Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:50:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glamur  (Pročitano 36528 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne treba mi ništa od toga, heeej. Ne treba mi kuća od hijadu kvadrata, ne treba mi Rols Rojs, ne treba mi Armani (neće meni jedan Đogani da govori šta ću ja da nosim  Smile  Smile ), ni teniski tereni, ni avioni, ni pozlaćena muda od šimpanze...  Smile

Ono što meni treba je da mogu svojim radom da zaradim dovoljno za pristojan život i to radeći ono što volim i što znam (a znaću mnogo, jer sve što ne znam naučiću). Šta je pristojan život, to još nisam dokučila, ali mi zaista ne bi smetalo da se vozim gradskim prevozom do svog radnog mesta koje volim i da decu jednog dana vodim u Čanj, a ne na Azurnu obalu.  Smile

Nisam vaspitana tako da se novčanikom meri nečiji uspeh. Možeš da imaš i 80 stanova i vila po celom svetu, ako si idiot koji ne vidi dalje od nosa - onda si škart i tačka.

Da se razumemo, nisam gadljiva na pare. Ali ne znače mi ništa kad sam nesrećna. Baš ništa, ni pišljiva boba.

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70

Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sandra, malo si promashila temu, izgleda da se princeza budi nocu pa si umorna  Smile

Radi se o sledecem. Postali smo sorta koja ceo zhivot juri kola od 50 hiljada evra, kucu od 1000 m2, turistichke aranzhmane od 10 hiljada evra i poshto nam uglavnom ostaje nedostizhno postajemo nesrecni i zavidni.
Ne sekiram se ja za multimilionere, jer su oni najbolje svesni koliko je sve to nebitno.

Prosto mi je zhao ljudi koji sanjaju u luksuznim stvarima i propushtaju zhivot. Auto od 10 hiljada, kuca od 150 m2 i putovanje od 1000 evra su maksimum shto je choveku potrebno. Sve preko toga je kurchenje i nema veze sa komforom pa ni logikom.

Niko ovde, pa ni ja, nije rekao da je protiv komfora. Ja se chudim koliko ljudi mashtaju o stvarima koje su nebitne, i nikad to ne shvate.

Chamac i 5 pravih prijatelja je bolje od jahte pune droljica, ali nekako svi jure jahtu punu droljica jer to nisu dozhiveli. Letovanje u regionu sa prijateljima je bolje nego da puknesh hiljade evra za Maldive koji su nishta drugo do gomila peska u moru. Ili makar iskeshirash pare pa odesh 3 nedelje u Juzhnu Ameriku.

Nadam se da sam bar malo pojasnio.  Smile

ma jasno je meni sta ti hoces da kazes...
nego prve 3 ili 4 stranice teme govore ljudi sve u stilu sta ce mi ovo, ili sta ce mi ono...
malo sam gadljiva na to licemerje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia 
Citat
Auto od 10 hiljada, kuca od 150 m2 i putovanje od 1000 evra su maksimum shto je choveku potrebno. Sve preko toga je kurchenje i nema veze sa komforom pa ni logikom.
Isto je tako neko pre 1000 god. govorio, dovoljna mi je jedna kuca od drveta, jedna krava, da mi jedno od petoro dece nema kugu, i meni nista vise ne treba.
Ne kapiram sto je zelja za vecim ili imanje kurcenje, mozda se neko lepse oseca u kuci od 500 m2 nego u onoj od 150 iako mu je ova od 150 dovoljna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
@ Orf

Neke javne lichnosti redovno pune jahte droljicama i reci cu ti da se iz aviona vidi koliko ih to ne ispunjava. To mozh' da bude trenutni fiks i nishta vishe od toga. On zna da su one tu zbog para, a ne zato shto je on sharmantan. Svaka njima chast na diskreciji, jer to necesh prochitati ni u jednim novinama. Problem je kad mladom choveku prodje zhvot sanjajuci jahtu punu drojica.

Koliko puta napisah droljica ...  Smile ... ufatice me autosugestija  Smile

Citat
Auto od 10 hiljada, kuca od 150 m2 i putovanje od 1000 evra su maksimum shto je choveku potrebno. Sve preko toga je kurchenje i nema veze sa komforom pa ni logikom.
Isto je tako neko pre 1000 god. govorio, dovoljna mi je jedna kuca od drveta, jedna krava, da mi jedno od petoro dece nema kugu, i meni nista vise ne treba.
Ne kapiram sto je zelja za vecim ili imanje kurcenje, mozda se neko lepse oseca u kuci od 500 m2 nego u onoj od 150 iako mu je ova od 150 dovoljna.

