Ne budi ograničenti i pojedinci ovde.Lepo sam postavio na prvoj strani ali sigurno je odgledao tek neko. Kad bi pogledalivideli biste da postoji ona druga Amerika,normalni ljudi koji su svesni šta administracija radi ne samo po svetu već i njima!
Ali dugo će vremena proteći dok neki ovde shvate da želeći drugima zlo žele ga sami sebi jer je sve povezano na načine koji su teško razumljivi iz istripovane pozicije.Kako god,nisu nas bombardovali civili a amerikom vladaju kriminalci što i jeste tema-izlaganje kriminalaca kao u naslovu.Izlaganje državne bagre i parazita koji stvaraju pogodne okolnosti za svoje ciljeve. Neki su ovde i roditelji a raduju se što su žrtvovani civili od vlade Usa umesto da se to otkriva i osudjuje. Juče tamo-danas ovde,budite sigurni: Kad udjemo u Evropsku Uniju,terorizam je moguć samo tako.Sve,samo da bi podržali ono što se nudi.Zaštita,zaštita...
Nisu kriminalci izvrsili napad na Ameriku. To je isto kao sto je nacisticka nemacka nazivala pokrete otpora banditima.
Niko nije ogranicen. Posle per harbura ovo je bio prvi atak na Ameriku. U demokratiji se biraju lideri, znaci dsa su sami Ameri izabrali sta hoce. Amerika je ratovala od Koreje do Srbije....sada se pojavio neko njima slican - njihov ucenik Osama.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 15:35:07 od Promaseni »
sto se mene tice...jesu i te kako...oni u vojni budzet amerike uplacuju sredstva putem poreza i indirektno su odgovorni za bombardovanje moje zemlje sta god se desilo 11.9.2001. i ko god da je to uradio...ne zanima me...ima dovoljno krvi i grobova u ovoj zemlji koje zalim a ne jos da razmisljam o amerikancima koji su poginuli tamo...kad amerikanci pokazu imalo sazaljenja na zrtve njihove tiranije sirom sveta...onda mozda i razmislim...
Nisu kriminalci izvrsili napad na Ameriku. To je isto kao sto je nacisticka nemacka nazivala pokrete otpora banditima.
Niko nije ogranicen. Posle per harbura ovo je bio prvi atak na Ameriku. U demokratiji se biraju lideri, znaci dsa su sami Ameri izabrali sta hoce. Amerika je ratovala od Koreje do Srbije....sada se pojavio neko njima slican - [b]njihov ucenik Osama.[/b]
Jesi gledao Loose change?Eno,Zmaj je postavio link-idi odgledaj moooolim te pa da pričamo o Osami Tamo ćeš da vidiš da onaj što preuzima odgovornost za napad 11/sept.nije Osama Bin laden nego neki indijanac preobučen.
Niko nije ogranicen. Posle per harbura ovo je bio prvi atak na Ameriku. U demokratiji se biraju lideri, znaci dsa su sami Ameri izabrali sta hoce. Amerika je ratovala od Koreje do Srbije....sada se pojavio neko njima slican - [b]njihov ucenik Osama.[/b]
Jesi gledao Loose change?Eno,Zmaj je postavio link-idi odgledaj moooolim te pa da pričamo o Osami Tamo ćeš da vidiš da onaj što preuzima odgovornost za napad 11/sept.nije Osama Bin laden nego neki indijanac preobučen.
Necu da gledam filmove. Zna se koga su zbog koga napali posle jedanaestog. Ti veruj u sta hoces, oni su odradili svoje....amerika se buni protiv takve politike koju ti propagiras. Zahvaljujuci jedanaestom septembru.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 15:59:39 od Promaseni »
Žalosno je kad nevine žrtve stradaju, gde god one bile. Još žalosnije je kad se pravi krivci izvlače i predstavljaju kao spasioci..., pre svega ovde mislim na "ujka Sema". Nadam se da stvarno "...neko to od gore vidi sve...".
Necu da gledam filmove. Zna se koga su zbog koga napali posle jedanaestog. Ti veruj u sta hoces, oni su odradili svoje....amerika se buni protiv takve politike koju ti propagiras. Zahvaljujuci jedanaestom septembru.
To nisu propagadni filmovi i nikad nigde to ne bih postavio niti bih davao linkove ka smeću. Dokumentarac Loose change je na Srpskom,obiluje argumentima i dokazima a ti ako nećeš da vidiš očigledne dokaze da su u zgrade montirane bombe i tako srušene onda kako hoćeš ali zato ćuti i ne lupaj oko dešavanja tog dana.Bin Laden nema veze sa time,prikazali su nekog lika koji izgleda kao bad copy Ladena a koji prihvata da je napad izvršila Al Kaida i to i mnogo toga još je išlo konstantno na svim svetskim tv a ja znam da ako se laž ponavlja konstantno,kod mnogih ljudi preovlada osećaj da je to istina.
Na prvoj strani u dokumentarcu,neko u jednom momentu reče:"Može se razumeti što dosta ljudi ne dovodi u pitanje zvanične izjave u vezi 9/11,teško im je da veruju da neko može toliko biti zao."
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 16:21:29 od taxtex »
Ovo nije recnik dostojan diskusije. Zna se zasto je Avganistan napadnut. Nema nikakvih tajni...dalja izmisljanja i nagadjanja me ne zanimaju. Pises svoju i neciju mastu u vezi 11.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 16:21:45 od Promaseni »