Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glumac Emir Hadžihafizbegović kolima usmrtio ženu, i sam povređen u nesreći  (Pročitano 9490 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Вид овако... то што је човек објаснио није разлика између доброг и лошег пута већ разлика између бабе и жабе... аутопут и локални путеви се не пореде

Citat
Totalno pogrešna teorija da će krivine nekoga održati budnim,samo će neko pospan da isporavi krivinu i tu je kraj

I ne veruejm da neko tvrdi da je krivudavi put bezbedniji od ravnog puta.

Citat
Jaka filozofija napraviti put,a vaša logika da put sa krivinama može da bude bezbedniji od ravnog puta je besmislena.

а је л јака филозофија бити убеђен да се разумеш у све живо?

ајд још једном пошто видим да ти читање не иде руку под руку са капирањем... ја нисам рекао да је ибарска због својих кривина безбеднија од аутопута... ако си то успео сконтати браво за тебе. Рекао сам да постоји разлог зашто се аутопутеви не праве као правци већ као кривине великих полупречника... и то нисам ја лупио....већ су то поодавно неки стручњаци установили нека правила по којима се пројектују и праве путеви... неки стручњаци који су нећеш веровати посветили пажњу и разматрању психологије возача између осталог.

aл капирам ја тебе, неко ти је дао дозволу, сео си неколико пута у кола провозао се што ибарском што аутопутевима и видео да је то све пичкин дим, а ти возач богом дан, па самим тим и стручан за све остало везано за те путеве који су ионако боза...

Иначе чујем да још нису одлучили куда ће тачно проћи овај коридор 11, вид назови ову милфару Михајловићку па јој објасни шта како и где и да обавезно буде раван пут...   Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Pa u Belorusiji imas ...cim malo izadjes van trake...ceo auto se trese i tera te da se vratis nazad...banalno...ali deluje...
То је нека фора на белу линију ставе неки клинац и кад то нагазиш звучи као кад камион у тунел уђе. Има то и код нас на неколико места на Ибарској. Добра је то ствар, али врв скупа па је не стављају.

У Немачкој има аутопут где нема ограничења. Сад ја нисам био тамо али не верујем да тај аутопут има кривина. Ко је луд да убаци кривину а да ти при том иде 250 км/х?
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Sve zavisi šta smatraš pod krivinom .... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Вид овако... то што је човек објаснио није разлика између доброг и лошег пута већ разлика између бабе и жабе... аутопут и локални путеви се не пореде

Citat
Totalno pogrešna teorija da će krivine nekoga održati budnim,samo će neko pospan da isporavi krivinu i tu je kraj

I ne veruejm da neko tvrdi da je krivudavi put bezbedniji od ravnog puta.

Citat
Jaka filozofija napraviti put,a vaša logika da put sa krivinama može da bude bezbedniji od ravnog puta je besmislena.

а је л јака филозофија бити убеђен да се разумеш у све живо?

ајд још једном пошто видим да ти читање не иде руку под руку са капирањем... ја нисам рекао да је ибарска због својих кривина безбеднија од аутопута... ако си то успео сконтати браво за тебе. Рекао сам да постоји разлог зашто се аутопутеви не праве као правци већ као кривине великих полупречника... и то нисам ја лупио....већ су то поодавно неки стручњаци установили нека правила по којима се пројектују и праве путеви... неки стручњаци који су нећеш веровати посветили пажњу и разматрању психологије возача између осталог.

aл капирам ја тебе, неко ти је дао дозволу, сео си неколико пута у кола провозао се што ибарском што аутопутевима и видео да је то све пичкин дим, а ти возач богом дан, па самим тим и стручан за све остало везано за те путеве који су ионако боза...

Иначе чујем да још нису одлучили куда ће тачно проћи овај коридор 11, вид назови ову милфару Михајловићку па јој објасни шта како и где и да обавезно буде раван пут...   Smile
Kakve babe i žabe,lepo poredjenje,niko ne poredi dva auto puta nego je Ibarska merilo lošeg i teškog puta,a nasuprot tome je jedan moderan auto put,za koji je suvozač rekao da je zajeban put,a put kao u Nemačkoj,pista.
Prati fabulu,razumem da si na strani suvozača i koleginice,ali filozofiranjem u prazno joj ne pomažeš.

