Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Tako godinama, dok ne padnu, godinama, dok ne padnu, tako godinama, dok ne padnu, godinama, dok ne padnu... I zatvore krug...
Postoje ljudi,koji te varaju... Postoje ljudi,koji te varaju... Od tvog znoja žive, žive život, i uživaju... Od tvog znoja žive, žive život, i uživaju...
Dosta je, dosta je, dosta je, dosta je...
Samo zato jer si vjerovao, Samo zato jer si vjerovao... Nekad bi nešto i načuo ali bi preko svega prešao...
Sad je dosta... Zatvori krug...
Bio sam onaj koji spava, bio sam onaj kojeg se vara, A, bio sam onaj koji spava, bio sam onaj kojeg se vara...
Onda sam srca slomljena, dobio poljubac Anđela... Onda sam srca slomljena, dobio poljubac Anđela...
Anđela... Anđela... Anđela... Anđela...
Znam pobjedi'ću, još malo, pobjedi'ću... Zatvoriti krug...
Nikad ne misli na svoj kraj, razlog za život pronađi, daj... Nikad ne misli na svoj kraj, razlog za život pronađi, daj...
Poslušaj, pogledaj, Poslušaj, pogledaj...
Lijepo je srce otvoriti, nešto lijepo stvoriti, i krug zatvoriti, i krug zatvoriti...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
koliko za sada znam ničeg nema da me pokrene koliko za sada znam sve teže jednostavno vjerujem samo ti dušo daješ mi razlog da opstanem
zato te volim, volim, volim bez obzira na sve zato te volim, volim, volim budi uvijek pored mene
koliko za sada znam život nema milosti jer većina nema hrabrosti ni svijesti ni savjesti da kao ti dušo prizna i oprosti
koliko za sada znam sloboda je istina kao ti i ja rođena u mukama kao i tvoja ljubav dušo čista i nevina, obična kao i tvoja ljubav dušo velika i jedina
zato te volim, volim, volim bez obzira na sve zato te volim, volim, volim budi uvijek pored mene
Svaki put kad odeš, na nekoliko dana, kuća kao stranac nepoznat i hladan. Ne volim telefon, jer osjećam prazninu, ne volim preko žice, jer ne vidim ti lice...
Uvijek je sad. Zato me voli danas. Uvijek je sad. Zato me voli danas...
Ne osjećam bol jer vjerujem u nas. Tvoj zagrljaj liječi od ružnih riječi, tvoj osmijeh je veći. Voli me uvijek i sad, nije važan stan, nije važan grad...
Uvijek je sad. Zato me voli danas. Uvijek je sad. Zato me voli danas...
Krivnje su prošlo vrijeme, i više ne postoje, strahovi se samo budućnosti boje. Ti i ja smo draga, zauvijek i sada, u bilo kojem stanu, bilo kojeg grada...
gdje je nestao čovjek gdje se skrivao iz vagona godina na tračnice ispao gleda gdje su znakovi kojim putem krenuti može li tko reći gdje je put ka sreći
samo živi samo budi svi odgovori doći će sami samo stoj na svjetlu i doći će kraj tami
kakva je to istina kad s druge strane je laž izvrnute vrijednosti strah, samo strah neostvareni snovi radiš ono što ne voliš ali mogu ti reći gdje je put ka sreći
samo živi samo budi svi odgovori doći će sami samo stoj na svjetlu i doći će kraj tami
kako dugo će postojati kako dugo će nestajati želje, potrebe, osjećaji koji koče i pokreću tebe, mene sve to vrijeme srca tvrda k'o kamenje da mogu ti reći pokazat put ka sreći
prolaznost te spoznala sve više te ima sada to što vidiš ti se ne sviđa napušta te nada srce je sat otkucava sve više ga osjećaš iznutra sve manje mu daješ da se glupira ne pričaš priče da postoji sutra gledaš ga čekaš ga život svoj prolaznost te spoznala sve više ti snage treba sve više je duša sama
sve dalje od svog neba osjećaš, sve se prelama u glavi ti je uzbuna govoriš to nije predaja ali ti se ne sviđa gledaš ga čekaš ga život svoj
prolaznost te spoznala ali nije ona nije jedina beznađe, apatija i još puno toga želiš li pobijediti znam da si za to, spreman si ne moraš se boriti budi to što jesi uzmi ga živi ga život svoj
ne postoji nešto što ne postoji nekad se stane nekad se nastavi možeš odlučiti možeš izabrati kada ćeš krenuti
da li zbog dosade ili zbog navike bojiš se na kocku staviti srce možda se sve dogodi možda se sve pojavi samo od sebe pokreni se, izmjeni se dok ne pokušaš nećeš saznati tko si zapravo ti pokreni se, izmjeni se
ponekad postaneš tek kada ostaneš ponekad nestaneš tek kada prestaneš možeš odlučiti koliko ćeš se mučiti na jednom mjestu pokreni se, izmjeni se dok ne pokušaš nećeš saznati tko si zapravo ti pokreni se, izmjeni se
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.