Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:43:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glamur  (Pročitano 36537 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
samo vas posmatram kako kenjate ...

ne..niko od vas ne bi isao u Dubai ili neku egzoticnu destinaciju da ima para ...

ne ..niko od vas ne bi imao kucu "na dugme" sa bazenom, velikim parkom

ne ..niko od vas ne bi vozio luksuzni auto ..boze sacuvaj..sta ce vam to kad imate novog juga  Smile

ne ..nijedna zena ne bi otrcala u prestizni butik i nakupovala milion krpica o kojima je uvek sanjala ...

ne..niko , boze sacuvaj, ne bi otisao u neki spa centar i tamo na masaze i cuda muda potrosio bogatstvo...

serete...

svi bi mi to voleli samo nemamo novca. i naucili smo da se zadovoljavamo onim sto imamo. sto je u neku ruku ok da ne bi popucali psihicki. ali opet gubimo jer se ne borimo za bolje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
samo vas posmatram kako kenjate ...

ne..niko od vas ne bi isao u Dubai ili neku egzoticnu destinaciju da ima para ...

ne ..niko od vas ne bi imao kucu "na dugme" sa bazenom, velikim parkom

ne ..niko od vas ne bi vozio luksuzni auto ..boze sacuvaj..sta ce vam to kad imate novog juga  Smile

ne ..nijedna zena ne bi otrcala u prestizni butik i nakupovala milion krpica o kojima je uvek sanjala ...

ne..niko , boze sacuvaj, ne bi otisao u neki spa centar i tamo na masaze i cuda muda potrosio bogatstvo...

serete...

Ne pratis...
Ogromna je razlika izmedju odlaska u Dubai jer je to trend otkad se u novinama pojavila fotka te i te "zvezde" u Dubaiju, i odlaska u Dubai da bi na 10 dana osetio arapsku kulturu, probao arapsku kuhinju, uzivao u carima istoka, odmorio se.
Velika je razlika kada zelis kucu od 120kvm u mirnom kraju da bi ziveo komotno sa porodicom, i kad sanjas o ogromnoj kucetini sa parkovima, bazenima, terenima, cudesima... u kojoj ces se pre ili kasnije smoriti, a to cinis iskljucivo da bi bio smatran elitom.
Automobil mozes da kupis jer si poznavalac, treba ti, osecas se bezbedno i udobno u odredjenom tipu vozila... i jer zelis da ga parkiras ispred kafica i potajno osluskujes dal' ovi za susednim stolom sapucu "wao, cija je ono masina"...
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
@dare
svi oni koji imaju dobar auto ili lepu kucu nisu imuni na zadivljene poglede  Smile
a o razlozima zasto neko ima neka tamo cuda muda treba necu pricati jer me to uopste ne zanima.

iskreno da imam to sve bolelo bi me uvo sta neko misli o tome i zasto sam ja ili neko drugi to kupila ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Evo, ja ne bih otisla u Dubai ali bih otisla u Irsku...da imam para  Smile

Lepo je to Dare rekao, velika je razlika izmedju onoga sto mi zelimo stvarno da uradimo i izmedju onoga sto bi uradili da bi bili medju...najboljima i da bi bili neki krem drustva, odnosno ono sto se smatra kremom.

I prosto postoje neke stvari za koje ne bih dala velike pare pa tacno da mogu da se brisem njima, i po meni su neka rasipnistva potpuno nepotrebna, nebitno koliko para imas. Necu imati kucu na dva sprata nego cu uzeti kucu sa 4, iako mi realno to uopste ne treba, kupicu najobicniju majcu sa potpisom al' cu da je platim stravicno mnogo zato sto je marka, itd itd, stavicu teniski teren iza iste te kuce iako pojma nemam da igram tenis ali eto, to je sadp opularno, beli sport, elita, k palac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N-shurnaest
 Smile  sam sebi se smejem, ja se o ovoj temi opteretjujem svakih 8. godina na 0,5 sekundi i to bash pre no shto pochnem da chachkam nos..  Smile   Smile

Ae nema smisla, daj da  josh malchice o tome da razmislim  ...   

Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Ne znam sto svi mislite da svi zele te stvari da bi bili smatrani elitom Smile Meni uopste ne bi smetalo da imam sve to sto  ste nabrojali i imao bih sve to sto ste nabrojali da sam dovoljno sposoban da zaradim te pare Smile Jednostavno te stvari pruzaju uzitak a to da li ce neko da me(ili bilo koga slicnog misljenja) smatra elitom je potpuno nebitna stvar Smile BItan je uzitak Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
elita... danas su elita ljudi koji imaju novca . nekad su vrednosti koje odredjuju elitu bile nesto sasvim drugo  Smile

osma... super. eto ti bi otisla u irsku.
a kad bi pozelela da naucis da igras tenis lepo ces unajmiti trenera , pa ces ici na privatne casove pa tek onda izgraditi teren iza kuce.... Smile

sve u svemu .... koga zaboli djon zasto "elita" gradi cetvrti sprat na kuci ili ima teren , ili poseduje veterpolo tim ili kosarkaski ...

ti ljudi imaju para. njima je odlazak negde potpuna marginalna stvar. kao i koliko ce novca potrositi .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
sandra, malo si promashila temu, izgleda da se princeza budi nocu pa si umorna  Smile

Radi se o sledecem. Postali smo sorta koja ceo zhivot juri kola od 50 hiljada evra, kucu od 1000 m2, turistichke aranzhmane od 10 hiljada evra i poshto nam uglavnom ostaje nedostizhno postajemo nesrecni i zavidni.
Ne sekiram se ja za multimilionere, jer su oni najbolje svesni koliko je sve to nebitno.

Prosto mi je zhao ljudi koji sanjaju u luksuznim stvarima i propushtaju zhivot. Auto od 10 hiljada, kuca od 150 m2 i putovanje od 1000 evra su maksimum shto je choveku potrebno. Sve preko toga je kurchenje i nema veze sa komforom pa ni logikom.

Niko ovde, pa ni ja, nije rekao da je protiv komfora. Ja se chudim koliko ljudi mashtaju o stvarima koje su nebitne, i nikad to ne shvate.

Chamac i 5 pravih prijatelja je bolje od jahte pune droljica, ali nekako svi jure jahtu punu droljica jer to nisu dozhiveli. Letovanje u regionu sa prijateljima je bolje nego da puknesh hiljade evra za Maldive koji su nishta drugo do gomila peska u moru. Ili makar iskeshirash pare pa odesh 3 nedelje u Juzhnu Ameriku.

Nadam se da sam bar malo pojasnio.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Citat
Chamac i 5 pravih prijatelja je bolje od jahte pune droljica, ali nekako svi jure jahtu punu droljica jer to nisu dozhiveli.

Pa kad dozivim jahtu punu droljica onda cu znati da li valja ili ne valja pa cu ti javim Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Chesto uhvatim sebe kako uzhivam u malim stvarima...

I ja sebe i to zaista jeste uzivanje... sitnice coveka cine srecnim, definitivno to nije fraza, vec istina. Inace, slazem se da bi svako od nas voleo sebi da priusti nesto mnogo, mnogo vise od onoga sto ima i to nije za osudu... medjutim, pod ovim ne podrazumevam bahato ponasanje koje mi inace ne smeta kod drugih ljudi - "Imas = mozes.".
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:43:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.