Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:26:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Google Chrome ~ Vesti - Novosti - Saveti  (Pročitano 316528 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Ima nacina da se blokiraju reklame na Chromeu
http://www.mychromeaddons.com/chrome-addon-adblock-for-google-chrome/

A pluginova u stilu Firefoxa ce biti uskoro pa ce onda sve to biti jednostavnije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.30
Jeste mana sto nema dodataka kao za firefox ali on je jos nov...
Ja za te reklame koristim KIS tako da nemam problema s tim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Google Chrome 3.0.183.1 Beta

Google Chrome je pretraživač koji kombinuje minimalni dizajn sa sofisticiranom tehnologijom koja čini web pretraživanje bržim, sigurnijim i lakšim. Google Chrome je dizajniran tako da vas upozori ukoliko pokušate da posetite web sajt koji je sumnjiv kada su u pitanju phishing, malware i druge aktivnosti koje mogu da dovedu do ugrožavanja korisnikovog računara po pitanju sigurnosti. Ukoliko više korisnika koristi jedan računar a ne želite da tragovi vašeg boravka na internetu budu vidljivi možete koristiti specijalni režim koji vaše posete internetu čini nevidljivim za ostale korisnike tog računara.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Chrome za Mac i Linux

Google je načinio dostupnim test verzije svog Chrome pretraživača za Mac OS X i Linux ali je takođe izdao i upozorenje da su build-ovi namenjeni programerima te da nisu stabilni za svakodnevnu upotrebu. Ove verzije su prvi put otkrivene na Google Chromium blogu preko kojeg je apelovano na korisnike da ih ne preuzimaju ukoliko nisu programeri osim ako žele da imaju kompletno iskukstvo nekompletnog, nepredvidivog softvera koji može dovesti do potencijalnog kraha. Nijedna karakteristika u ovom stadijumu razvoja nije podržana uključujući privatna Chrome podešavanja, mogućnost podešavanja podrazumevanog pretraživača ili mogućnost pregleda Flash video sadržaja.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.190.4
mob
Nokia 300
Probao sam sve pretrazivace i zaista je Chrome ubedljivo najbolji. Kada bi malo bili bogatiji sa pluginovima ,temama itd. bio bi jos privlacniji ali i bez toga je vrh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia e72
ja sam koristio gugl hrom i na skoro svakih mesec dana sam morao opet da ga instaliram, ima bagova ( mada verujem da sada u novijim verzijama nema ) ali sve u svemu super je pretrazivac i kada otvarate novi jezicak gugl hrom otvori nov proces, super stvar Smiley
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
SonyEricsson W750i
Sto se tice speed dial-a on to i nema vec top site.U zavisnosti od toga koliko neke sajtove posecujes on ih tako stavlja na tzv. speed dial.Inace ko zeli moze da proba SRWare Iron browser koji je isto sto i chrome samo nema onih petljancija oko privatnosti.Ja ga koristim igrom slucaja jer sam hteo da skinem chrome i kada god ga skinem i pokrenem instalaciju on mi instalira google earth pa sam slucajno naleteo na Iron i imam samo reci hvale!Koristim uporedo sa Mozillom 3.5 i mogu reci da je primetno brzi jedino sto nema mogucnost add-ona kao u Mozilli.I jos da kazem da u sebi ima neki adblock a ima i da se skine neki!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 300
Chrome pretraživač počinje da dominira

Google Chrome ostvario je najveći tržišni udeo u januaru kada su u pitanju Internet pretraživači, a sve o trošku Microsoft Internet Explorera i Mozilla Firefoxa.

Chrome je uhvatio zalet u odnosu na mnogo poznatije i "starije" rivale i sada ga karakteriše konstantan rast. Udeo ovog pretraživača u januaru bio je 5,2 odsto i to najviše na štetu Internet Explorera, koji je od jula beleži pad gotovo polovine svog udela, pa sada ima svega 62,2 odsto.

Prema procenama, udeo Explorera mogao bi ovim tempom da padne ispod 50 odsto do 2011. godine.

I Firefox je zabeležio pad udela, što je takođe koristilo Chrome pretraživaču, pa tako Mozillin mezimac u januaru ima manjak od 0,2 odsto i tržišni udeo od 24,4 odsto.

U poslednja tri meseca Chrome je premašio Firefox u odnosu 5:1, beležeći povećanje od 1,62 odsto u odnosu na 0,32 odsto koliko je zabeležio Firefox. Gledano dugoročno Chrome je zabeležio veći tržišni udeo nego Mozilla - u poslednjih 12 meseci Chrome je zabeležio 3,68 odsto udela dok je Firefox zabeležio 2,3 odsto.

Chrome je već ispunio prvi cilj koji je Google zadao u toku prošle godine kada je direktor odeljenja za ovaj pretraživač najavio da će Chrome posedovati sopstvenih 5 odsto tržišta do septembra 2010. godine, a 10 odsto do kraja septembra 2011. godine.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Tel.Me Your.Number
Od izlaska verzije 4 mogu se ubacivati ekstenzilje. Nešto slično add-onovima kod FF-a. Nema ih puno pošto su tek počeli to da razvijaju.

Trenutno koristim ekstenziju za obaveštenje o pristiglim mail-ovima. Pre mi stigne obaveštenje tu nego u sanduče.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 300
Od izlaska verzije 4 mogu se ubacivati ekstenzilje. Nešto slično add-onovima kod FF-a. Nema ih puno pošto su tek počeli to da razvijaju.

Trenutno koristim ekstenziju za obaveštenje o pristiglim mail-ovima. Pre mi stigne obaveštenje tu nego u sanduče.
Da li si mozda primetio da trosi vuce vise memorije sa tim ekstenzijama ili ne???bas me zanima Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:26:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.