Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS Navigacija - ćaskanje!  (Pročitano 63659 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Uzeo sam bt gps nokia ld-3w. Vise sam nego odusevljen za pocetak. Nisam jos imao previse vremena da ga isprobam, ali neke rute i slicno koje mi je izracunao su me dovele na ivicu placa od srece. Smile Mnogo dobra stvar. Nego treba mi mala pomoc oko TOMTOM-a. Treba mi ako neko moze da mi pomogne kako i gde da nadjem i postavim, ili mozda vec imam samo treba da postavim, glas za navigaciju, po mogucstvu na srpskom.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 13:00:32 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Resio sam problem. Sorry na smaranju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
Ajde probaj ga malo bolje pa javi utiske.I ja imam nokia gps modul,ali kao sto sam vec rekao u temi o tom tomu nisam u opste zadovoljan.Ne znam da li je problem u gps modulu ili mapi koju imam(Eastern Europe map 6.08)
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Meni fale ti glasovi na srpskom za TomTom. Jel ima neko iste?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Treba mi ako neko moze da mi pomogne kako i gde da nadjem i postavim, ili mozda vec imam samo treba da postavim, glas za navigaciju, po mogucstvu na srpskom.

Meni fale ti glasovi na srpskom za TomTom. Jel ima neko iste?!?

http://www.tomtom.com/plus/services/voices.php?language=26

treba se registrirat da bi se skinulo free glasove .evo da pomognem kad sam već registriran  Smile

neki Predrag .... nije valjda Tozovac  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Predrag.zip (646.74 KB)
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 17:35:54 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidi ti ovo .. lepo posetiš oficijelni sajt i skineš. Smile A ja tragao po nekim warez ... Smile ... strava. Smile
Hvala mnogo za fajlove nikola34 i podseti me da ponekad bacim pogled i na oficielne sajtove čisto informacie radi! Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 18:18:24 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
warez ima ovih glasova što su na prodaju na oficijelnom sajtu , medjutim nećeme još i glasove krast  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
warez ima ovih glasova što su na prodaju na oficijelnom sajtu , medjutim nećeme još i glasove krast  Smile Smile
Taman posla! Smile
neki Predrag .... nije valjda Tozovac  Smile
Još mi to fali, pa da zapeva: "šoferska je tuga pregolema, ... aj skreni levo od sledeće raskrsnice"! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Resio sam problem. Sorry na smaranju.

Ja sam to vec skinuo, zato sam i rekao da sam se snasao. I ja sam se prilicno iznenadio kada sam vidoe da sa zvanicnog sajta mogu da se skinu besplatno glasovi. Ima i nekih koji se placaju, ali to su neki fancy glasovi Smile glumaca i tako dalje. Ovaj na srpskom me zestoko nervira. Znaci covek prica kao klasican siptar. Obratite paznju. Razbijao sam glavu sta me to toliko nervira u tom glasu i onda mi je sinulo. Ja sam stavio neku ribu iz engleske i uzivancija. Smile

Ajde probaj ga malo bolje pa javi utiske.I ja imam nokia gps modul,ali kao sto sam vec rekao u temi o tom tomu nisam u opste zadovoljan.Ne znam da li je problem u gps modulu ili mapi koju imam(Eastern Europe map 6.08)

Danas je tek imao premijeru i ja sam prezadovoljan. Prvo sam se malo ohladio kada sam povezao sve i kada mi je stajalo no gps device u tomtom-u. Medjutim posle jedno dva minuta, mozda malo manje signal je dosao na 100%. Posle toga sve je bilo mnogo bolje nego sto sam ocekivao. Seo sam u kola i krenuo u avanturu. Smile Cak ga nisam ni fiksirao i drzao pored prozora i slicno, nego sam ga bacio na zadnje sediste moga auta Smile i krenuo da vozim. Prvo me je odusevilo sto u bazi postoje neke ulice za koje sam mislio da nema sanse da postoje. Ono sto me je jos vise zacudilo u pozitivnom smislu, to je sto me je telefon vodio upravo nekim putevima kojima se brze stize, a ne nekim glavnim putevma koji su po pravilu uvek zakrceni. Ekstra je stvar, sto ja nisam znao, to sto i ako negde ne skrenes gde on kaze, on odmah preracuna novu putanju i dalje te vodi kao da je to startna pozicija. Dobro tebe verovatno vise interesuje sam uredjaj nego ovaj softverski deo. Uredjaj znaci odlicno funkcionise. Signal mi je sve vreme bio pun ili bez jedne crtice. To je to. Videcu dalje, ali za sada sam vise nego odusevljen. Tomtom mi je 5.20, a mape su za istocnu evropu, ne znam koja verzija.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 18:32:08 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
To si sve jeli isprobavao sa onim starim TomTom mapama Istočne Evrope verzije 608.0?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.