposli?
Problem je sto su toliko neodgovorni da ne kazu ljudima istinu.
Oni privatnici sto su kupili firme, jednostavno nemaju sa kim da rade. Ovi nista ne znaju, jer nikada nisu ni radili.
Mislis da onaj koji zna da radi, leze na prugu? Ma taj se odavno snasao.
U mojo bivsoj firmi stigli dzabalebarosi od pre 20 godina da upravljaju firmom.

kakvu borbu protiv korupcije ti hoces, kada korupciju generise sama vlast?
Mozda da pohapsi samu sebe? Sve ostalo je sminka za 'narodne mase'. Uhapsio drumsku mafiju a generator se bori za vlast. Smile Smile Smile Pa kaze javno: evo vam ga na, kad kradete a ne kraduckate. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Nokia 2610
Kada bi se samo tuzbe protiv politicara, poslanika mogle procesuirati -pod uslovom da se pozivaju na imunitet onda bi mozda nesto moglo da se uradi.
Pogledajte samo vrhuske gradova.
Koliko je grdonacelinka uhapseno a koliko li ce jos?
pa tu je problem.
kada bi se moglo krenuti od glave i bas njih strozije kaznjavati-verujem da bi sitna boranija prestala. Jer nas narod se ponasa kao vodje-
Domanovic napisa VODJu-slep je bio-ponekad se i narod ponasa kao kolektivni slepac.
treba malo progledati i krenuti dalje...
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pa sta ja pricam? Represivna politika protiv bezakonja.Idu ljudi u CZ na banjanje. Smile Smile Smile
Kakav Toma bre letacu? Pa oni ne postavljaju problem srpstva, nego vlasti preko parola.
Hibridi komunizma koji drugo ne znaju.
Za koga mislis da ce glasati onaj sa pruge iz Lapova? pa za Tomu svakako. I ako dodje Toma? Odakle da mu da? kako da ga uposli?
Problem je sto su toliko neodgovorni da ne kazu ljudima istinu.
Oni privatnici sto su kupili firme, jednostavno nemaju sa kim da rade. Ovi nista ne znaju, jer nikada nisu ni radili.
Mislis da onaj koji zna da radi, leze na prugu? Ma taj se odavno snasao.
U mojo bivsoj firmi stigli dzabalebarosi od pre 20 godina da upravljaju firmom.

kakvu borbu protiv korupcije ti hoces, kada korupciju generise sama vlast?
Mozda da pohapsi samu sebe? Sve ostalo je sminka za 'narodne mase'. Uhapsio drumsku mafiju a generator se bori za vlast. Smile Smile Smile Pa kaze javno: evo vam ga na, kad kradete a ne kraduckate. Smile
Gde je rešenje onda? Kako misliš da se narod promeni? Ova vlast ga neće menjati jer joj odgovara da pljačka budućnost srpske dece. Malo daš narodu, malo strpaš u džep, a sve ide na konto budućih generacija. Sad ima nova priča, kaže nije 20 milijardi duga mnogo, Mađari duguju 3 puta više Smile
Znači, udri dalje u istom pravcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Resenje je u onome sto su isksutva covecanstva i sto imamo debelo i mi u svojoj istoriji.
Nikakve revolucije, to su samo vid nasilja koji donosi lose svakoj zajednici. U revolucijama se najteze fukare isticu.
Resenje je u pravnoj drzavi i sto vecem ucescu jedinki na sticanje nacionalnog dohotka, ako cemo da se organizujemo po nacijama i kao nacija. Mi imamo podlogu za to.
Kod nas su mediji orkestrirani za to. Laganje u pogledu nekog simbola kojeg nazivaju evropom.
Kaze imas zakon? Pa to je mrtvo slovo na papiru, dok mu ne razardis proceduru sprovodjenja.
Hajde da uporedimo nasu zadnju revoluciju od 5-og oktobra. Gomila fukara iskamcila promenu ljudi i posle zaokupljena mesetarenjem, zaboravila na osnovne mere reformisanja pravnog sistema.
Ruku na srce, jedini koji je isao u reformu sistema je bio Kostunica. I u mesto da to istice, voda ga svinjar po vasarima i medijski ratuje sa nato-om, brani neku iluziju kao sto je Kosovo.
Sto se tice zaposljavanja, ako hoces da Srbin bude vlasnik Srbije samo i samo urbanizacija sela spasava i poljoprivredna proizvodnja.Ali naravno da to ide tesko.Tako se Nemacka izdigla. Svako selo Berlin.
Smejte se vi Palmi i Bidzi koliko hocete, ali oni su pioniri takvog pokusaja.

Zakoni o smenjivosti vlasti, veoma bitni. Mehanizmi da se pozove na odgovornost. Svaki dan da u stampi pise: bre gradjani Srbije imajte na umu da od 100% onih koji se kandiduju, 95% su fukare, 4% su nesposobni, a samo 1% zna i hoce da radi u vasem interesu.Birajte onih 1%. Ako i pogresite, nakon godinu dana trazite smenu.

Danas revizori, ne mogu vise biti kao za vreme Gogolja, jer ima tacna procedura sta treba da radi i sta treba da preduzme.Pa ima jos dve institucije koje ga kontrolisu, koje i one imaju proceduru, pa na kraju su i gradjani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.