Ej vapore Nisan tamo di je meni misto S dracon sa kojeg san poteka I di san davno iscupa Po ditinjstva svojega Pa ga u svit misto soldi odnija
Ej vapore Ti odrisi sidra i konope Pa me vrati do ditinjstva mog Di san davno iscupa Pola srca svojega Pa ga ispod njenih skala zakopa Sad me vodi jer ce dusa skoncat Bez jubavi moje Usne zedne nek mi lici kapja njezine lipote Ej vapore, ej vapore
Lipa moja nacelo me vrime kao mladu lozu u poju a na škure zakucale zime pa se moja mladost ruga ovim neverama s juga ca nam prite... Lipa moja najlipša od sviju ponudi mi jubav prid zoru i pusti da se divin tvome tilu dok se moja mladost ruga ovim neverama s juga ca nam prite... LIPA MOJA DA TE ZVIZDE NE VIDE NE BI ZNALE S KIM BI NEBO DILILE LIPA MOJA TI MI BUDI NEVISTA BUDI KRIJESNICA NA MOJIM PUTIMA LIPA MOJA...
Kad mi oslabi vid I vise ne budem mlad Kad zaboravim imena i mjesta Gdje sam te vodio ja Kad mi oslabi njuh I budem pospan i spor I ako vidis da kradem ti rublje Sa susila tvog
Tada cu ti doci na prag Da vidim dal sam ti jos uvijek drag I tada nemoj mala reci ne ako ne moras
Ljudi drzte lopova! Vikat ces sa prozora Podivljala skroz ja sam doso gol i bos Da ti svoje srce dam Ljudi drzte lopova! Vikat ces sa prozora Podivljala skroz ja sam doso gol i bos I sjeo na tvoj prag
Kad mi ponestane dah Kada budem i kilav i zilav Poput starog jastoga Kad mi oslabi njuh I budem pospan i spor I ako vidis da kradem ti rublje S...sa susila tvog
Tada cu ti doci na prag Da vidim dal sam ti jos uvijek drag I tada nemoj mala reci ne ako ne moras
Ne vjeruj mi noćas Svakog časa nudit ću ti vise Ne vjeruj mi kad gitara svira I padaju kise iz zlatnih visina Sve je to od loseg vina.
Ne ljubi me noćas Bit će suza, stihovi će teći Ne slusaj me mala, jer ćes čuti sto ne želim reći i nije istina Sve je to od loseg vina.
Ne gledaj me tako Dok se ludi snovi množe Prevariću sebe, Srce nudi vise no sto moze I sto mu je sudbina Sve je to od loseg vina Sve je to od loseg vina
Podizem grumen zemlje ponosne U ime nasih zuljeva Zemlja pamti sva Nasa leda zgrbljena I molitve nasih kraljeva Jedan narod jedna zemlja jedan put Isti korak ista nada isti trud Snaga je u svima Ceka vijekovima Nebo zna i pjeva za nama Mi smo prvaci Sav ovaj sjaj i pobjeda I pehar nas Znam da vrijedio je boli
Ako ikad prođes izbore Za Miss Dijaspore To je stvarno velik uspijeh u zivotu Uzmi lentu na pozornici U nekoj gostionici Ovaj narod voli lijepu a sirotu Jer jedna si od nas i ti si nase gore list
I zato bit ćes Miss Croatie I svi foto amateri, razni profiteri zele jedan dio tebe za sebe Mala, udaj se bogato, Ako grijesis nista zato Jer ti si nase gore list
Ako ikad prođes izbore Za Miss Dalmacije Bit ćes nasa smisna kartolina s juga U ziriju vlasnici kafića Svaki isto izgleda i priča I traze zensku da im pegla, Da im kuha, da ima sluha Već je vide u finalu Na Splitskom festivalu
Ako ikad prođes izbore Za Miss Metropole Zvat ćes svitu i elitu s puno sarma I sve je tako glamurozno I sve je mondis i famozno I sve je tako puno sjaja Al nigdje para, nigdje para
Al jedna si od nas, I ti si nase gore list Zato bit ćes Miss Croatie
Jer svaka tvoja je rijec Zlatni mjesecev rog Zrake jutra u sumama Platno slikano vedrim bojama Kad sam poso na put Dvije sam vatre nosio Jednu da sebi posvijetlim bijeg A drugu da bih se vratit mogao
Mogu se kladit u bilo sto Bez tebe lakse bih zivio Bio bih mirniji Al da li imalo sretniji Ruze vjetrova nose mene Ko zmaja od papira Bez svoga korijena Ja ti dolazim na prag Nezvan ili zvan Nek mi osmijeh bude presuda I ja je cekam
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.