Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS Navigacija - ćaskanje!  (Pročitano 64359 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa sad videh da postoji i hrvatski glas
Sve dok ne pocne da prica , tipa : okolotrbusni pantolodrzac , dvokotacno medjunozno guralo (bicikl ) , okolokucno vodo-pisalo (oluk) i sl. moze da prodje ova hrvatska verzija.  Smile  Smile

Nego kakav mu je taj cip : sirf star3... valja li cemu ??? 20 parallel channels...  Smile

NOKIA LD-3W - 100 eur
Nije bas da je jeftino...ali dobra stvarcica. Hvala na informacijama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Jojjj ... nije baš da je jeftino?!? Al ga ovde iskritikov'a ... Pa kako onda nazivaš prelaz sa 6630 na taj tvoj reket za stoni tenis?!? Jeftinijom kupovinom? Smile Bar ćeš imati pregledniju navigaciju na tom velikom ekranu, gotovo kao i eksterni GPS uredjaji(tj., bar pola ekrana od takvih)! Smile
Sve u svemu i nije skupo, ako se nema afiniteta ka menjanju telefona jednom u par meseci! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ciglo E61 ne mijenjam do sudnjega dana. Ubitacan ( bukvalno  Smile ) telefon.

E sad samo ustekati pa kupiti ovo cudo... Nije bas prijeko potreban ali zatreba ponekad.
Lakse mi je ovo kupiti nego voditi sa sobom familiju i rodbinu... i  koristiti ih kao navigacioni sistem , po Beogradu.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ciglo E61 ne mijenjam do sudnjega dana. Ubitacan ( bukvalno  Smile ) telefon.

E sad samo ustekati pa kupiti ovo cudo... Nije bas prijeko potreban ali zatreba ponekad.
Lakse mi je ovo kupiti nego voditi sa sobom familiju i rodbinu... i  koristiti ih kao navigacioni sistem , po Beogradu.  Smile  Smile
Bolje platiti ovaj eksterni Bluetooth GPS uredjaj 100€ i koristiti ga uz TomTom mape savršeno kao pravi GPS uredjaj, nego kupiti N95 za 800€ i onda danima čekati pojavu signala i još koristiti mnogo lošije mape i aplikacije! Smile
Jest da ni meni nije potreban uopšte, ali baš me interesuje i kupiću ga iz znatiželje!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Cigla tel ... od sad te zovem lozac....  Smile Kupio bih ja njega i bez toga. Samo je pitanje dana , mjeseca , godine.  Smile  Smile
Svakako da je korisna stvarcica...A mozda nam i ukinu vize ovih godina. Tek tad bi se mogao pokazati upotrebljivo. Trieste via Skopje  Smile

Jos samo da nam @milisav bl ...da jos koju korisnu informaciju , u vezi svega ovoga. Kako funkcionise kod nas .. u vecim gradovima.???

Sto se tice n95 necu vise da razmisljam o njoj... Jednostavno nije po mom ukusu.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 20:34:57 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@Cigla tel ... od sad te zovem lozac....  Smile Kupio bih ja njega i bez toga. Samo je pitanje dana , mjeseca , godine.  Smile  Smile
Svakako da je korisna stvarcica...A mozda nam i ukinu vize ovih godina. Tek tad bi se mogao pokazati upotrebljivo. Trieste via Skopje  Smile

Jos samo da nam @milisav bl ...da jos koju korisnu informaciju , u vezi svega ovoga. Kako funkcionise kod nas .. u vecim gradovima.???

Sto se tice n95 necu vise da razmisljam o njoj... Jednostavno nije po mom ukusu.  Smile
Baš razmišljam o nekom daljem putovanju ... hmmm ... onda je obavezan i auto punjač za mobilni telefon za "ne daj bože"! Smile Zamisli na pola puta ti se baterija mobilnog isprazni a nema rezervne! Smiley 1 Smile
Znači, pored ovog bluetooth uredjajčića i gomile potrebnih mapa(koje sam btw. nabavio), obavezno dokupiti i auto punjač za mob i nema brigaš! Smile

Eh, da, ... nije loše ni držač u automobilu za mob. dokupiti ...

Sada kada smo kompletirali potrebnu opremu - u kupovinu! Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 20:40:35 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sve mi ovo lici na onu pricu... Kupio je GPS reciver , izasao na vrata i od tada ga niko nije vidio. Gdje god da putujes , srecan put.  Smile

