Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS mape za TomTom Navigator v5.20  (Pročitano 63909 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
tomtom-change preferences-menage maps-switch map
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Posto videh da ovde ljudi imaju problema prilikom koriscenja  vise mapa sa tomtomom,da se prikljucim i ja sa problemom.Znaci instalirao sam tomtom i stavio skandinaviju ,aktivirao mapu bez problema.Posto imam poprilicno mesta na kartici probah da stavim east europe.I kad stavim nju u folder nista se nedesava,kao da nepostoji kad krenem da je ubacim sa postojecom skandinavijom onda se javlja problem posto postoje fajlovi koji su istog imena tako da ako prekopira nece moci da radi ni prva mapa,kako da ubacim dve mape u mom slucaju skandinaviju i east europe .Secam se da u starom komunikatoru sam jednostavno iz same konzole mogao da biram koju cu mapu da koristim.Verovatno postoji caka samo sto je ja neznam  Smile

svaka mapa u svom folderu na root mmc ( jednostavnim rječnikom : samo je spiči na mmc ) , program će je sam prepoznati , ni slučajno sve mape trpat u jedan folder , a promjena mape ovako kako je ovaj gore meksikanac izjavio   Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 23:57:16 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Jel nekom od vas TomTom prikazuje brojeve kuca u ulici? Ja za sve ulice koje sam do sada unosio kao destination mi je napisao da za tu ulicu nema brojeva kuca, a unosio sam uglavnom neke velike i poznate ulice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Nema kucnih brojeva za nase prostore.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma ova mapa je za k Smiley 1
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Nema kucnih brojeva za nase prostore.  Smile

Mislim da je neko negde ovde na forumu rekao da ima i brojeve, ali moguce da sam pogresno razumeo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za svaku novu mapu napravi novi folder i oznaci ga bilo kako i to je to program ce je prepoznati bilo gde na kartici,udji u meni i izaberi kartu koju ces da koristis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Сви уз Христа-против комуниста !!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 728
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eve za vas sa simbianom:

Detailed map of Germany, Switzerland, Austria, Czech Republic, Poland, Slovakia, Hungary, Saint Petersburg and Moscow plus some major roads of Romania, Latvia, Lithuania, Estonia, Croatia, Slovenia, Bosnia-Herzegovina, Serbia, Albania, Macedonia, Bulgaria, Moldova, Ukraine and Belarus.

[Edit by Cigla tel.: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 02:15:30 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
I am combatanat, militant, struggler, revolutionist! Who are you?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Posto videh da ovde ljudi imaju problema prilikom koriscenja  vise mapa sa tomtomom,da se prikljucim i ja sa problemom.Znaci instalirao sam tomtom i stavio skandinaviju ,aktivirao mapu bez problema.Posto imam poprilicno mesta na kartici probah da stavim east europe.I kad stavim nju u folder nista se nedesava,kao da nepostoji kad krenem da je ubacim sa postojecom skandinavijom onda se javlja problem posto postoje fajlovi koji su istog imena tako da ako prekopira nece moci da radi ni prva mapa,kako da ubacim dve mape u mom slucaju skandinaviju i east europe .Secam se da u starom komunikatoru sam jednostavno iz same konzole mogao da biram koju cu mapu da koristim.Verovatno postoji caka samo sto je ja neznam  Smile

svaka mapa u svom folderu na root mmc ( jednostavnim rječnikom : samo je spiči na mmc ) , program će je sam prepoznati , ni slučajno sve mape trpat u jedan folder , a promjena mape ovako kako je ovaj gore meksikanac izjavio   Smile
Pa nece moracu da reinstaliram tomtom posto na root folderu postoji tomtom folder u koji sam prvi put ubaci o raspakovanu mapu skandinavije ,kad sam hteo da dodam mapu istocne evrope nisam mogao raspakovanu posto postoje fajlovi sa istim imenima, kad sma probao da zapakujem u  razlicite mape opet nevidi ni jednu.Probacu d areinstaliram pa cu videte  da postavim u folderima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa nece moracu da reinstaliram tomtom posto na root folderu postoji tomtom folder u koji sam prvi put ubaci o raspakovanu mapu skandinavije ,kad sam hteo da dodam mapu istocne evrope nisam mogao raspakovanu posto postoje fajlovi sa istim imenima, kad sma probao da zapakujem u  razlicite mape opet nevidi ni jednu.Probacu d areinstaliram pa cu videte  da postavim u folderima
O čemu li ti pričaš ovde?!? Možeš ubaciti i 10 mapa ako hoćeš i ne zahteva tako nešto poznavanje nuklearne fizike!
Prosto, ako si hteo ubaciti i "Istočnu Evropu" to si trebao uraditi tako što bi samo na root MMC napravio folder "Istocna Evropa" i tu iskopirao sve fajlove iz arhive tj., mape istočne ... tako se recimo radi i za sve ostale mape - posebni folderi na Root memorijske i mape u njima i nema "fajlova sa istim imenima" ...
Btw. ne ubacuju se mape u bilo koji TomTom folder .... već kako rekoh.
Zar je moguće da i ovo treba objašnjavati?!? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.