Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 01:52:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gorivo jeftinije  (Pročitano 7980 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Od ponoći
Skuplje gorivo

U Srbiji je gorivo na pumpama od noćas skuplje u proseku za 2,5 dinara po litru, pa se bezolovni i motorni benzin od 95 oktana sada prodaje po ceni od 89,50 dinara što je za tri dinara skuplje. Istovremeno se litar supera toči po ceni od 100,90 dinara, dizel za 76,10 i evrodizela za 83 dinara, što je takođe za tri dinara skuplje, potvrđuju u Naftnoj industriji Srbije.

Do korekcije cena došlo je zbog skoka cene sirove nafte na svetskom tržištu u proseku za oko 2,15 odsto, odnosno u proseku za dinar i povećanja akciza za oko 5,7 procenata. Do sada su zahvatanja države u ceni benzina bila 30,59, a dizela 16,27 dinara.

Najnovijom korekcijom država će na svaki litar dizela zaračunavati oko 0,92 dinara više pa će se u državnu kasu slivati 17, a na litru benzina za oko 1,75 dinara više ili 32,33 dinara.

J. P.
Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
 Pad dolara i cene nafte

Jeftinije gorivo za 60-75 para

Cene goriva na pumpama širom Srbije trebalo bi od sutra da pojeftine.

Gorivo će u Srbiji biti jeftinije isključivo zbog jačanja dinara u odnosu na dolar. Iako se očekivalo da bi već od danas na pumpama širom Srbije trebalo da dođe do pojeftinjenja, do toga neće doći pre ponoći. U Ministarstvu energetike kažu da su predlog već poslali. Čim bude objavljeno u „Glasniku“, nova cena nafte na snagu od ponoći između petka i subote.

M. C.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
e super!! Ovdje jos uvijek ista cijena vec vise od 2mj...ali malo sam krivo prosli put izracunao:
nije 1,22Eur vec 1,19eur/litra..a to je 2much!!! Najjeftinije gorivo u regiji imaju slovenci a da ne kazem i najkvalitetnije!
« Poslednja izmena: 25. Avg 2006, 17:28:32 od tojo909 »
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
moj burazer se žalio na to gorivo iz Slovenije (dok je prolazio koz istu sipao pun rezervoar) i kaže da mu je nešto štucalo nije baš bio zadovoljan....
« Poslednja izmena: 28. Avg 2006, 22:36:58 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
hmm...ja sam natankao Eurosuper100 na OMV-u sto ima isto u HR i nisam osjetio razliku,ali inace dosta njih kazu kako je njihovo gorivo najkvalitetnije i najjeftinije!ali da mi sad auto stuca-to se nije dogodilo! Mada ja uvijek tankam es100 a to je trenutno najbolje gorivo na trzistu!! Smiley auto mi leti....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
sad je konacno cijena pala..od ponedjeljka je cijena litre eurosupera95 u HR na OMV-u 1,12Eur
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
sad je konacno cijena pala..od ponedjeljka je cijena litre eurosupera95 u HR na OMV-u 1,12Eur
kraj  turističke sezone  Smile
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
ma to opet nije u redu..gamad..oni dignu cijene jer znaju kako ce turisti to placati jer je njima opet jeftinije nego tankati u njihovim drzavama..no ipak..brizni mi "domacini"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Od srede u ponoć
Jeftinije gorivo

Gorivo u Srbiji najverovatnije će od srede u ponoć pojeftiniti u proseku za 3,8 dinara po litru, izjavio je juče pomoćnik ministra za trgovinu, turizam i usluge Srđan Srećković.

Derivati nafte su pojeftinili zbog pada cene sirove nafte za 6,6 odsto a smanjenje cena će uticati na pad inflacije za 0,5 odsto, rekao je Srećković. Računajući sve promene cena, benzin u Srbiji je od početka godine poskupeo za oko 10 odsto, a dizel za oko osam odsto. Srećković je kazao da je odluka o smanjenju cena naftnih derivata doneta i da bi trebalo sutra da bude objavljena u „Službenom glasniku“, što će omogućiti da gorivo pojeftini od srede. On je, međutim, kazao i da postoji mogućnost da zbog sutrašnje sednice Skupštine Srbije o Kosovu odluka bude objavljena u četvrtak, što će odložiti pojeftinjenje goriva za dva dana.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
cena nafte padne za 6.6 %   ?
što bi prostom matematikom bilo ovako

88.8 din/l 

88.8*0.934 = 83 din 

tj trebala bi cena pasti za 5.8 dinara - ali šta mi znamo šta je to matematika  Smile
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 01:52:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.