Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 14:00:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glamur  (Pročitano 36780 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Gravitacija kod mene ne sme ni da postoji - umem malo da se zadrzim u vazduhu pri skoku, jeeeej  Smile

Sto se teme tice, koliko god volim da ubacujem taj bolni argument da je sve subjektivno  Smile za ovo stvarno verujem da je glamur i deo nekog naseg vidjenja...Obzirom da na primer ono sto je jednoj mojoj koleginici sa faksa glamur meni je totalna smejurija... Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 03:08:15 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Мора бити да је Осмица ухватила Луну Лу негде на ТВу како прича о ексквизитном перформансу тамо неке групе која је на екстраординаран начин извала нешто што је екш'ли била модна ревија а то је било толико гламурозно и шик да је привукло разноразне познате и познатије уметнике Балкана а и шире пер сеј Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
koji "nisu krili zadovoljstvo"  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Obzirom da sam u poslednjih pola godine volonter, a pre toga sam bila student, ne znam o kakvom glamuru mi ovde pričamo.  Smile

Reč ''glamur'' asocira me na dame iz '20 godina prošlog veka, koje puše cigarete na crnim dugačkim muštiklama ni čijim ivicama ostaje njihov crveni karmin. Za mene lično, glamur ne znači bogatstvo. Pa koliko samo buržuja znam a da su operisani od ukusa, kao gospođa ministarka.

Glamur je za mene prosto način na koji neko živi i ponaša se, a to uopšte ne mora da bude povezano sa parama.
Pa i sama se ponekad osećam kao filmska zvezda u suknji koju sam iskopala u obližnjem second hand shopu, a ponekad mi ni najskuplja krpica koju imam ne pomaže da se osećam, samim tim i izgledam bolje.

Glamur je ukus, držanje, govor, zavodljivost... kakav crni Dubai. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
I meni je uglavnom to prva asocijacija :

Smile

Medjutim, odmah uzimam u obzir da je to bilo neko skroz drugo vreme i da su neke stvari tada bile toliko drugacije nego sada, pa tu sliku uopste i ne uzimam u obzir kada se potegne prica o ovako necemu.
Ni danas se to sta bi glamur trebalo da bude nije promenilo, i danas je to ukus, govor, drzanje, zavodljivost...Samo
ono sto se danas smatra ukusnim i dobrim i glamuroznim je u totalnoj suprotnosti sa onim sto je to nekad bilo, ili
sa onim sto mi zamisljamo da jeste glamur. Pa tako dobijamo razne Rihanne i Lejdi Gage i odevne kombinacije tipa ''nosim-slag-na-kosi-i-gnezno-umesto-sesira-i -mnogo- sam -kul- zato- sto- sam -ekscentricna'', a pritom ta ekscentricnost veze sa vezom nema, i to je u nekom tamo uvrnutom svetu glamura i mode ukusno, hit, genijalno....
Danas je bitno samo da budes sto ludji i razlicitiji od drugih, nema veze da'l ces to da odradis na neki debilan nacin i da li ces ti licno da ispadnes kreten...samo da te vide ljudi Smile
I sigurno da glamur ne mora imati mnogo veze sa parama, ali danas su se te dve stvari nekako dovele u vezu.
Upravo to, nema veze da li ces da izgledas kao mentol zato sto nosis neko cebe umesto kosulje,
bitno da je to original od LuJi Vitona seronje licno...Smile

Mada, ko zna...I ove dame sa slika sto su glamurozne, sigurno da su i one imale mnogo para...Razlika
je jedino u tome sto one mogu da izgledaju tako glamurozno i u najobicnijoj haljini, bez ikakvih propratnih efekata Smile
Kad se vec dotakosmo ovoga...nikad mi zalije Smile nece biti sto se nisam rodila tada, jer mi je stil tadasnjih zenskinja apsolutno fenomenalan.Izaci tako na ulicu danas bilo bi ravno oblacenju kostima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Riana, Lejdi Gaga, Seka Aleksić i ostale kolateralne štete potrošačkog, površnog i instant društva svakako nisu nešto što svaki pojedinac mora da prihvati, kao Ustav.  Smile

Do tada, svi imamo pravo na izbore, a mejnstrim je baš ono što mejnstrim i treba da bude - smeće, opijum za glupe mase čiji mozgovi nisu ni predviđeni za razmišljanje. Wink

Eto primera radi, ono što si ti imala obučeno na maturi je glamur, kao i većina tvojih crno-belih fotografija. A nisam baš sigurna da je sve od Lujke Vitona na njima.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 21:14:05 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Гламур бре! Smile

Нећу пишем ништа, немам шта да додам на то ваше.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
To nije glamur, to je šizofrenija.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Jednog trenutka glamur je bilo to da prelepa i talentovana Odri Hepbern obuche lepu toaletu i ode da primi nagradu jer kvalitetno obavlja svoj posao. A danas umesto da Odri zamenimo sa nekom mladjom talentovnaom osobom, glamur je postalo to da se Paris Hilton naloche alkohola u nekoj diskoteKi i fasuje herpes.

U nekom trenutku smo ispali iz kolkoseka, samo ne znam kom.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Glamur je danas zapravo zamenjen snobizmom. Razlog njegove rasprostranjenosti i fenomena da ljudi masovno sanjaju o skupim kolima, velikim kucama i dalekim putovanjima, je sto kod nas maltene srednja klasa i ne postoji, dakle ili si "gore", ili si "dole", a posto je "dole" profilisano uglavnom malim primanjima, ogranicenim kvalitetom zivota, slabim drustvenim statusom, svi bi hteli da budu "gore", pa i po cenu da budu smatrani skorojevicima ili snobovima.
Ne treba ih kriviti, treba ih razumeti. Tip koji olako baci 10.000e na nocenje u hotelu, a pritom zna da je mogao da prodje stotinak puta jeftinije, je verovanto do tog novca olako i dosao. Drugarica koja te pita "kako mi stoje nove Armanijeve cvike", i posebno svojim tonom ukaze na vaznost prisvojnog prideva Armanijeve, ne zeli da cuje odgovor na svoje pitanje, vec da ti stavi do znanja da je kupila predmet koji je trendi, koji je brend, koji je skup. Takvi, svojim materijalnim blagodetima pokusavaju "kupiti" mesto u drustvu, a posto bitisemo u celjustima surovog kapitalizma, u tome uglavnom i uspevaju. Primeri su brojni...

Mozda jos ostaje da zakljucimo da iako je pravog glamura sve manje, a gospodja ministarki vise, cini mi se da ipak postoji neka intelektualna i kulturna elita u nas. To bi bili oni koji imaju odredjenih materijalnih bogatsva, ali su im ona sekundarna u zivotu. Nisu upadljivi, ne eksponiraju se kroz dnevnu politiku i popularne medije, boli ih uvo za mejnstrim, ali predstavljaju najkvalitetniji sloj drustva, i uspevaju sebi da priuste ono sto zele.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 14:00:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.