Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Građani Srbije ni zastavu ne prepoznaju  (Pročitano 13386 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Citat
Sto se tice toga za koga glasas... Ja glasam za program stranke, ne za onoga ko taj program prezentuje.

да те нема требало би те измислити Smile Smile Smile

нађи ми једну ствар која је лоша у програму дс,спс,снс или било кога другог Smile  нема...програм је списак лепих жеља који се никад неће остварити
нпр...теби драге лгбт трансекс курацпалац тртмрт особе су у истом контексту поменуте  у програму лдп а и у програмима спс и снс....равноправност,слобода говора, различитост бла бла...да ли то значи да ти гласаш за снс? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...@koki,pa naravno da mozes biti nacionalista.samo kad bi jos znao kako izgleda zastava koju toliko volis?sad mi nije jasno,da li ti uopste i znas kako izgleda,ta krparica,za koju mislis da predstavlja slavno srpsko vojvodstvo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Naravno da je moguce. U vecini anketa u kojima je to cilj se izmedju ostalog postavljaju pitanja vezana za obrazovanje, primanja i slicno. Ovo sad nema veze sa politikom da se razumemo, vec sa statistikom. Na isti nacin na koji se utvrdjuje ko recimo gleda Farmu, ko ide na Exit, ko..
Sto se tice toga za koga glasas... Ja glasam za program stranke, ne za onoga ko taj program prezentuje.

То су глупости у које ако верујеш онда си и сам глуп мада би ја пре рекао да сереш само да би контрирао. Готово да ниједна странка нема лош програм, али исто тако ниједна га не спроводи. Или прецизније углавном се баве оним што им није у програму, личним богаћењем и пљачкањем народа и државе.

Vidis, upravo zato je program stranke nesto sto mali broj pojedinaca moze da razume. Nema svaka stranka dobar program. To je ona stvar razdvajanja, koja odlucuje o broju glasova malog broja ljudi, a mnogo znaci. Recimo, tu se vidi koja stranka ima kakav ekonomski program. To ne mora biti povezano sa EU ili Rusijom, vec koja stranka zastupa trzisnu ekonomiju, koja je okrenuta socijalnim davanjima i slicno.
A mozda sam i samo pglu.. verovatno je to. Smile

Citat
А што се тиче анкета, па ти можеш да се изјасниш како ти је воља то нико не проверава. Нпр. ти ћеш рећи занимање студент, то каже и онај на првој години и онај на четвртој и онај који студира већ 12 година, а још није ни до четврте догурао.

Da, svi imaju obicaj da lazu u anonimnim anketama.  Smile
Mislim, ti ovde negiras ceo sistem statistike koja se dobija na taj nacin, ne u vezi politickih stranaka nego i u vezi toga koja cokolada je medju ljudima popularnija, koja muzika i slicno..

Citat

да те нема требало би те измислити Smile Smile Smile

нађи ми једну ствар која је лоша у програму дс,спс,снс или било кога другог Smile  нема...програм је списак лепих жеља који се никад неће остварити
нпр...теби драге лгбт трансекс курацпалац тртмрт особе су у истом контексту поменуте  у програму лдп а и у програмима спс и снс....равноправност,слобода говора, различитост бла бла...да ли то значи да ти гласаш за снс? Smile

Pre svega kod programa stranke ja gledam ekonomske ciljeve, jer tesko da ce bilo koja stranka koja pretenduje na vlast otvoreno reci da se ne zalaze za slobodu govora, veroispovesti, bla.

...@koki,pa naravno da mozes biti nacionalista.samo kad bi jos znao kako izgleda zastava koju toliko volis?sad mi nije jasno,da li ti uopste i znas kako izgleda,ta krparica,za koju mislis da predstavlja slavno srpsko vojvodstvo!

