Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:28:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gori "Depo" u Bulevaru  (Pročitano 4691 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
Pozar sami procenite jel podmetnut ili ne... to nikada necemo znati 100posto i da kazu da nije kako je instalacije mogla da bukne nocu kada ni jedna sijalica nije upaljana, ni ventilacija, ni klima... ali nije moje da pricam. i da kazu da jeste ...

kako sam cuo od komsija ovde u bulevaru, svi koji su imali tezge dobice nove na drugoj lokaciji
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Što ne bi bio podmenut, pa ovde to nije nikakva novost ili retkost. Radi se to redovno.

Tako je i pre nepune dve godine podmetnut požar u rupčagi Ivana Ivanovića i Marije Kilibarde. Klik

Stradao restoran, stradaše i dva stana u stambenoj zgradi pored, ostadoše dve porodice bez doma, stavili su ih posle nedelju dana u neke barake,i to je to. Istraga jok, suđenje jok, odšteta jok. Ovo dvoje govnara prošle godine otvoriše novu rupu 5 blokova odatle. Ko da se ništa nije desilo.

Tako da mene uopšte ne bi čudilo da je i podmetnut. A možda je i zaista nesreća uzrokovana nebrigom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 36.0.1985.128
kad pocnu drzavi da placaju procenat, kad prijave radnike i izmire sve obaveze, onda mogu da prodaju i sa kola i sa kartona i sa tezge i u hajatu

do tada treba pokrenuti postupak protiv svakog od njih i retroaktivno izracunati koliko duguju drzavi baveci se privrednim kriminalom 20 godina unazad..

ako im daju tezge na drugoj lokaciji to je zapravo i za ocekivati od bolesne banana drzave
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
eh..to "retroaktivno"?
Za raznorazne retroaktivne stvari 3/4 stanovnistva bi zasluzilo neke sankcije..blazeg ili tezeg oblika Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2014, 00:21:35 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
a politicka elita bi sva bila na vesalima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Tako je sez.
Znaci batali to "retroaktivno",nemoj..pusti Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Nokia 6300
Ако ћемо реално, било је и већих пљачки државе од тих тезгароша.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Bila neka`92,`93..tako nesto.
Sankcije,ratna ludila i sl.
Ja hvatam voz Cirih-Beograd preko Beca -zapadne stanice.Dole ludnica i ja ponesem neku vutru..bas bila solidna kesa i stavim je u dzep od jashe,imao tada neku besnu jaknu,koznu sa 6 dzepova.
Nikad ja nisam duvao..probao par puta ali ovi u kraju tada svi duvali pa reko da ih iznenadim.
Prodjem jednu,2,3 granicu dok nisam naleteo na nase pandure tamo negde izmedju Subotice i Novog Sada.Pretres..pronadju mi to.Ispraznili ceo kupe ..
sad dolazi cenkanje. :chuckel:I nije mi bilo svejedno.Jebeno tada bilo,najobicnija vutra se smatralo kao opasan kriminal.Da su me priveli..zaglavio bih robiju.
3 pandura -sve grmalji.
Slozim ja njima neku pricu..tu me malo pomerali i dam im po paket cokolade i svakome po 100 evra,svajcaraca(tada evro nije postojao).
Premestili me u prvi kupe odmah do lokomotive(t o medjunardoni voz) tamo gde je rezervisano za pandure i kazu cim voz stane ti brzo idi napolje.
Onaj isti sto mi je pronasao to u dzepu pita,drzi onu kesu u ruci"Hoces da  ti vratim ovo"?
Smile
Ja ono sav unezveren..."ne,ne ,zadrzite  slobodno" Smile Smile
Jeboooote ,samo da pobegnem
Braco,kad je voz stao..i ja izjurio sa one moje 2 torbe...da vidis ti tu snagu,brz korak,taj elan kako se trci sa po 20Kg. u svakoj ruci
Smiley)))

Sve u svemu,sad ce mene recimo neko retroaktivno da ganja zbog kese vutre..
bezveze Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2014, 01:26:05 od smook »
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 36.0.1985.128
Ако ћемо реално, било је и већих пљачки државе од тих тезгароша.

jasno, zato sad treba svim kriminalcima, prevarantima, mufljuzima, secikesama da oprostimo sva dugovanja i omogucimo nastavak pljacke, samo zato sto je miskovic kupio 32 preduzeca za 12 dinara, saric provuko kroz tudju venu dva deficita drzave, a djilas podelio 1000 elitnih lokacija svojim pulenima, rodjacima i saradnicima..  Smile

nema manje i vece utaje, sve je to kriminal  Smile

ako on zakupljuje tezgu za par hiljada evra to znaci da on ima promet bar duplo eeeejjjj.. nisu to nikakvi jadnici i bedni prodavci vec bagra koja na crno uzima cistu lovu i to jako dobru lovu, na najboljoj lokaciji i to im je neko poklonio.. izrabljivanje radnika za 20 000 mesecno, on uzme par hiljada evra zivog kesha cisto i stavi u dzep, nista porez, nista doprinosi, nista da overi knjizicu.. boli ga ona stvar

e to je privatnik u srbiji, isto sto i obican tezgaros.. zato nam je drzava otisla u tri lepe, zbog toga sto privatnike zabole da izmuruju svoje obaveze da bi se bavili svojim poslom.. zasto otvaras firmu ako ces da dajes radniku pare na ruke i prijavljujes ga na 19 000, to je bre zalosno, iskoriscavas tudju nemoc  Smile  zasto otvaras firmu i ne prijavljujes nikoga a radis u tri smene  Smile zasto otvaras petnaest firmi sa jednim zaposlenim i prometom hiljadu miliona  Smile zato sto smo stoka  Smile i dok se ne resi privatni sektor, nikome iz drzavnog ne bi trebalo ni dinar da se uzme .. najveci tumor su privatnici i njihovi robovi i njihov nivo boljenja kite ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Munka
Znaci jedan taj stand,butik...ona kutija kao na Sajmu recimo, kosta...zakup kosta preko 1000 evra mesecno? Smile
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:28:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.