Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 13:34:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gorivo jeftinije  (Pročitano 8001 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Hebote ne mogu da vjerujem, stalno pada cijena nafte na svijetskom trzistu a ovi ludjaci na OMV-u (di ja inace radim) digli cijenu eurosupera95 na 1,16EUR.. ma koji ludjaci.. na INI je i dalje 1,11EUR litra... Smile
to je sada jer je tursticka sezona pa ce opet vise zaraditi zbog turista sta tankaju ali niko ne misli na nas obicne smrtnike koji jednu trecinu place sada moramo trositi na gorivo..  Smile
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
pa onda ti je najbolje da stavis plin, i nema sekirancije! Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je nekom majka, a nekom maceha!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
ma necu ja plin.. nije da sam skrt ali me jako smeta sto su ovdje u HR tako skupi sta se goriva tice..ipak hvala na prijedlogu! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
a zbog čega si protiv plina?
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
pa nisam protiv plina, ali posto volim malo "brze" nema do benzine.. na plinu dosta gubis snage...
mozda jednog dana kada se budem vise uozbiljio i imao obitelj onda stavljam plin..a za sada ostajem na benzini.. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
.. na plinu dosta gubis snage...

tacno je da se gubi ali neznatno, ne kako kazes bas dosta. gledao sam neko merenje na TV-u isti automobil na benzin i na plin razlika u max brzini je oko 3-4 km/h, a od 0-100 km/h auto na plin je sporiji nesto manje od sekunde ali jbg nekom i sekunda znaci. takodje ortak ima vektru 1.8 16v vozio sam je i dok nije ugradio plin i sada sa plinom i mogu da kazem da nema neke velike razlike. izvinjavam se sto sam malo skrenuo s teme Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Nisi ne skrenuo sa teme..i dalje govorimo o gorivu, Smile

Kad sam isao kupovat fiat punta GT turba su mi svi srali da sta ce mi to jer to puno trosi.. ja im govorim: pa sta ako puno trosi? samo jednom se zivi a i bit ce mi gust te gledati u retrovizoru kako mi ne mozes ama bash nista..

moj prosli auto fiat uno sa motorom od lancie i duplim karburatorom i sprintfilterom je trosio 13litara na 100km. pa sta ako je? nije bilo ljepseg trenutaka kad sam zgorio bravu 1.8 GT a tip nije mogao vjerovat da ga je uno zgorio jos je i drugi dan mislio da imam uno turbo. ili kad je trebalo coupeu 1.8 16V skoro 2km da me stigne preticat jer imao sam mocnu prvu,drugu i trecu brzinu dok nisam imamo dobru krajniju brzinu..pa zgorio sam ga u startu..nema do takvih trenutaka a onda ti je sasvim svejedno koliko ti auto trosi..bar meni..

da imam vise para bi kupio toyotu supru koja trosi najmanje 16lit a skoro pa i duplo vise kad ga stinses..pa neka trosi.. samo jednom se zivi i ljudi sami biraju sta ce voziti.. ja plin ni dizel necu nikad.. nema do OMV eurosuper100 sta sta ja sipam u svoj punto bez obzira na to sto kosta 8,83kn/lit (1,22EUR)
dizelasi i plin su za ljude sta rade vise tisuca kilometara u tjednu i kojima treba za posao tj stalno putuju.. a za brze sportske aute ili ljudima kojima je vazan performans i brzina, tu spada benzina!! zivjela benzina!!!!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
opet poskupljuje gorivo na OMV-ovim pumpama u HR.. 1,24EUR/litra je od sutra Eurosuper95  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
I kod nas euro pada a cena gorivu raste

došli smo do cifre od 86.5 din/lit

a eu je   1 eu =  83.6 din
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
HTC Desire HD
Ben­zin di­nar sku­plji

BE­O­GRAD - U naft­nim kom­pa­ni­ja­ma u Sr­bi­ji oče­ku­ju da će za dan-dva na pum­pa­ma go­ri­vo po­sku­pe­ti, u pro­se­ku, za oko je­dan di­nar.
U pro­te­kle dve ne­de­lje si­ro­va naf­ta "ural" po­sku­pe­la je za 3,6 do­la­ra po ba­re­lu i, kad bi se sa­mo na osno­vu nje for­mi­ra­la no­va ce­na, go­ri­vo bi u Sr­bi­ji bi­lo sku­plje za dva di­na­ra.
- Ta­kav rast spre­čen je oset­nim ja­ča­njem di­na­ra u od­no­su na do­lar. Pod­se­ćam, u ured­bi o pro­me­ni ce­na go­ri­va u Sr­bi­ji dva su ključ­na fak­to­ra, vred­nost si­ro­ve naf­te "ural" u pro­te­klih 15 da­na i vred­nost di­na­ra u od­no­su na ame­rič­ki do­lar. Za bi­lo ka­kvo po­jef­ti­nje­nje, ili po­sku­plje­nje, ben­zi­na i di­ze­la kod nas neo­p­hod­no je da se udeo ova dva fak­to­ra pro­me­ni za naj­ma­nje 1,5 od­sto u od­no­su na sta­nje ka­da su for­mi­ra­ne ak­tu­el­ne ce­ne de­ri­va­ta. Ka­ko stva­ri sto­je, uku­pan rast ce­na si­ro­ve naf­te "ural" i kur­sa do­la­ra iz­me­đu 12. i 28. ju­la je 2,16 od­sto - ka­že Ma­ja Ba­đin, me­na­džer "Pe­tro­bart-AVIE" za ko­mu­ni­ka­ci­je.
Pre­ma ra­ču­ni­ci "Pe­tro­bar­ta", bez­o­lov­ni ben­zin (95 ok­ta­na) po­sku­peo bi za di­nar, i ko­štao bi 87,50 di­na­ra za li­tar, di­zel D-2 bio bi sku­plji za 1,06 di­na­ra, i nje­go­va no­va ce­na tre­ba­lo bi da bu­de 75,06 di­na­ra, dok bi evro­di­zel bio sku­plji za 1,92 di­na­ra, pa bi na pum­pi mo­rao da ko­šta 81,92 di­na­ra.
Mi­ni­star­stvo ener­ge­ti­ke Sr­bi­je ju­če je upu­ti­lo zva­ni­čan zah­tev mi­ni­star­stvi­ma fi­nan­si­ja i tr­go­vi­ne za sa­gla­snost da se odo­bri no­va, za u pro­se­ku di­nar vi­ša ce­na de­ri­va­ta naf­te.

Izvor:Novosti
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 13:34:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.