Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS mape za TomTom Navigator v5.20  (Pročitano 64175 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ukucaj u google i odmah prvi sajt,malo pre sam gledao  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 9500/770
Photos Tom Tom 5 Mobile i Maps Easter Europe, For Nokia 9500.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Tom Tom 01.JPG
(15.2 KB, 640x200)
Tom Tom 02.JPG
(26.1 KB, 640x200)
Tom Tom 03.JPG
(27.19 KB, 640x200)
Tom Tom 04.JPG
(35.07 KB, 640x200)
Tom Tom 05.JPG
(18.05 KB, 640x200)
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 16:37:53 od Epitaph_Lokino »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Da li si mogao da ubacis manju reklamu?!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple iPhone 4
I ja sam gledao po netu i taj model izgleda najbolja kupovina jer mtk cip se bolje snalazi od sirfa kada je u pitanju tracking kod malih brzina recimo pesacenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
jer mtk cip se bolje snalazi od sirfa kada je u pitanju tracking kod malih brzina recimo pesacenje.
Na ovu informaciju sam i ja naletio na netu ali nesto nisam bas siguran u njenu tacnost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
Ovo nerado radim ali takva su pravila ovog foruma da moras da uzimas tudje stvari i da ne ostavis link.
Evo direktan test izmedju MTK i SiRFstarIII.
MTK se bolje snalazi i u gradovima gde su visoke zgrade i pri malim brzinama (gde SiRFstarIII ponekad ne registruje pokret).
Sto se tice autonomije isto kazu da MTK 50% ima bolju autonomiju.

mtk.jpg
(179.99 KB, 598x506)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung galaxys I9000
Instalirao sam TomTom 5 na memoriju telefona.Guam map i mapu istocne Evrope sam instalirao na mem.karticu kada startujem program pokrene se Guam map, dok mapu istocne Evrope ne vidi.Sta moze biti problem.

aa.jpeg
(7.69 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 28. Feb 2007, 15:13:20 od romeo79 »
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ne instalirati aplikacije na memoriju telefona naročito ako su krekovane.
Pored ovoga, na root memorijske kartice se nalaze uglavnom ovi folderi kod TomTom aplikacije(i mapa Istočne Evrope):

2577\
Eastern_Europe\
itn\
Licences\
raster\
schemes\
system\apps\->TTMOBILE i TTNAVCONTACTS
TomTom\
voices\

Jedina dva foldera koja idu folderu system/apps su TTMOBILE i TTNAVCONTACTS, svi ostali idu na root memorijske kartice i nabrojani su gore!
Ko zna koju mapu Istočne Evrope vi imate i koju verziju TomTom aplikacije. Ništa preciznije od podataka ne pišete a hteli bi rešenje?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung galaxys I9000
Verzija programa je tomtom 5.20.Za mapu ne znam koja je jer sam je dobio na disku.OD gore navedenih fajlova fale mi: 2577,Eastern_Europe,raster,schemes, dok se u system-apps nalaze samo ova dva foldera.Ja mislim da je problem do mape jer mi guam map radi odlicno.

Ciglo unapred hvala Smile

Verzija mape je Eastern Europe Map 6.08
« Poslednja izmena: 01. Mar 2007, 16:02:22 od romeo79 »
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung galaxys I9000
Izvinjavam se sto pisem dva posta za redom,ali ovde bi hteo da iznesem svoje utiske i i skustva sa ovim programom.
U Beogradu program radi dosta solidno.Uspesno vas vodi do zadate adrese,doduse par puta me je odveo u jednosmerne ulice,ali kada skrenete sa zadate rute veoma brzo proracuna novu i nastavi sa pokazivanjem pravca.Mali problem mogu predstavljati i mena ulica koja su promenjena jer na ovoj mapi(Eastern Europe map 6.08) su stari nazivi.Po nekad me odveo nekim sporednim ulicicama kojima nikada ne bi isao ali ipak dovede do cilja.Problem je nastao kada sam izasao iz Beograda i krenuo ka Avali.Poceo je da gresi u pozicioniranju, da pokazuje skretanje na neke puteve kojih u opste nema i da pokazuje kako vozim preko livada, reka itd.Nekome ko prvi put prolazi ovuda sigurno ne bi bio od neke pomoci.Prezpostavljam da je problem u neprecizno izradjenoj mapi.
Sve u svemu moje je misljenje da se ne trba uvek u potpunosti osloniti na Tomtoma jer ako prvi put prolazite kroz neke krajeve mislim da nece biti od velike pomoci.Sumnjam da ove greske koje sam naveo nastaju usled gps prijemnika(koristim nokia LD-3W), jer kao sto sam vec rekao u sirem centru Beograda dosta dobro radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S7 Edge
Mnogo se bavim sa ovim navigacijama  i  mapama u poslednje vreme,testiram ih na telefonima pa me jako zanimaju iskustva instaliranih navigacija i mapa na N73.Taj telefon sam imao jako kratko a i to vreme nisam uspeo da nadem navigaciju za nj,sada imam navigacije i mape ali nemam taj telefon,jel,pa bih molio da cujem iskustva vlasnika!
Jos nesto,zanimljivo je to da na 6630 nije potreban nikakav kod pasvord ili registracija dok na n73 kad zelite instalirati neku mapu to trazi,pricamo jos uvek o tom tom navigaciji!Znam i to da se mora instalirati Guam mapa kako bi sve ostale mape radile bez problema.Ali citam puno komentara  kako ljudi kazu da i pored instaliranja te Guam mape na N73 imaju i dalje problem kada zele ubaciti drugu mapu,uvek ima trazi da aktiviraju mapu ! Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 11:54:17 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.359 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.