Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 13:50:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: George Orvel "1984"  (Pročitano 161269 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Okej 13 familija. Ne moraju biti ono koje bi ti "ubio", reci nam jedno ime, jednog coveka za koga pouzdano znas da je covek iz senke, neko ko vuce poteze koji uticu na svetski poredak. Argumentuj realnim dokazom. Objasni cime se taj covek - porodica bavi. Sta ima u svom vlasnistvu. Sa kim je direktno/indirektno povezan. Ko mu obezbedjuje moc. STa mu obezbedjuje moc? Kako deluje? Ko stoji iza tog coveka/porodice? Cime upravlja i dokle se prostire i na sta se prostire njegova nadleznost? Kome odgovara? ...

Ako se to prezime pojavljuje u Zeitgeistu, Iluminatima, "sta god i ko god" dokumentarcu za budjenje svesti covecanstva", daj nam pouzdan argument, pokazi nam dokument,svoje licno istrazivanje, necemo da slusamo zakljucke "strucnjaka" koji su rezirali dokumentarce. Hocemo opipljiv dokaz. I cekamo ga. Zato ova tema i postoji, sve ostalo je gubljenje vremena i presipanje iz supljeg u prazno. Sve podseca na onaj video "Zoki kaze...", a mi hocemo cinjenice, skenirani dokument, snimak, ispovest, dokaz. Ako si raskrinkao svetski poiredak daj nam neku konkluziju tog slucaja.

Ja sam gledala snimak na kome se pojavljuju cetvorica likova sa Novog Bgd i iz Zemuna u kome glume egzekuciju jednog od njih (trojica su talibani, jedan je zarobljeni svedski novinar), pri cemu zarobljenik na savrsenom svedskom jeziku upucuje poslednji pozdrav svojoj porodici, i zatim ga jedan od ove ostale trojice prekolje preko vrata, sa sve vestackom krvlju i samrtnickim ropcem ... savrsena gluma, savrsen scenario, savrsen odabir teme ... to je mozda pogledao neko u drzavi Ohajo ili Masacusets i siguran je da je istina ... strasno kakva brutalnost ... talibane treba istrebiti, izboriti se za svetski mir, vecna borba protiv terorizma ... jasno je sta hocu da kazem ...

Svest naroda usmerava se na najjednostavnije nacine, u necijoj dnevnoj sobi, potrebno je samo malo maste, volja i nedvosmislena poruka.  A mi i dalje cekamo cvrst dokaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Okej 13 familija. Ne moraju biti ono koje bi ti "ubio", reci nam jedno ime, jednog coveka za koga [b]pouzdano znas da je covek iz senke, neko ko vuce poteze koji uticu na svetski poredak. Argumentuj realnim dokazom. Objasni cime se taj covek - porodica bavi. Sta ima u svom vlasnistvu. Sa kim je direktno/indirektno povezan. Ko mu obezbedjuje moc. STa mu obezbedjuje moc[/b]? Kako deluje? Ko stoji iza tog coveka/porodice? Cime upravlja i dokle se prostire i na sta se prostire njegova nadleznost? Kome odgovara? ...

Елем пропуштате поенту... Расправљање на форумима (with all due respect Smile) o људима који владају светом из сенке и настојање и надање да их раскринкате или разоткријете је по дефиницији...оксиморон

Пази не кажем да не постоје, него
Ако постоје и владају светом ви не бисте знали ко су...
Ако постоје и ви знате ко су ... тешко да они владају светом...
ако не постоје и не владају светом хмммм млаћење празне сламе

Мислим тема је по мени у сваком случају млаћење празне сламе, али само наставите... Smile

i ja se raspravljam sa chetnikom. blago meni  Smile

Smile да да а сви знамо да осим што су сви четници ружни прљави и зли (чупави и брадати и купају се само два пута годишње  Smile) још им је IQ мањи од броја ципела... пардон броја чизама  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ok.
George Bush je 33stepen sto je najveci stepen iluminata ili masona (kako god hoces da ih zoves).
Dakle vracanje u proslost. George Bushova familija je promenila ime ne mogu da se setim kako su se zvali pre dolaska u Ameriku ako nadjem postovacu.
Pocevsi na primer od doba Hitlera, Pra Baba od Georga je radila za Hitlera a Hitler je bio Mason bas kao sto je bio i Cherchil. Jedina razlika izmedju komunizma i fashizma je sto je fashizam vise primetljiv nego komunizam. Dakle zaracene strane su u stvari jedna ista grupa koja je kontrolisala dogadjanja tipa drugog svetskog rata. Posle drugog je valjda oformljen NATO ili UN Sirkan moze da me ispravi na ovome. Dakle posle godina rada za Hitlera Bushova familija prelazi u SAD. Gde menja ime u Bush. Tokom godina njegov pradeda je bio Senator koji je potpomagao Rockafeller familiju da proguranje razne zakone koji fakticki izbacuju ustav iz upotrebe ili ga jednostavno blokiraju putem izmena. Ako si gledala Zeitgeist sta da ti pricam. Ja sam istrazivao posle toga dosta vise. Cak se veruje da su JP Morgan i Tomas Alva Edison bili iza Tesline likvidacije sto je imalo smisla jer im je smetao, jer nije bio pohlepan. I zbog toga sto su od njega ukrali gomilu patenata da bi pomogli svoje prljave planove. Provereno je da Bushov deda, otac i sam Bush pripadaju Scull and Bones udruzenju. Da ne pominjem Tonija Blera koji je isto 33stepen. Bushov prvi suparnik je bio Al Gore koji  je pripadao istom udruzenju isto kao i drugi protivnik John Kerry koji je pripadao istom udruzenju. Geroge Bush drzi naftne kompanije. A ko jos drzi takve kompanije?
Rockafellers! Odatle povezanost. Toni Bler i Kraljica Engleske sa celom porodicom su svi zajedno masoni. Odatle tolika pomoc SAD u Iraqu.
London je postao jedan od prvih gradova sa velikom kontrolom i non stop prismotrom. Washington DC, Vatikan i Unutrasnji deo Londona ne pripadaju ni jednoj zemlji iako se u njima nalaze. Nego su suverene mini drzavice sa svojim zakonima. Cudno? Veoma.
To istih zaklucaka sam dosao kao i ovi sto su pravili Zeitgeist, i u to verujem vse nego sto sam ikad verovao u Boga. Tako da ne znam sta bi ti jos zelela da bude raceno sto vec nije receno.
Istina je pred ocima, samo su mnogi slepi da vide.

