Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:18:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gibonni konačno u Srbiji?!  (Pročitano 59449 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
za Suboticu je mi za put trebalo hiljadu dinara, tako da i nije neki trošak. A put u Budvu je isto pičkin dim, sednem u kola sa tri ortaka, podelimo pare za benzin i eto. Dolazili smo mi više puta na more kolima tako na dan, dva... čisto da se provozamo  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
boki jel ce manu kace da cuka bubanj
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
na ovoj turneji ne, a nema ni Vlatka na gitari. Na ovoj turneji ga prati onaj Brkić iz Parnog Valjka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Da je Vlatko, isplatilo bi se  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Jebiga 5000 je stvarno mnogo,nemam ja te pare,a stvarno bi rado isao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
5000 ulaznica je pušteno u prodaju, pročitaj lepo tekst. Cena karte je 2.200 dinara.

Da su Vlatko, Kače i Toni Levin na basu tu ko prošli put, bilo bi opšte ludilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
5000 ulaznica je pušteno u prodaju, pročitaj lepo tekst. Cena karte je 2.200 dinara.

Da su Vlatko, Kače i Toni Levin na basu tu ko prošli put, bilo bi opšte ludilo.

da su oni ladno bi mogli da sviraju neki jazz tu djiboni nebi ni bio potreban
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
taman da upropaste koncert, jesi normalan?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Ovo sinoć je nadmašilo apsolutno svaku svirku na kojoj sam bio. Briljantno!

SUBOTICA - Koncert Zlatana Stipišiča Džibojia protekao je u znaku emocija i ljubavnih pesama koje je publika pevala u glas bez prestanka.

Posle urnebesnog vriska više od 5.000 obožaoca Zlatana Stipišića Džibonija u subotičkoj Hali sportova muzičar iz Hrvatske na svom prvom solističkom koncertu u Srbiji prvo je otpevao pesmu „Uvek ću te voleti“.

- Hvala vam što ste me pozvali. Presrećan sam što ste došli u ovako velikom broju. Pošto sutra imam slobodan dan možemo pevati do jutra! Posle dvadeset godina pozdravljam svoje prijatelje iz grupe „Piloti“ – rekao je na početku koncerta Džiboni.

Već uzavrelu atmosferu dodatno je podgrejala pesma „Činim pravu stvar“ i „Ovo mi je škola“, a zatim su počeli da se ređaju stari i novi hitovi jednog od najpopularnijih pevača ovog podneblja.

Na Džibonijev koncert koji je organizovao Hrvatski kulturni centar „Bunjevačko kolo“ iz Subotice, fanovi su došli iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Niša, Leskovca i mnogih drugih srpskih gradova, ali i zemalja u okruženju. Ispred sportske Hale već nekoliko časova pre početka muzičkog spektakla bilo je nemoguće naći slobodno parking mesto.

Spektaklu kakav u Subotici do sada nije priredila nijedna muzička zvezda prisustvovale su sve generacije ljubitelja Stipišićevih pesama. Osim njega Halu sportova na severu Bačke u tako velikom broju uspeo je da napuni jedino Đorđe Balašević.

Opušten i s osmehom, velika muzička zvezda prilazio je posetiocima u prvom redu i rukovao se sa njima. Na tako lepoj atmosferi nastupa i dočeka u Subotici pozavidele bi mu mnoge kolege, a što se po njegovom izrazu lica moglo i primetiti.

- Da smo imali još 5.000 ulaznica sigurno bi ih prodali. Prezadovoljni smo i sve od početka protiče u odličnoj atmosferi bez ijednog incidenta. Na koncert su došli i ministri Oliver Dulić, Mlađan Dinkić, grupa „Piloti“, odnosno Kiki Lesandrić, Ogi Radivojević, Mika Kostić i mnoge druge domaće muzičke zvezde – rekao je PR Džibonijevog koncerta u Subotici Toni Bedalov.

