Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Siof efta, ochto, enja, tak to właśnie ja Wołają na mnie Cygan choć tak się nie nazywam Bo komu to przeszkadza, gdy imię się nie zgadza Dzieci z mojej ulicy muszą się ze mną liczyć Gino to właśnie ja siof efta, ochto, enja Może jeszcze nie wiecie, Że najważniejsze na świecie To, że się zakochałem w kobiecie Co pięknie śpiewać potrafi Mogę się godzinami na jej zdjęcie gapić Jestem w tym stanie po uszy Bo śpiewa w mojej duszy
Ta najważniejsza nuta Chcę żeby ona była tutaj Albo sam do niej pojadę Włożę najlepsze ubranie I kwiaty kupię dla niej I Polskę całą przejadę Wyjaśnić, co czaję Że najbardziej kocham Kaję
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Muszę coś powiedzieć ci, ci, cicho cicho szeptać Serce nie może czekać
Nogi niosą mnie bo my, my, myśli myśli są Myśli są dawno przy niej
Cicho, cicho serce moje, moja ty Cicho Serce drży Cicho, cicho Serce moje, moja ty Cicho Serce drży Z tobą zatańczyć, z tobą żyć i czerwone wino pić Bo na świecie tym niczego nie znajdę lepszego Kruczy warkocz, skrzydła dwa Dusza moja, dusza twa byle tylko nie zabrakło najpiękniejszych słów
Nie uciekaj więcej mi, mi, miłości Miłość czeka Kocha gorące noce
Przytul mocno mnie bo ja, ja, jaśmin jaśmin odda Chyba naprawdę kocha
Cicho, cicho serce moje, moja ty Cicho Serce drży Cicho, cicho Serce moje, moja ty Cicho Serce drży Z tobą zatańczyć, z tobą żyć i czerwone wino pić Bo na świecie tym niczego nie znajdę lepszego Kruczy warkocz, skrzydła dwa Dusza moja, dusza twa byle tylko nie zabrakło najpiękniejszych słów
Muszę coś powiedzieć ci, ci, cicho cicho szeptać Serce nie może czekać
Nogi niosą mnie bo my, my, myśli myśli są Myśli są dawno przy niej
Moje życie daleko gdzieś moje życie odchodzi w dal Matka z ojcem nie kupią mi Tak pięknego nie będę miał Świat już ucieka spod skrzydeł I znika moja kochana
Daj mi drugie takie życie Daj mi szansę Panie bo spotkałem miłość Chcę zasłużyć na nią Daj mi drugie takie życie Daj mi szansę Panie bo spotkałem miłość Chcę zasłużyć na nią
Chwil żałuję tych obok nas Słodkich, niezapomnianych słów Myśli nieprzemyślanych i Gestów pięknych, nieznanych dróg Chciałbym raz jeszcze móc poczuć Twych rudych włosów płomienie
Daj mi drugie takie życie Daj mi szansę Panie bo spotkałem miłość Chcę zasłużyć na nią Daj mi drugie takie życie Daj mi szansę Panie bo spotkałem miłość Chcę zasłużyć na nią
Za ten śmiech bliski nieba Oddam świata rozkosze Z tobą zginie mój cały świat Chciałbym blisko być twoich rąk A moje życie odchodzi Świat już ucieka spod skrzydeł
Same amala oro kelena Oro kelena dive kerena Sa o Roma (Amaro dive Amaro dive, Ederlezi Ej... ah... ) Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Ej, Ederlezi Sa o Roma, daje
Sa o Roma babo, E bakren cinen. A me coro, dural besava. A a daje, amaro dive. Amaro dive erdelezi. Ediwado babo, amenge bakro. Sa o Roma, babo. E bakren cinen. Eeee...j, Sa o Roma, babo babo, Sa o Roma daje. Sa o Roma, babo babo, Erdelezi. Erdelezi, Sa o Roma Daje. Eeee... Sa o Roma, babo babo, Sa o Roma daje. Sa o Roma, babo babo, Eeee... Erdelezi, Erdelezi. Sa o Roma Daje
Yalnızlık Allah'a mahsus Yalnız yatmak mı,ay ay imkansız Biri mutlaka olmalı Seni acil unutmalı Ya olmazsa Seni şeytanın şahidi sus Çivi çiviyi söker Sökmezse şansına küs
Burda hayat şöyle böyle Yaşıyoruz ah zar zor öyle Şimdilik sensiz olmadı Tüh, taş yerini bulmadı Sen nasılsın iyi misin Ne var ne yok hasta mısın Yoksa benim gibi boşta mısın
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.