Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nišu je danas najpotrebniji:
beogradski most
7.1%  (1)
beogradski metro
35.7%  (5)
beogradske ustanove kulture
7.1%  (1)
nešto što se nalazi u Nišu da se unapredi ili izgradi
50%  (7)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grad Niš - perspektive, imamo li svoj interes?  (Pročitano 9885 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Ali ko si ti ? Pa da znas sve to sto znas, ne odajes nam izvore tvog znanja  Smile

Kako si konsultovao Nislije i dosao do toga da zele da ih ti predstavljas ?

Kako si dosao do toga da nislije uopste zele decentralizaciju i kako znas da vecina ljudi u Srbiji zele decentralizaciju.

Odakle ti ideja da ljudi ove zemlje zele jacanje regionalnih centara ??

Postoje gospoda, seljaci, drzavljani... zasto se salim kad kazem da se neko ne smatra gradjaninom ili gradjankom.... daj tvoje vidjenje tih reci  Smile

Ne postoji projekat metroa u Beogradu.... ako ti imas drugacije informacije podeli ih sa nama ....

Zasto nema potrebe da nas zatrpavas a informacijama, pa forum je zamisljen da bude "protoka" informacija, ti postujes na forumu...  zasto ne pustas informacije u protok....
« Poslednja izmena: 19. Dec 2011, 04:02:24 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
Ali ko si ti ? Pa da znas sve to sto znas, ne odajes nam izvore tvog znanja 
Kako si konsultovao Nislije i dosao do toga da zele da ih ti predstavljas ?

ja ne predstavljam nišlije, reč je o decentralizaciji, bez jakog niša nema decentralizacije u srbiji i to je to, ja to više neću objašnjavati

Citat
Kako si dosao do toga da nislije uopste zele decentralizaciju i kako znas da vecina ljudi u Srbiji zele decentralizaciju.

ja se za to zalažem, a uopšte mi nije argument većina. ali i pored toga jedini način da se proveri većina su izbori i u onim mestima gde postoje regionalne stranke ili lokalne - one su i pobedjivale, na primer vojvodina gde su ubedljivo pobedile stranke koje se zalažu za autonomiju vojvodine. one koje su bile protiv toga su izgubile.
dakle, tamo gde se to pitanje postavilo, tamo je većina za decentralizaciju.

evo ja se slažem da proverimo većinu na nekom referendumu u gradu nišu, pa da vidimo da li su za veća ovlašćenja svog grada

Citat
Ne postoji projekat metroa u Beogradu.... ako ti imas drugacije informacije podeli ih sa nama ....

http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1469185

Citat
Zasto nema potrebe da nas zatrpavas a informacijama, pa forum je zamisljen da bude "protoka" informacija, ti postujes na forumu...  zasto ne pustas informacije u protok....

nije zamišljen da bude protok informacija, dosadno mi je da ti dajem informacije koje ti trebaju ja sam dao do sada par informacija na to nisi odgovorio i sada tražiš još. ako nisi do sada bio informisan o tome koliko se sredstava ulaže u ustanove u nišu i beogradu, pa zbog toga imaš drugačiji stav, evo sada kada ih proveriš promenićeš stav pa ćemo i onako biti na istoj strani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
http://media.popis2011.stat.rs/2011/prvi_rezultati.pdf
Niš je jedan od retkih gradova koji je zabeležio porast broja stanovnika( za 7349).
Imaš gore link, pa proveri. Dakle izlaganje ti počinje sa netačnom tvrdnjom, mislim da nema potrebe nastavljati sa bilo kakvom analizom.

Neformalno:
Dečko je verovatno kod Dinkića. Matori, decentralizovaće vas Dinkey boy, ko' što nam je isplatio soma evra, u odnosu 1:100.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2011, 10:03:05 od mkocovic79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
to važi za šire područje, ali uključuje i doseljavanje u Niš, što nema veze sa prirodnim priraštajem, a takodje izraženo u relativnim vrednostima dolazi do statističke konosfere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Netačno, to važi za grad Niš. 257,818 ljudi živi u užem gradskom području. Doseljavanje u grad, ne predstavlja podatak koji tvojoj tvrdnji ide u prilog. Svakako, loše postavljena i neargumentovana hipoteza, 0 bodova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
Ja mislim da se mastiljavi samo sali...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Ја сам гласао за метро. Скупље је!  Smile

Citat
to važi za šire područje
Треба проверити колико повећања отпада на Цигане?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Netačno, to važi za grad Niš. 257,818 ljudi živi u užem gradskom području. Doseljavanje u grad, ne predstavlja podatak koji tvojoj tvrdnji ide u prilog. Svakako, loše postavljena i neargumentovana hipoteza, 0 bodova.

To je i moja teza, opada natalitet, ljudi se doseljavaju iz manjih mesta, ali se veliki broj ljudi iseljava isto. To je opštepoznata stvar. Ali doseljavaju se siromašni ljudi koji tu traže načim da prodaju neku robu da neki posao pronadju, ali i veliki broj visokoobrazovanih ide odatle jer se sve nalazi u Beogradu.

Ja sam za to da u Nišu bude sedište pola državnih organa, da ima bar jednu televiziju sa nacionalnom frekvencijom, da tamo bude smešten recimo najbolji dzez orkestar u zemlji, da se napravi moderna železnica, pa tek onda metro u Beogradu,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Ja sam za to da u Nišu bude sedište pola državnih organa, da ima bar jednu televiziju sa nacionalnom frekvencijom, da tamo bude smešten recimo najbolji dzez orkestar u zemlji, da se napravi moderna železnica, pa tek onda metro u Beogradu,

Ko je za to da si potpuno prolupao?

Bijenale Dosade klice prouzrokuje negde u ovo doba godine brdo marica u kriv kurac tema.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 11.0a1
mob
Nokia C5-00
Ko je za to da si potpuno prolupao?

IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.