Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS Navigacija - ćaskanje!  (Pročitano 63969 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
I moje ocene su bazirane na licnom iskustvo.U pocetku sam i ja bio opcinjen da ovo u opste radi kod nas  ali kasnije sam se po malo razocarao.Kao sto sam rekao kod mene "maši" za 50m
sto nikako nije dobro za grad.Evo sada sam "pazario" SmartCom Gps v1.5 i mape Beograda i Srbije.Probacu pa javljam Smile
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
u pravu je romeo , grešaka ima , sa smart com mapama će ih biti još više .

malo je do karata , malo više je do gps signala jer je prijemnik u autu prilično ograničen , nisu džaba skuplji prijemnici koji imaju mogućnost spajanja na externu antenu , kod mene u autu navigacija ne omaši ni za pola metra zato jer je antena (peraja  Smile ) tvornički ugradjen vani - to su kablovi - kutije nekakve   Smile , ovo na mobitelu ne treba shvatit kao najprecizniji cestovni navigator , dobro je za snalaženje u prirodi ili pješačenje po Frankfurtu  Smile , dobro je za izračun nekakvih ruta , dobro je za svašta nešto ali ne za vožnju i navigaciju u realnom vremenu jer je mogućnost greške i bagovanja sa signalom ogromna.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Baš tako i o tome i ja govorim kada se radi o ugradjenom GPS-u u mob. telefone. Jednostavno je tek to kozmetika, jer još lošije radi od recimo bluetooth GPS prijemnika i mob. telefona sa TomTom posebno ...
No, kada već S60 poseduje takvu mogućnost, nije zgoreg i iskoristiti je, jer za neke duže relacije i putovanja u inostranstvo ne verujem da jedan takav "sistem"(eksterni bluetooth GPS i TomTom u mobilnom) može biti baš beskoristan. Ubedjen sam da će snalaženje tj. putanju do neke države vrlo lako odraditi i uputiti na glavne puteve! Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 16:07:03 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Evo instalirao sam ovo cudo i cekam ko zapeta puska....  Smile
Fali jos samo GPS risiver.  Smile

Nego jel ovo zadnja verzija mapa ??? Il' da ceprkam novije ??

P.S. Ovoga sto prica srpskim jezikom treba uza zid pa po kratkom postupku ... Sramota , ovo nije ni vidjelo srpskog jezika. (Srbin.rar) .  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0554.png
(37.56 KB, 320x240)
Screenshot0551.png
(15.05 KB, 320x240)
Screenshot0552.png
(17.26 KB, 320x240)
Screenshot0553.png
(11.28 KB, 320x240)
*
Srbin.rar (59.12 KB)
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 17:17:44 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
P.S. Ovoga sto prica srpskim jezikom treba uza zid pa po kratkom postupku ... Sramota , ovo nije ni vidjelo srpskog jezika. (Srbin.rar) .  Smile

Smile Stvarno coveka treba uza zid.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ljudi moji, ja nikako ne mogu doći do opcije gde mogu videti verziju programa i verziju mape sa verzijom tog GPS drajvera kao sa prve slike koju je postavio elborashon?!? Jel može uputstvo? Smile

Edit: jedva se snadjoh ... sve je u redu, ukapirao ja gde pogledati verziju ... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 18:57:25 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
Baš tako i o tome i ja govorim kada se radi o ugradjenom GPS-u u mob. telefone. Jednostavno je tek to kozmetika, jer još lošije radi od recimo bluetooth GPS prijemnika i mob. telefona sa TomTom posebno ...
No, kada već S60 poseduje takvu mogućnost, nije zgoreg i iskoristiti je, jer za neke duže relacije i putovanja u inostranstvo ne verujem da jedan takav "sistem"(eksterni bluetooth GPS i TomTom u mobilnom) može biti baš beskoristan. Ubedjen sam da će snalaženje tj. putanju do neke države vrlo lako odraditi i uputiti na glavne puteve! Smile

Slazem se sa tobom da u potpunosti treba iskoristiti mogucnosti s60.Zbog toga mi i nije bilo zao da dam 115eura za gps modul.Ipak mislim da  Map 24 isto tako dobro odradjuje posao sto se tice snalazenja i proracunavanja ruta. Smile
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Ljudi moji, ja nikako ne mogu doći do opcije gde mogu videti verziju programa i verziju mape sa verzijom tog GPS drajvera kao sa prve slike koju je postavio elborashon?!? Jel može uputstvo? Smile

Edit: jedva se snadjoh ... sve je u redu, ukapirao ja gde pogledati verziju ... Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0013.jpg
(45.79 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Jel zna neko da li je ova verzija mapa poslednja revizija, ili ima novijih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
U cemu je razlika izmedju nokia ld-3w i 1w,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.