Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:07:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Google!  (Pročitano 12709 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
ja na primer guglam zbog preciznosti, naravno da nisam debil kao ni mnogi drugi gugleri da ne znam neke stvari ni otprilike.. i ne rusim nekog da bih njemu napakostio vec da bih uzeo vise zlata na kraju partije  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2012, 22:47:48 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Проблем за свако решење ;)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1113
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung s5260
a je l vi testove u skolama resavate iz svoje glave ili malo uz puskice?
koja je smisao da neko ko uci dobije 4 a neko iz puskice prepise i dobije 5?

tako je i ovde. ako se vec nekome pruza mogucnost da vidi na googlu normalno da ce to i iskoristiti Smiley
a kladim se da je pola ovih `postenjacina` bar jednom izguglalo nego nece da prizna Smile

I ovde ima istine.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
''Ја сам неко сасвим обичан, мање битан.. Само једна мала душа на овоме свету.. Али опет, ја сам неко ко је цео свој свет видео у теби.''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Nisam ja nafuran nego ti smaras...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 113
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung wave 525
Kad se sve sabere i oduzme u pravu je Dax nek se snalazi ko kako ume,a ti budi dovoljno jak pa se izbori sa guglerima u to ce pobeda biti sladja Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia zvrr
Da te muka uhvati od pojedinih poštenjačina koji se zgražavaju nad činjenicom da postoji neko ko radi tu strašnu i bogohulnu radnju - gugla. Kao što vam @bato94 reče, mislim da ne postoji ta osoba koja nikad nije varala u školi. A valjda je škola kudikamo ozbiljnija institucija od kviza. Licimuri.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2012, 23:19:07 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Aut inveniam viam aut faciam...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
I sad Lena treba da kaze ,,ima i tu istine,, Smile maaa opet kazem, ko voli nek izvoli, ubija draz, al ne moze se resiti, igraj, vezbaj, ako znas odg mozes i lezerno za 5 sekundi da ga otkucas bices brzi tako da je to mnogo sigurnija varijanta Smile mada realno, ne moze se ni svaki odg posle 6,7 sekunde nazvati ,,izguglanim,, nekad stane mozak jednostavno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ja sam za to da se piše peticija za ukidanje Google-a.Čim vide kakvi ovdje problemi se stvaraju oni će odmah da ga zagase.
Elem,"gugleri" su isfurani i sad vlada nova vrsta....... YAHOO-eri.
Eto nema "guglera"=nema problema=YAHOO-eri sve rješavaju. 
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia Asha 302
To je vec odavno prevazidjeno, to je samo njihova sramota kako ce da igraju, a i neki izigravaju postenjacine. Dovidjenja prijatno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ja samo ne razumijem čemu tolika frka zbog "guglera".Eto ja baš volim kad igram sa "guglerom" ,oni se muče da otkucaju na Google odgovor,a ja talaška-znam ili ne znam (nema naprezanja prstiju ili pu pu pu da slomim nokte).I ako zveknem na pitanju opet sam ja u prednosti jer se ne lažem da to znam,a vidiš "gugleri" većini ne znaju,jer ako u partiji bar 5 pitanja "guglaju" od toga da im u glavi ostanu odgovori nema ništa,tako da će oni opet kad dođe to pitanje "guglati" i tako u krug. Uglavnom,ovo igraš zbog sebe,da vidiš koliko znaš,šta ti najbolje ide,šta ti loše ide-pa da sebe popraviš...a ne da gledam ko,Bože sačuvaj "GUGLA". 
Što bi rekli,živi i pusti druge da žive.
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Amuru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Google nije izmislio Dzon Stjuart III Gugl nego JA.
I zato moram prvo JA da se slozim da se izbaci gugl,pa tek onda vi mozete da raspravljate o mom vlasnistvu.
I Drim Varore,odgovori su ti na nivou,zadovoljan sam,
I Debeljko je lepi car!
I to je to,imam jos jednu poruku na forumu.Promenite mi tamo zvanje u Sajber JA !
IP sačuvana
social share
Hey you!Don't tell me there's no hope at all. Together we stand,divided we fall.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Dream^Warror, ne igram.
Dok si ti pošten drugi će da te zezne (i to '99 godište) i šta ćeš onda, da se slikaš? Ćuti i igraj kako znaš i umeš. Šta gledaš druge, gledaj sebe i svoje odgovore. Ako ti se ne sviđa sastavi ti neki kviz, biraj odgovarajuće (poštene) protivnike, mada i nadgledaj ih za svaki slučaj kako igraju.
Poenta je u tome da ovde ne možeš da zabraniš niti otkriješ šta ko radi, a da niko ništa ne koristi ne možeš sve igrače da nateraš, nikada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:07:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.