Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gradjani u Srbiji osudjujui korupciju----10 najvecih zala Srbije danas  (Pročitano 12414 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Agencije su poseban problem u Srbiji. popunjavaju se preko veze, iako ima u njima i dosat mladih ljudi, ali neiskusnih. da bi neko imao ideju kako da reorganizuje državu mora znati kako ona funkcioniše. Znači , mladom i stručnom čoveku treba bar nekoliko godine da stekne neko iskustvo da bi mogao raditi  sa uspehom . Ovde se dešava da mamini i tatini sinov upadnu sa fakulteta, preko veze , u agenciju i počnu da , kao reformišu državu, za koju ne znaju ni kako funkcioniše.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 14:44:44 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Funkcionisanje države je vrlo jednostavno. Donese parlament zakon, a policija i sudovi ga primenjuju. To ti je sve. Što se kod nas donose zakoni, a ne primenjuju, to je već posebno pitanje za naše političare. Kako je moguće da imaš masovno kršenje zakona i da nema masovnog otpuštanja po sudovima i policiji. Pogledaj kolko pandura imaš danas. Više nego u vreme Slobe. I dal se sprovode zakoni. Jok more. Samo što se tiče saobraćajnih propisa imaš na svakom koraku da vidiš masovno kršenje zakona. Pa kod mene u gradu još imaš ulične prodaje deviza, pandur prođe pored dilera i ko da ga nema. Kakvi bre "načini" brate, sprovodi zakon ni po babu ni po stričevima, nema tu velike mudrosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
zelim da placam privatni fond

ko te sprecava da uplacujes u privatni fond? Smile

pa da uplacujem i u privatni i u drzavni?
sto moram da placam drzavni?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Agencije su poseban problem u Srbiji. popunjavaju se preko veze

Agencije su i osnovane zbog toga , regulisu oblasti koje ni Slobin rezim nije osecao potrebu da kontrolise .
Osnovane samo radi masnije korupcije i zbrinjavanja partijskog kadra .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Agencije su poseban problem u Srbiji. popunjavaju se preko veze

Agencije su i osnovane zbog toga , regulisu oblasti koje ni Slobin rezim nije osecao potrebu da kontrolise .
Osnovane samo radi masnije korupcije i zbrinjavanja partijskog kadra .
to su partijski stabovi kojim se oznacava teritorija neke partije.
uzgred, zbog pravnih barijera koje namece zakon u njihovim rukama je sudbina mnogih. one neretko oblikuju i odredjuju kako ce se neko baviti nekim poslom i ko ce taj neko biti.

zasto ja i barak nismo mogli da postanemo vlasnici tv frekfencije, kada novac nije bio kriterijum. dobijali su tv frekfencije sa 400e na racunu.
onda baja ode u banku i dobije kredit od kog otvori tv.
posle isti oni koji su ovu glupost organizvali i smislili, kao i oni koji su glasali, kukaju za deficite, zaduzenost,....
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Funkcionisanje države je vrlo jednostavno. Donese parlament zakon, a policija i sudovi ga primenjuju. To ti je sve. Što se kod nas donose zakoni, a ne primenjuju, to je već posebno pitanje za naše političare. Kako je moguće da imaš masovno kršenje zakona i da nema masovnog otpuštanja po sudovima i policiji. Pogledaj kolko pandura imaš danas. Više nego u vreme Slobe. I dal se sprovode zakoni. Jok more. Samo što se tiče saobraćajnih propisa imaš na svakom koraku da vidiš masovno kršenje zakona. Pa kod mene u gradu još imaš ulične prodaje deviza, pandur prođe pored dilera i ko da ga nema. Kakvi bre "načini" brate, sprovodi zakon ni po babu ni po stričevima, nema tu velike mudrosti.
To je ta evropa na koju balvani pljuju. Oni traze da parlament donese zakon, onda oni stupaju a scenu sa kreditom i to debelim da se sva podzakosnka akta regulisu i sprovedu.
Besni politicari kukaju: mesanje u unutrasnje poslove, jer svaki dobro sproveden zakon sa svim podzakonskim aktima je manje moci u njihovim rukama. To je cela prica jeuropskog drveta sa mlogo evrichi.
Evo vam pare da sprovedete zakon da zivite kao ljudi i da nam ne dodjete da nam smrdite.
Ali politbiro pravi ujdurmu, pa jedni vicu ocemo gi u jeuropu, a drugi hoce da pomazu sovjetski savez.
Sve ama bas sve se radi da se ti zakoni sto kaznije sprovedu, jer su tako smisljeni da ode vlast.
Stalno mora neko da polaze racuna, a to je Bogu mi Bogohulno. Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 16:39:39 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

moras zato sto je zakon takav...ako ti se ne svidja zakon formiraj stranku sa monarhistickim predznakom(imali bi ste veliki broj glasova Smile) udji u parlament i onda menjaj zakone do mile volje...ili....ko te tera da ostajes ovde ako ti je tesko i nesto ti smeta? Smile ja kad ne bih voleo ovu srbiju i kad bi mi sam jedan dan bilo tesko odmah bi otisao...zasto bi se mucio?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat

moras zato sto je zakon takav...ako ti se ne svidja zakon formiraj stranku sa monarhistickim predznakom(imali bi ste veliki broj glasova Smile) udji u parlament i onda menjaj zakone do mile volje...ili....ko te tera da ostajes ovde ako ti je tesko i nesto ti smeta? Smile ja kad ne bih voleo ovu srbiju i kad bi mi sam jedan dan bilo tesko odmah bi otisao...zasto bi se mucio?
eh sada je na vas red! mi smo smo otisli vec jednom 1945.god.! sada ste vi na redu!
birajte: kuba, venecuela, bolivija, ...
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Citat

eh sada je na vas red! mi smo smo otisli vec jednom 1945.god.! sada ste vi na redu!
birajte: kuba, venecuela, bolivija, ...

Leci ce to kod nasih prirodnih saveznika, amera, ali koce akcijaski elementi.
Dolaze nove generacije koje hoce da im drzava zastiti ono sto sticu, jer nema vise partijskog davanja.
Sada polako vide kako se imovina stice, pa nije bas voljan da mu sutra ponovo neki akcijas dodje i otima.
Evropa je suvise meka za potencijalne akcijase. Ameri su majka za njih.Evropa ih milki i ubedjuje, ali ameri chupaju muda.Razbijaju ekpres lonac cim pocne da pisti, da ne prerasta u lokomotivu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

ne mogu da odem jer volim ovu zemlju...za razliku od tih sto su zbrisali 45 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.