Blic

a iz moje perspektive... Došao sam u halu oko pola 6 i onaj mali frontalni deo prvog reda je već bio zauzet. Zato smo stali malo iskosa u prvom redu, da bi lik iz obezbeđenja rekao da moramo da se pomerimo odatle jer su ta mesta namenjena invalidima  Smile Onda smo stali iza ovog frontalnog dela u prvom redu. Kasnio je 25. minuta, koncert je počeo u 8.25  Najava za njegov izlazak na binu je bio onaj mali instrumental sa novog albuma "Mala vesla", a sam koncert je otvorio sa "Žeđam". Sad ne mogu da se setim tačno kojim redom, ali znam da je pevao 24 pesme a "Libar" i "Žeđam" je otpevao dva puta. Ako me sećanje dobro služi, set lista je izgledala ovako : Žeđam, Ovo mi je škola, U ljubav vjere nemam, Činim pravu stvar, Divji cvit, Zamoli me, Tajna vještina Anđeo u tebi, Hodaj, Vrata moje sestre, a onda je otpevao prvu strofu i refren od "Judi, zviri i beštimje" u kombinaciji sa Damirom Urbanom koji je od druge strofe počeo da peva svoj hit "Budi moja voda", koju je Laufer svojevremeno pevao. Nismo znali gde je čovek uopšte, pošto na bini nije bio, a onda ga reflektor osvetli među zadnjim redovima tribina, gde se maskirao sa kapom i niko ga nije prepoznao. Kada je počela druga strofa, samo je ustao sa mikrofonom i odatle počeo da peva. Smiley
Onda je neki čovek pred svima zaprosio devojku Ljupku kojoj su svi skandirali da izađe na binu. Onda je Džibo rekao da će zbog njih otpevati nešto što dug nije i krenula je Cesarica. Ludi Džibo u toku pesme dok publika peva uzme neke male merdevine, postolje, ne znam šta je, pocepa neki papir na komadiće i stane iznad ovih dvoje dok su zagljeni i baca im na glavu simulirajući pirinač.  Smile  Sledi Libar i opšte ludilo! Na kraju pesme dok menja gitaru i sprema se za sledeću pesmu, publika nastavlja da peva Libar, što je oduševilo Džiba koji posle kaže parafražiraću... "nebitno gde sam, na moje koncerte dolaze pravi ljudi. vi ste moja sorta ljudi!"
Dalje je pevao Slavim ove dane, Posoljeni zrak i razlivena tinta, naravno sa Urbanom i Majom, Tempera, Ne odustajem, Dvije duše, Čemu se nadaš srce moje, Mirakul sa Majom.  i onda vrhunac večeri. Počinje da peva Oprosti i u toku pesme ulazi u publiku! U naletu emocija ili čega već, čovek je potpuno sam sišao u publiku i došao u središte hale. Tada je pozvao sve da čučnu i cela hala čučnula!  Smile  Onda smo na njegov znak polako ustajali sve vreme pevajući " Say, say to each other I'm sorry". Dalje je počeo simbolično da peva Vrime da se pomirim sa svitom dok je još uvek bio u publici i onda je otišao na tribine i sa ljudima tamo otpevao tu pesmu. Time se završio oficijelni deo koncerta.
Prvi bis : ide Toleranca
Drugi bis : Žeđam ponovo
Treći bis : Zlatne godine Zaplakao sam tada. Vrlo emotivna izvedba. Publika je mislim tada pevala najjače jer smo pretpostavljali da se više neće vraćati na binu. Mislim da je ta izvedba i bila najduža od svih pesama.
Ljudi se poklanjaju, odlaze... a onda publika počinje da peva Libar opet, udaraju nogama o parket... i Džibo se vraća. Peva Libar još jednom za kraj. Ramljak na violini odsvirao fantastični solo. Koncert se i konačno završio u 11.30.

Na kraju koncerta sam bio u goloj vodi. Majica potpuno mokra, noge mokre, dupe mokro, srećom sam obukao gaće.  Smile  i potpuno promukao. Svaku pesmu sam pevao iz sveg grla. Jebote, pored mene stajale fenomenalne ribe, sećam se ( a inače je bilo riba propast, nikad više dobrih pički nisam video. ), a ja ne preduzimam apsolutno ništa jer me ne zanima! Samo gledam na binu! Sve vam to govori koliko je ovaj koncert bio dobar.
Fenomenalno  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 17:35:31 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iNat
Ko je njegov stilista, Charlie Brown? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:18:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.