i nikom nije lepse neg je nam, samo da je vako svaki dan.
Tako otprilike. Kradu te Tome, Velje, Voje, Mladje, Borisi guraju u burage svojih prijatelja, a tebi kriv Soros i Ameri. Ako se bunis si peta kolona. More malo nauci od tih amera kako se vade koltovi na svoje, pa onda da razgovaramo. Ali jebi ga umalo da ne primetim: Eno ga Soros iza ugla, majku mu petokolonasku.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Najvise volim ljude, tipa "Promaseni" koji mi pricaju o AMerici i stanju u njihovoj drzavi Kao, ko je za koga u USA, kako ljudi tamo razoniuju i taj fazon? To je sasvim ocekivano kad je jedini izvor informacija youtube i internet. Znas kako je rekao Mark Tven, nesto ovako: "putovanja su kobna za predrasude i zatucanost" (imas ovde negde na bureku pravi citat ). Dakle, ja citam ono sto ti pises, ali problem je taj sto je to daleko od istine. Ima vas jos
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Zato sto proizvodi mak tri puta vise nego ceo svet zajedno. Od maka se pravi opijum, heroin,... A Ameri hoce primat toga
Rekoh, teorije ... mak i heroin... zanimljivo Kosovo je direktno povezano sa Bliskim Istokom. Ameri na jednoj strani satanizuju muslimane, a sa druge im daju drzavu. U BiH su zasticeni kao beli medvedi. Poenta svega je da, Amerima nije trebao 11/09 da napadnu Afganistan. Ipak su oni posle toga osramoceni u svetu, uged im je pao, zbog tako velikog propusta.
taxtex Ne tvrdim. Istina se nikad nece ni saznati. Kao i ubistvo Kenedija. Objasnjavam ljudima da ne mogu da tvrde kako "znaju istinu" o 11/09. To je suvise velika tema, cak i za nas sa burek.com Zaista, svako ko misli da ima dokaze "sa youtube" o 11/09 je taxtex Ja znam da ti taxtex zelis da verujes (slogan X Files ), ali ja ti kazem "istina je negde tamo"
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Najvise volim ljude, tipa "Promaseni" koji mi pricaju o AMerici i stanju u njihovoj drzavi Kao, ko je za koga u USA, kako ljudi tamo razoniuju i taj fazon? To je sasvim ocekivano kad je jedini izvor informacija youtube i internet. Znas kako je rekao Mark Tven, nesto ovako: "putovanja su kobna za predrasude i zatucanost" (imas ovde negde na bureku pravi citat ). Dakle, ja citam ono sto ti pises, ali problem je taj sto je to daleko od istine. Ima vas jos
A ti opet konstantno pises o Srbiji i ljudima ovde... pa ti vidi sta si rekao o sebi...
Sto se tice teorija i "teorija" kad je Avganistan u pitanju, prozvodnju heroina su daleko unapredili od kada su Amerikanci tamo. Amerikanci tvrde da to rade talibani u poljima koja su njima nedostupna, a ja kazem da neko stvarno treba da bude dementan pa da mora da putuje u Avganistan da bi proverio verodostojnost takve budalastine.