Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:33:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glamur  (Pročitano 36425 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Arle kao po obicaju prica iste stvari koje meni padaju na pamet Smile

Voleo bih da imam sve sto pozelim a da ne moram prstom da mrdnem za to, voleo bih da imam bazene, terene za fudbal i kosarku u dvoristu, da mogu da putujem svojom jahtom gde hocu i sl. I to mi nikad ne bi dosadilo mogao bih tako ceo zivot (Kad porastem bicu Hju Hafner  Smile ) Ako to nazivate glamurom onda bih voleo da sam glamurozan mada se ni sada ne zalim Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Ja bih recimo volela da imam svoj motel na moru , ne mora biti vise od desetak apartmana, naravno u pocetku bih ja sve odrzavala i spremala, posle kad se zaradi platila zenu, a ja sa sesirom i perlama na rivu  Smile Smile

Eto to je moj zeljeni glamur - verovatno bih mogla reci za sebe da sam ispunila svoj san i priustila sebi ono sto stvarno zelim. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
И све ово што си ти набројала је оно што је Осмица назвала луксуз. И ја немам ама баш ништа против тога.

Гламур за мене претставља претеризам. Стави куглану стави биоскоп стави терен за баскет за фудбал базен олимпијски..... ал мојне кењаш као они на МТВ кад за сваку трећу просторију у кући кажу да ни не седе у њој ал је куч. Е то је снобизам. Џаба сви милиони кад су за мене ти људи највећи сељобери у глави.

Ухватио једанпут неке црнце репере (то ми омиљена мјуза а за њих никад чуо) њих 3-4 живе заједно у некој кућерди а у кући брате скулптуре и чудеса уметност бре а они шетају у боксерицама и шаренио ко кловнови. Смешно изгледа до бола.

Доналд Трамп. Теееееееежак идиот! Лик има на калифорнијској обали неку вилу у којој рецимо има нек астаклена сала величине Трга републике. То је само та сала. А што је највећа фора он ту дође пар пута на по неколико дана и пали назад на Исток где живи. И он је за тих пар дана што тамо проведе спискао пар стотина милиона да би узео ту вилу. Па то је за мене један од најидиотскијих потеза за који сам ја чуо у животу. Џаба толки милиони - сељобер.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Uuuu ja na primer nikako ne bih volela da zivim u ne znam ni ja kolikoj kuci...Tolika sirina i prostor bi mi bili jezivi, to mi se cesto cini i usamljenim, i nekako mi dleuje da je to prostor koji mozes da popunis jedino stvarima ali tesko ljudima.
Lagala bih kad bih rekla da bi do kraja zivota volela da zivim u malom stanu...Ili veci stan ili mala kuca, to mi je nekako idealno...U stvari idealno bi mi bilo kada bih negde mogla da uguram svoju sopstvenu salu za igranje, to mi je onako trenutno najveca zelja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
А атеље? Smile

Ајд кад већ ређате жеље.... Осредње велику кућу са осредње великим двориштем за зајебанцију и евентуално зенба и то је то. И да буде сремачка илити војвођанска, онако дугачка поред пролаз за кола до гараже а иза двориште. То је то. Милионе да имам опет бих то направио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Da imam milione kupio bih dvorac negde u alpima i bilo bi mi full cele godine Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Милионе да имам опет бих то направио.

Cekaj prvo da ih imas, lako ces sta bi i kako bi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma za atelje ne treba sad nesto mnogo prostora, barem nama crtacima  Smile
Ali sve u svemu, eto na primer, umJetnicki posao je puki luksuz, jer je bilo kakav graficki ili slikarski pribor stravicno skup, a trosi se samo tako...I to najveci treshevi od pribora kostaju mnogo, a o kvalitetnoj robi(zvuci kao droZa Smile) da ne pricam.

I inace, mislim da glamur ne mora biti nuzno vezan za ono na sta smo navikli, poznate licnosti, crveni tepisi, ultramegagiga fensi mindjuse od vulkanskog dijamanta sa Novog Zelanda, viletine...
Glamur moze biti na primer nastupanje u najvecim/najpoznatijim teatrima, pozornicama, na mestima koja znace vrh necije karijere, ili izlaganje u najprestiznijim galerijama, dobijanje jako teske, ali vrhunske uloge. Dakle, to mogu biti neke stvari koje zapravo nesto znace i bitne su i u vezi su onim cime se bavimo, nesto sto je kruna naseg truda, neki veliki uspeh. Sa te strane, to i nije tako lose, nije tako isprazno.
Po meni na primer jedna Svetlana Zakharova na neki nacin vodi isto jedan glamurozan zivot koliko i jedna J.LO ili Madonna za ciji bi luksuz i glamur polaljudi ruku dalo. Mozda razlicite vrste glamura, ali da...Neki glamur jeste.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 01:29:32 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
У суштини то и јесте гламур ал неки оај олдскул који је постао сада андерграунд (зипа терминологије Smile) а ово ново шљаштеће лејди гага јалена крекетуша булит је фактички мејнстрим. Ја сма причао о том мејнстриму који је мени шугав колико год да је скуп.

Citat
Милионе да имам опет бих то направио.
Cekaj prvo da ih imas, lako ces sta bi i kako bi  Smile

Уколико ме лова толико промени ја ћу сам о себи имати јако лоше мишљење.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Уколико ме лова толико промени ја ћу сам о себи имати јако лоше мишљење.

Ma neces jer neces imati vremena za misljenje o sebi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:33:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.