Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS Navigacija - ćaskanje!  (Pročitano 63957 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
   Ok evo nasao sam, ovako je jednostavnije  i nije neka pravelika razlika ma da im je cena skoro ista
                                 3w                         1w
Receiver type             Parallel-Channel (20)  Parallel-Channel (12) 
Accuisition time - cold  45 sec                     50 sec 
Accuisition time - Hot   2 sec                      8 sec 
Max. Horizontal accuracy  < 33 feet            < 82 feet 
Battery Life               168 Hours               18 Hours 
http://www.dealtime.co.uk/xSBS-gps_devices--nokia~PRDLT-32568967-23156664
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Nego jel ovo zadnja verzija mapa ??? Il' da ceprkam novije ??

Jel zna neko da li je ova verzija mapa poslednja revizija, ili ima novijih?

nema novije mape , a čak je i ova neslužbena nedoradjena verzija , navodno bi trebala da izadje nova puno bolja mapa , ali kada .....

P.S. Ovoga sto prica srpskim jezikom treba uza zid pa po kratkom postupku ... Sramota , ovo nije ni vidjelo srpskog jezika. (Srbin.rar) .  Smile

što nisu neku macu sa pinka upotrebili za tom tom  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2007, 12:42:47 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@srdjandk....Glavna i osnovna razlika je verziji cipa.

Da kazem nesto u vezi mapa... Onako prosurfovao sam ih na "suvo" bez GPS-a ... simulirao putovanja (Demo)....  Smile

Nema potrbe za cudjenjem u vezi preciznosti. Sigurno je da ima veze gps - reciver.... Ali o kakvoj , uopste ,preciznosti mozemo pricati sa ovakvim mapama Istocne Evrope.... Tj. SCG-BiH - necu da grijesim dusu , mozda su za druge regione bolje uradjene.  Smile
Pa ljudi moji voz ciro ne saobraca vec decenijama ovim nasim krajevima a sudeci po ovim mapama uskotracne pruge su u zlatnom dobu i ekspanziji kod nas. Isto tako dosta TomTom glavnih puteva vise ne postoji. Izgradjeni su drugi a stari su potopljeni , recimo akumulacionim jezerom HE Visegrad... A u tomtomu su uredno nacrtani i glavni putni pravci.  Smile Pa ljudi moji HE Visegrad je napravljena prije nekoliko desetina godina. Ove mape su stare bar 40 godina ... I sa njima necemo stici daleko.

Tako da kad bih krenuo od Sarajeva prema Visegradu , prema ovim njihovim mapama , trebala bi mi sledeca prevozna sredstva : automobil , traktor , bager , tenk , helikopter , magarac (mula) , podmornica ( ima puteva i pod vodom ) ...itd. A na nekim mjestima i teleport...jer ne znam kako drugacije da prodjem tamo gdje mi Tom Tom govori.  Smile

Sta znam , zaboravljeni smo i od Boga i od naroda kao i od TomTom mapa. Vjerujem da u Evropi ovo radi odlicno ali kod nas , kao i sve ostalo , na silu.
Nadati se reviziji ovih v.608 mapa , inace katastrofa.  Smile

P.S. @nikola34 , kakvo je stanje u Hr sa tomtom mapama... kako su odradjene ??? Rane 70-te il' su malo novije ???  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2007, 13:15:16 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
P.S. @nikola34 , kakvo je stanje u Hr sa tomtom mapama??? Rane 70-te il' su malo novije???

ista verzija mape , srednja žalost  , doduše tomtomovci su se ogradili i rekli da je to neslužbena verzija mape tako da eto , slaba je korist od toga.

izašle su novije mape za sve regije osim za nas niže madjarske granice  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nadati se reviziji ovih v.608 mapa , inace katastrofa.  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Danasnje iskustvo sa GPS-om. Posle jucerasnjeg odusevljenja, danas me je uredjaj prilicno razocarao. Probao sam da sa Banjice stignem do Novog Beograda, Pariske Komune. Znaci prvo je pokusavao da me vodi nekim putevima gde ja nisam hteo da idem. Moguce da je hteo da me vodi preko Autokomande, a ja sam hteo da idem kod BIP-a na autoput, pa je mozda zato izdavao neke sumanute komande. Medjutim kada sam izasao na autoput picim ja tako, kad negde tamo kod Arene, odjednom cujem turn left now. Smile Pazite idem desnom stranom autoputa, iskljucenja su sva sa desne strane, a GPS mi govori da skrenem levo. Smile Posle sam gledao da mu nisam ukljucio route Banjica - Novi Beograd via suicide. Smile Znaci danas se bas izlupao zestoko. E sada da li je to jer su mape lose ili neki problem sa samim uredjajem, to ne znam. Mislim ipak da su mape lose i da izgleda dosta zavisi gde putujete, jer su neki delovi ocigledno mnogo bolje pokriveni od ostalih. Juce me je vodio kroz neke ulicice u poludivljim naseljima, a danas nije umeo da prepozna ni autoput.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
P.S. @nikola34 , kakvo je stanje u Hr sa tomtom mapama??? Rane 70-te il' su malo novije???

ista verzija mape , srednja žalost  , doduše tomtomovci su se ogradili i rekli da je to neslužbena verzija mape tako da eto , slaba je korist od toga.

izašle su novije mape za sve regije osim za nas niže madjarske granice  Smile
Ako je "neslužbena" verzija(ma šta to značilo) ko onda uopšte i odgovara za tako nešto?!? Moram da bacim pogled na oficijelni sajt i uverim se da li uopšte i postoji takva mapa na prodaju ili bar kao informacija Smile ... jer ako ne postoji, onda je možemo čista srca postaviti velikim slovima na početku ove teme za free download!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Nema te mape na prodaju , to je i član brane21 davno rekao i bio je u pravu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ako hocete da ubijete svaku zelju za koriscenjem GPS-a, pokusajte da ga koristite sa programom Smartcom navigator i mapama sa gpssrbija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.