Da li ti znas na koju zastavu ja mislim?
Ako da, onda eto, znam, istaknuta je u opstini gde se moram pojavljivati s vremena na vreme. Sta te jos zanima? Zasto su zvezdice u pitanju? Sta svaka predstavlja?
« Poslednja izmena: 12. Dec 2010, 17:07:57 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
Kad je Cedica bio kod Olje Beckovic u emisiji i kad je pocela da ga ispituje o programu stranke covek se bukvalno zapetljao ko pile u kucine... Poceo da se znoji, crveni u licu... ma nikad ga nisam video onakvog Smile Morali su da idu na vanredne reklame da bi covek dosao do daha i naravno posle su promenili temu Smile

Nadji emisiju i sve ce ti biti jasno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@kokice,izvini ali moram da primetim.
tebe drzi konventracija,posto otkucas pet recenica,sesta vec pocinje da bude nejasna,a ko ima strpljenja,sazna sta znaci lupati,ko maksim po diviziji.
jebote,postavis temu,da gradjani Srbije ni zastavu ne prepoznaju,ja ti na to napisem,da je zato puno onih koji prepoznaju carobnjacku zastavu za plavom pozadinom i zutim zvezdama.ti pocnes da pises o Kosovu i Vojvodini,ja vidim da se maksim u tebi budi ,rasteze!pojasnim malo bolje na koju sam zastavu mislio,ali kod tebe maksim vec marsira uveliko.
covece,daj bre!?koncetrisi se!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Kad je Cedica bio kod Olje Beckovic u emisiji i kad je pocela da ga ispituje o programu stranke covek se bukvalno zapetljao ko pile u kucine... Poceo da se znoji, crveni u licu... ma nikad ga nisam video onakvog Smile Morali su da idu na vanredne reklame da bi covek dosao do daha i naravno posle su promenili temu Smile

Nadji emisiju i sve ce ti biti jasno Smile

Nije ni cudo, program stranke ne pise predsednik stranke vec think tank stranke koji ne moraju ciniti clanovi iste.

@kokice,izvini ali moram da primetim.
tebe drzi konventracija,posto otkucas pet recenica,sesta vec pocinje da bude nejasna,a ko ima strpljenja,sazna sta znaci lupati,ko maksim po diviziji.
jebote,postavis temu,da gradjani Srbije ni zastavu ne prepoznaju,ja ti na to napisem,da je zato puno onih koji prepoznaju carobnjacku zastavu za plavom pozadinom i zutim zvezdama.ti pocnes da pises o Kosovu i Vojvodini,ja vidim da se maksim u tebi budi ,rasteze!pojasnim malo bolje na koju sam zastavu mislio,ali kod tebe maksim vec marsira uveliko.
covece,daj bre!?koncetrisi se!!! Smile

Za koncentraciju ne garantujem, poslednji put sam spavao u petak.

Ali i dalje mi nije jasno o cemu ti pricas, zasto u raspravu uvodis te zastave i slicno.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Citat
Pre svega kod programa stranke ja gledam ekonomske ciljeve, jer tesko da ce bilo koja stranka koja pretenduje na vlast otvoreno reci da se ne zalaze za slobodu govora, veroispovesti, bla.

мех...економија Smile  ја сам мислио да си ти дечко уметничка душа,заштитник обесправљених свакојаких мањина,борац за људска и кенгурска права....разочарао си ме Smile

Citat
Nije ni cudo, program stranke ne pise predsednik stranke vec think tank stranke koji ne moraju ciniti clanovi iste.

мислим да у елементарну ...хајде да кажем пристојност спада да председник неке странке зна програм своје странке...али,чеда и пристојност...небо и земља Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2010, 17:28:43 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

мех...економија Smile  ја сам мислио да си ти дечко уметничка душа,заштитник обесправљених свакојаких мањина,борац за људска и кенгурска права....разочарао си ме Smile

Citaj sta pisem. Ne kazem da su nebitna ljudska prava vec da se programi ne razlikuju u odnosu prema istima te ih na taj nacin i ne mozes uporedjivati.

Citat
мислим да у елементарну ...хајде да кажем пристојност спада да председник неке странке зна програм своје странке...али,чеда и пристојност...небо и земља

Naravno da treba znati, tu nema spora. Cedu poznajes licno pa znas da je nepristojan?
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Citat
Naravno da treba znati, tu nema spora. Cedu poznajes licno pa znas da je nepristojan?

и ти читај шта ја пишем Smile
а познајем његове телохранитеље...покушали су да ме спрече да користим моје људско право на слободу кретања али су се мало зајебали Smile   ипак...зајебано је село...кама проради као од шале Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

и ти читај шта ја пишем Smile
а познајем његове телохранитеље...покушали су да ме спрече да користим моје људско право на слободу кретања али су се мало зајебали Smile   ипак...зајебано је село...кама проради као од шале Smile

Pa zar nisi napisao "Ceda i pristojnost, nebo i zemlja"? Smile

A sto se tice telohranitelja.. vec te zamisljam Smile

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.