Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Jul 2025, 06:00:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li znate ko su Goranci?
Da.
62.7%  (32)
Ne.
7.8%  (4)
Povrsno,zelim da znam vise.
29.4%  (15)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gora i Goranci  (Pročitano 42273 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95

Na snimku se vidi trenutak kada je spasena djevojcica.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
HITNO POMOĆI GORANCIMA U GORI!

Građanska inicijativa Goranaca, kao jedina politička i nacionalna organizacija Goranaca u Srbiji, zahteva od Vlade Srbije hitnu pomoć za porodice nastradalih Goranaca u selu Restelica u Gori, kao i za sve stanovnike tog, snežnom lavinom zahvaćenog, goranskog sela. Neophodna je pomoć u hrani, higijenskim i medicinskim sredstvima.

Pozivamo ovom prilikom predsednika Borisa Tadića da odmah obiđe opštinu Gora i selo Restelica u kojem se desila, do sada nezapamćena, tragedija. Da pokaže Gorancima u Gori da je i njihov predsednik, i da je Srbija i njihova država.

Broj od 11 stradalih Goranaca u selu Restelica još nije konačan, pa je cinično i neodgovorno od strane ministra za KiM Gorana Bogdanovića da mu, u ovoj situaciji, najtežoj za goransku zajednicu, vrhunac aktivnosti samo bude da preko medija traži od Euleksa i KFOR-a da pomognu stanovništvu Gore!

Sad je trenutak da država Srbija i njena Vlada pokažu da nisu zaboravili na Goru i Gorance!
« Poslednja izmena: 12. Feb 2012, 18:30:24 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95

Obustavljena je potraga za ostalim zrtvama zbog uzasnih vremenskih neprilika i opasnosti od nove lavine.

Vlada potpuno nezadovoljstvo goranskog zivlja,niko od predstavnika vlasti u Srbiji,opozicije nije obratio paznju na ovu veliku tragediju niti povukao konkretan potez pomoci.

Zahvalnost medijima.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2012, 20:10:09 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Nokia 6300
Јадни људи  Smile Наша влада опет показује неспособност и бескичмењаштво   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Туга  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Где је сада Горанцима, особа која се представља као Орхан Драгаш, а уствари је криминалац под заштитом МИ6?
О помоћи ''издајничке Владе Србије'' и исте такве ''опозиције'' излишно је говорити!
Они нису у стању да дођу до Подгорине, Букуље, Руднике, а камоли до Цар Планине и Проклетија!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
Јадни људи  Smile Наша влада опет показује неспособност и бескичмењаштво   Smile

A kako naša vlada može da pomogne tim ljudima leba ti?

To je druga država šta god mi ovde lelemudili i vojska te druge države ih je vadila iz lavine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Где је сада Горанцима, особа која се представља као Орхан Драгаш, а уствари је криминалац под заштитом МИ6?
О помоћи ''издајничке Владе Србије'' и исте такве ''опозиције'' излишно је говорити!
Они нису у стању да дођу до Подгорине, Букуље, Руднике, а камоли до Цар Планине и Проклетија!

Potpisuje saopstenja.Mada,trebao je i on tamo biti,valjda... Smile

Citat

Moze,ima 1000 nacina.

Citat
To je druga država šta god mi ovde lelemudili i vojska te druge države ih je vadila iz lavine.

Pa samim tim,da nijednim potezom nije pruzena pomoc tim ljudima,dolazimo do nekih vrlo jasnih zakljucaka,o politici ove vlade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7

Potpisuje saopstenja.Mada,trebao je i on tamo biti,valjda... Smile

Citat

Moze,ima 1000 nacina.

Citat

Pa samim tim,da nijednim potezom nije pruzena pomoc tim ljudima,dolazimo do nekih vrlo jasnih zakljucaka,o politici ove vlade.

Pa kojim potezom je moglo da se pomogne?

Evo ti si pametan pa nam objasni ovde šta Srbija može da uradi ovde ako zaveje kod Prištine ili u Peći. Ne može ništa jer bi to bilo kršenje rezolucije 1244.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
A mozda i da ti pojasnim.

Slanjem materijalne i finansijske pomoci - simbolicno.
Slanjem rijeci podrske.

Posjeta nekih od ljudi (ne mora "gosn" Tadic).Jer ono,znas,svi ti koji sjede u foteljama,bilo iz ove ili one partije su izglasavani na izborima i od strane Goranaca,koliko-toliko nas bilo,i na teritoriji sjeverne Srbije i na Kosmetu glasamo za partije koje nas ne jebu dva posto.To je nasa gradjanska duznost i mi ne trazmimo zbog toga neke povlastice,samo ljudski tretman.Ako smo spali na to,da nam nijedan zvanicnik Republike Srbije ne uputi telegram saucesca,a ratni zlocinci nam dolaze u posjetu,e onda prosto bilo sve... Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2012, 11:41:56 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Jul 2025, 06:00:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.