zmaj
Ne ne dragi moj. Chetnici su Crkveni Psi, nista drugo. Koljaci zedni krvi.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Црквени пси су доминиканци иначе, католички монашки ред... Domini canes или ти божији пси...
А што се тиче кољача жедних крви... I live and breathe захваљујући њима, јер су некада давно ти кољачи жедни крви спашавали српске породице од усташке каме... између осталих и моју... тако да те приче остави за неке потомке чланова ЦКСКЈ

А што се тиче масона... изволи на*еби им се мајчице милосне.... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nesto van Zeitgeista i van dokumenata koji se mogu procitati na internetu ili preko nekog drugog medija  - globalnom izvoru istina i neistina ?  Smile

Citat
Расправљање на форумима (with all due respect Smile) o људима који владају светом из сенке и настојање и надање да их раскринкате или разоткријете је по дефиницији...оксиморон

Slazem se, mene zanima gde prestaje "svi verujemo ili nagadjamo ili sumnjamo" i pocinje "ja imam dokaz koji nedvosmisleno ukazuje na ..." ... upravo zato je svrha ovakvih tema - nepostojeca. Sve se vrti oko onoga sto je predstavljano na globalnom nivou raji koja izvlaci zakljucak. U tom domenu nema izuzetaka, jer su svi izuzeci nepozeljni, a pre svega nije im dato dovoljno opipljivih dokaza. Zbog toga ovako mozemo u nedogled, jer ne postoji realan zakljucak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Зашто је столица предсеника УН и даље празна.... чека ли се нека одређена личност?

Светска Банка, ММФ, УН, ЕУ, Америка, НАТО..... све је то у рукама одређене групе људи.... они ће све више и више управљати нама и нашим животима, купују се извори воде, рудници....

Како се борити..... превише су јаки и скривени да би ми као обчни људи могли нешто да урадимо... а ако се неко и приближи истини.... оде у мрак.... "испариће га..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Munka-kupi informacije i povezuj stvari sa trenutnim dešavanjima.Ne mora sve da se crta.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Munka-kupi informacije i povezuj stvari sa trenutnim dešavanjima.Ne mora sve da se crta.
Nisam u pitanju ja. Ja citam, slusam i gledam sve sto postoji na tu temu i na mnoge druge teme jer me zanima i imam svoje misljenje o tome. Ali ja svakako ne mogu da kazem sa stopostotnom sigurnoscu da je neko imenom i prezimenom odgovoran za nesto itd ... obican covek postavljen je na mesto na kome ce ostati zauvek. To je isto kao sto mi vidimo recimo Natasu Kandic na svecanosti proglasenja nezavisnosti Kosova, ali ne znamo o cemu je ona konkretno pricala sa Tacijem i da li je on njoj uplatio 300 000 evra na racun na Kajmanskim ostrvima ... i tako dalje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Evo ja cu da vam kazem ko je trenutno vladar ili glava svih illuminatskih familija,i trenutno je on vrhovni poglavar ili Pindar( tako ga oni zovu ),mada mu je pun naziv Pendragon (u prevodu Zmajev penis,ali nije smesno nimalo),to je covek koji je trenutno najmocniji na Zemaljskoj kugli,a recimo niko od vas nije ni cuo za njega...a ja sam dobio ovu informaciju od coveka koji je radio za de Medici familiju,eto konkretno koliko moze biti,evo i njegovih slika i link

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Rothschild.jpg
(11.82 KB, 172x225)
sp02-rothschild.gif
(29.01 KB, 165x278)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Citat
Зашто је столица предсеника УН и даље празна.... чека ли се нека одређена личност?

Зато што та позиција не постоји.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2008, 09:08:54 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 13:50:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.