Krivine velikih poluprečnika na autoputevima se projektuju zbog brzina na auto putu,krivina mora da bude takva da ti sa maksimalno ograničenom brzinom prodješ kroz krivinu,uglavnom 120,zato se prave takve krivine.Zato MORA da se prave takve krivine,drugačije ne može.

Sad je neko lud da isavija put bez potrebe i onda da ti relacija od 100 kilometara koja bi bila pravolinijski, ispadne 150 kilometara zbog krivina,i umesto sat,putuješ 2 sata,ne filozofiraj i ne pravi se pametan,gde god ima mogućnosti put je ravan kao strela i tome se teži,takav put je namanje rizičan i najkraći,najmanje umeća zahteva od vozača,najmanji napor i najmanje vremena je potrebno da se predje.

"aл капирам ја тебе, неко ти је дао дозволу, сео си неколико пута у кола провозао се што ибарском што аутопутевима и видео да је то све пичкин дим, а ти возач богом дан, па самим тим и стручан за све остало везано за те путеве који су ионако боза..."

Ko mi je dao dozvolu i kada i kada sam to seo u auto??? Pošto vidim da si upućen.

« Poslednja izmena: 14. Okt 2014, 21:04:08 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
To moze da bude za manje zemlje...a ovo objasnjenje sa krivinama i drzanjem paznje je ono...zanimljivo...

...covek ce sto puta vise da se umori ako ima krivina...ko je putovao vise od 100km njemu nema potrebe da se objasnjava...

Zamisli kad bi na 2000 km stavljao krivine...pa to nikad da stignes...

Ili u arizoni da krivudas.... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
а и ја сам већи чобан од вас што ишта покушавам да вам објасним... треба сад сам себи ударим два шамара да знам за убудуће...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Imas pravo to za krivine...ali kod nas ima vrlo malo mesta gde moze da se uradi put bez krivina...

Inace putevi su nam ocajni...vazda bili...nesto zbog zemljista...a bogami nesto i zbog nepismenih ljudi ...

Ima dobrih firmi...samo sto rade fosili od 100godina....koji rade kao i pre sto godina...

Dobro trudis se ti...nije da se ne trudis...samo si emotivac... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Znaš šta ti je činiti, kolica u ruke i teraj, da te ne boli glava Smile

Jedan od najvećih problema našeg društva jesu oni koji se trpaju tamo gde im nije mesto. Nemaš ti pojma, ja znam filozofija, sad ću da to objasnim.

Objasnio je zmaj u svom prvom postu. Kada sam pročitao, setio sam se toga, kao da sam juče štrebao.

Imaš Nacionalne standarde, prelistaj malo i prostudiraj. To što ti misliš da ne treba tako, je potpuno druga stvar.

Ako sam ja stručnjak u tom polju, i sprovodim standarde kako je propisano, onda će da bude kako ja kažem. Ako zajebem stvar, za to ću da odgovaram.
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Rasprava se vodila oko osećaja umora u toku vožnje,otišla je u nekom drugom pravcu,i to je to.

Te krivine velikih poluprečnika gde put blago savija u dužini od nekoliko kilometara vozač i ne primeti u toku vožnje,ja sam mislio na prave krivine.Zato se čudim ,ko je lud da isavija put bez potrebe i da me ubedjuje da je to zbog bezbednosti.

I protiv Emira Hadžihafisbegovića je podneta krivična prijava zbog prebrze vožnje,znači,nije put kriv,nego on.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Opušteno.

Samo želim da ti ukažem na to da nisi u pravu. Ja lično ne volim da me neko pogrešno informiše, ili da mi dozvoli da nastavim da grešim, ako grešim.
Evo...

5.1.1 Pravac

Teško se uklapa u složene uslove terena i negativno utiče na ponašanje vozača jer umanjuje njegovu pažnju. Zato se koristi samo tamo gde to diktiraju uslovi lokacije (objekti, fiksne regulacije, mostovi i sl.)

Naravno, nije sigurno put kriv.
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.