Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 15:47:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li znate ko su Goranci?
Da.
62.7%  (32)
Ne.
7.8%  (4)
Povrsno,zelim da znam vise.
29.4%  (15)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gora i Goranci  (Pročitano 42354 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Izgleda,da stradala osoba nije djevojcica,vec otac,majka i sin.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Jos dvije zrtve.

Spasena djevojcica je nadjena u rukama svoje majke,koja nije davala znake zivota.Pronadjeno je jos jedno bezivotno tijelo,maloletne zenske osobe.

Broj zrtava se popeo na 5.
« Poslednja izmena: 11. Feb 2012, 22:32:26 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Најискреније саучешће нашим земљацима Горанцима. Најдубље ми је жао због ове велике трагедије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Kako se cuje,zvanicno saopstenje je sledece:

Za sada je izvuceno 7 zrtava,u pitanju je jedna porodica,odnosno familije dva rodjena brata.Izvucena je samo jedna ziva osoba,kao sto je receno,maloljetna djevojcica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Evo Sipci bas i nijesu normalni sa izvestavanjem  Smiley 1

Према последњој информацији, посланица Дуда Баље је демантовала да је пронађено 7 жртава. "У просторији у другој кући где је пронађена девојчица извучено је беживотно тело њеног брата (3 године). За осталих 6 особа се и даље трага", рекла је Дуда Баље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Ovo javlja RTS:

Седам особа погинуло када се снежна лавина обрушила на куће у селу Растелици на Косову и Метохији. Једна девојчица је пронађена жива, а за пет особа се још увек трага. Лавина је срушила седам кућа, а шест оштетила.

У снежној лавини у селу Рестелници код Драгаша на југу Косова и Метохијекоја која је срушила седам, а оштетила шест кућа погинуло је седам особа. Једна девојчица је нађена жива. Екипе трагају за преосталим људима, а верује се да је још најмање петоро затрпано. Сви страдали су из породице Река, казали су РТС-у мештани Рестелице.

Na stranici se nalazi snimak lavine:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/1043260/Лавина+затрпала+куће+на+Косову.html

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
Moje saucesce porodicama zrtava.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Roki,Dusan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Догодила се велика трагедија, једна од највећих која је задесила Гору. Снежна лавина однела је животе десеторо људи. Преживела је само једна девојчица. Искрено саучешће родбини настрадалих.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Desetoro mrtvih u lavini na Kosovu

Deset osoba poginulo kada se snežna lavina obrušila na kuće u selu Rastelici, u Gori na Kosovu i Metohiji. Jedna devojčica pronađena živa, a za pet osoba se još uvek traga. Lavina je srušila sedam kuća, a šest oštetila.

U snežnoj lavini u selu Restelnici kod Dragaša na jugu Kosmeta poginulo je deset osoba. Jedna devojčica je nađena živa. Ekipe tragaju za preostalim ljudima, a veruje se da je još najmanje petoro zatrpano. Svi stradali su iz porodice Reka, kazali su RTS-u meštani Restelice.
Izjava Nedžmedina Destanija, direktora ekonomsko-turističke škole u selu Mlike
Hitno pomoć za Restelicu

Ministarstvo za Kosovo i Metohiju zatražilo je od Euleksa i Kfora da hitno pomognu meštanima goranskog sela Restelica u kojem je 11 kuća zatrpano snežnom lavinom.

Ministar Goran Bogdanović je u stalnom kontaktu sa predstavnicima Euleksa i Kfora i lokalne samouprave opštine Gora, "kako bi se što pre i efikasnije pružila pomoć meštanima Restelice".

Ministarstvo će "u najkraćem mogućem roku uputiti svu neophodnu materijalnu i novčanu pomoć ugroženim meštanima" sela Restelica, u opštini Dragaš, navedeno je u saopštenju.

Lavina je srušila sedam kuća, a šest oštetila.

Policija je ranije saopštila da je lavina pokrila između 10 i 15 kuća od kojih su samo dve bile naseljene.

Lavina koja se obrušila na kuće visine je oko 10 metara, a prečnika 500 metara.

U Restelici je tokom dana padao sneg i duvao jak vetar koji je umnogome otežavao rad spasilačkih ekipa.

Na licu mesta su, pored pripadnika policije i građana i ekipe kosovskih bezbednosnih snaga, Kfora, vatrogasci i medicinske ekipe.

Kfor je danas zajedno sa lokalnom samoupravom angažovao mehanizaciju da pročisti zavejani put koji vodi prema Restelici.

U selima opštine Dragaš visina snega dostigla je 2,5 metara.

tragedija  Smile iskreno sučešće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 15:47:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.