A i ja cu ga kupiti , cim smognem ... Definitivno vrijedi imati ga u svom posjedu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ne znam sta vas jos interesuje. Pitajte, pa cu vam reci. Posto ste pratili temu, videli ste sta se desavalo. Znaci trazio sam informacije gde da kupim u Beogradu neki bt gps i nisam dobio ni jednu konkretnu informaciju. Uopste pricalo se samo o ovom modelu i nekom b-speech modelu. Ispostavilo se da se taj b-speech vise ne proizvodi i da treba da se pojavi, ne zna se jos kada, novi model pod oznakom 12C, koji ce takodje kostati ne manje od 100 eur, ali koji ce imati li-ion bateriju, za razliku od prethodnika koji je koristio obicne AA baterije. Posto sam mislio da uzmem taj b-speech samo zato sto koristi te obicne baterije, a posto ga nema i novi model koristi specijalne baterije, to je otpalo kao opcija i odlucio sam se definitivno za ovaj nokijin model. Znaci nisam ga sada previse koristio, ali ovo danas sto sam probao me je stvarno oborilo s' nogu. Znaci aparat koristi taj cip za koji sam opet ovde saznao da je valjda najbolji. Nisam imao prilike da ga poredim sa nekim drugim, ali ako se kvalitet cipa meri kvalitetom veze sa satelitima onda mogu da kazem da je zaista kvalitetan. Sam uredjaj je lep, mali, imate indikator za bateriju, za bt vezu i za vezu sa satelitom. Koristi standardnu nokijinu bateriju, tako da kapiram da ce moci da se nadje i za godinu, dve ako zatreba promena baterije. Dobijete u pakovanju jos i malu cicak traku da mozete da ga fiksirate na zeljeno mesto. Ja sam ga fiksirao na komandu tablu u automobilu, levo od volana, sto je ipak prakticnija stvar nego sto sam uradio prvobitno kada sam ga prosto bacio na zadnje sediste, jer ovako je ipak sigurniji i manje su sanse da podleti pod sediste i tako se osteti. Jedino sto me je iznendilo je to sto se u paketu dobija samo punjac za kola, ali ne i obican kucni punjac. Punjac je isti kao i za sve novije modele nokija, znaci onaj mali uski, kratki prikljucak, tako da sam odmah dokupio i klasican punjac za 300 dinara i sada imam sve sto mi treba. Ne znam sta vas jos interesuje. Pitajte konkretno pa cu da vam objasnim ako budem znao.

100 eur nije malo para, ali kao sto ste i sami priznali i ako mi sam uredjaj nije neophodan, dosta je koristan, a glavni razlog zasto sam ga kupio je taj sto me je sama ta ideja GPS oduvek fascinirala i uvek mi je to zvucalo nekako naucno-fantasticno i sada kada mi se ukazala prilika da to i sam probam, jednostavno nisam mogao da odolim. Stvarno iskreno nisam ocekivao da ce funkcionisati tako dobro. Ocekivao sam da ce to vise biti nesto cime cu za pocetak fascinirati sebe, a kasnije i ljude koje vozim u kolima, medjutim na osnovu danasnjeg iskustva, mogu da kazem da je ovo jedna izuzetno korisna i prilicno pouzdana stvarcica i da ako se pored 80% na gps, oslonite jos 20% na logiku, mozete daleko da stignete. Smile

Vidim da cigla pominje drzac za telefon za kola. E to mi jos fali i ne mogu nigde da nadjem. Danas sam zamalo napravio nekoliko puta sudar, jer sam toliko bio odusevljen onim sto se desavalo na ekranu mog mobilnog telefona da sam par puta malo predugo gledao u mobilni, koji sam drzao u ruci, a premalo ispred sebe, pa je bilo malo cupavo. Smile Ajde posto mi niko nije rekao gde da kupim GPS da vidim da li ce neko da mi kaze gde mogu da kupim nesto ovako?

« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 21:00:08 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hvala na informacijama. Zanima me preciznost. U kom si ga gradu probao?? BG ?? Zabada li u jednosmjerne ulice ili sl. ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Kazem ti, preciznost, koliko sam ja mogao da provalim vozeci kola i gledajuci u telefon, je prilicno dobra. Par puta mi se desilo recimo da kaze turn right after 50 meters, a skretanje dodje po mojoj nekoj proceni posle recimo 30 m, ali zato uvek posle toga on ti kaze turn right now, kada dodjes do tog skretanja, tako da i ako je omanuo u startu, sto je moja subjektivna procena, kada dodjes do samog skretanja, tu je precizan. Na jednosmerne ulice u ovoj danasnjoj turi nisam nailazio, tako da za to ne mogu da ti kazem. Iskreno, sumnjam da raspolaze tim informacijama, mada sumnjao sam i da ce da pronadje ulicu Kragujevackih djaka, pa ju je pronasao bez problema, tako da sve je moguce. Smile Dobra je ipak stvar, ovo sto sam rekao, da ti i ako ne poslsusas gde treba da skrenes u startu, on onda preracuna novi put i govori ti gde dalje da skrenes. Zato sam rekao 80 % gps, 20% logika. Znaci ako naidjes na jednosmernu ulicu, a on ti kaze da skrenes, ti prodjes napred, a onda slusas dalje uputstva kako da tim novim putem dodjes do zeljene lokacije.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 21:16:38 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.