Marko, razlika izmedju kuce od drveta i kuce sa strujom je za svetlosnu godinu veca od razlike izmedju dve iste kuce od kojih jedna ima 150m2 i kuce koja ima 1500m2. Poenta je da se podigne kvalitet zhivota, a ne kvantitet.

Ja ti mrtav ozbiljan kazhem. Auto od 10 soma ti pruzha sve ono shto je sushtinski bitno i onaj od 50 ti nije potreban. Ok, ako si ljubitelj kupi i onaj od 200 soma ali vecina tih vlasnika uopshte nisui poznavaoci automobila. Poznavaoci kupe krsha za soma pa ga srede da vredi 4 soma. Najgori su medjutim oni shto kupuju 50 istih automobila.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia 
Citat
Marko, razlika izmedju kuce od drveta i kuce sa strujom je za svetlosnu godinu veca od razlike izmedju dve iste kuce od kojih jedna ima 150m2 i kuce koja ima 1500m2. Poenta je da se podigne kvalitet zhivota, a ne kvantitet.
Ok slazem se, ali da ne duzim pricu previse, taj koji hoce da vozi auto od 50k podstice mnogo toga, a mozda je i njegova zasluga sto cemo mi koji samo sanjamo takav auto jednom moci da ga vozimo. Nekad je ljudima bilo u redu da voze ficu, koji nije imao nista od opreme koju danas ima prosecan neki auto. A opet auto je auto, sto se onda ti kurcis pa vozis auto sa abs-om, servom, klimom.
Ali opet jednu stvar bas ne kapiram, ako se ti zadovoljavas malim stvarima zbog cega zameras ljudima koji se zadovoljavaju velikim stvarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Ne zameram, ako se zaista zadovoljavaju. Zameram na propagandi, ako me razumesh. Tema je nastala tako shto smo na drugoj pomenuli "sex i grad 2". Nije film problem, to je samo zabava. Problem je shto smo svakodnevno bombardovani jahtama, lux hotelima i skupim kolima, i ispada da je tim ljudima svaki dan Badnji dan, a nije tako.

Rezultat toga je da se neko ko ima sasvim lep zhivot smori kao dzukela jer je video lazhnu sliku nechijeg zhivota.

Ma samo pogledaj bolesne emisije na MTV-u i VH1-u ... sprdaju se sa svim i svachim.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2010, 14:29:47 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
pa pre svega pitanje je sta je nekim ljudima komfor ?

neki su zadovoljni u stanu od 30 kvadrata jer je njihov... evo ja prva nisam ...bez 50 kvadrata necu da pricam ..i radim i radim kao luda da to ostvarim...posle cu hteti jos veci stan ... i sta sad?
da li to znaci da sam losa osoba ako su se moji apetiti povecali ?
i sta uopste ima lose u tome ?

isto tako i auto ...
zasto da vozim auto koji nema klimu, prostora za sve nas ?
zasto da se ne potrudim pa kupim veliki auto sa svim dodacima ...da bi mi bilo komfornije ?
ko jos moze da tvrdi da se kvalitetno vozi u jugu gde jedva stanu 3 coveka ili recimo u nekom boljem autu da ne kenjam sad o markama i modelima ?

@F neko ko se smori kao dzukela gledajuci lazne slike tudjeg zivota nikad i nije imao zivot niti je bio njime zadovoljan.
i sem toga ...ko ga jebe kad je glup i kad njegove ideale srusi jahta sa droljicama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
sandra ja razumem da je vama potreban stan od 120 kvadrata jer vas je chetvoro, a sad kazhi je l ti treba stan od 400 kvadrata ? iskreno.

@F neko ko se smori kao dzukela gledajuci lazne slike tudjeg zivota nikad i nije imao zivot niti je bio njime zadovoljan.
i sem toga ...ko ga jebe kad je glup i kad njegove ideale srusi jahta sa droljicama.

ne mogu svi biti pametni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sandra ja razumem da je vama potreban stan od 120 kvadrata jer vas je chetvoro, a sad kazhi je l ti treba stan od 400 kvadrata ? iskreno.

ne mogu svi biti pametni  Smile

brate da ti kazem iskreno. ja bih kupila stan od 400 kvadrata prvenstveno jer je takav stan\kuca\nekretnina koja nikada ne gubi na vrednosti. to bi bio moj nacin da se novac ulozi u jednu investiciju koja je jedina neotudjiva gde god da se nalazi.
a poznavajuci kretanje trzista cene nekretnina rastu tako da bih svojoj deci ostavila kapital.
novac moze da propadne u banci. ja bih ga ulagala u nekretnine. i u jednoj i zivela.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:50:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.382 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.