Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:05:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: George Orvel "1984"  (Pročitano 161131 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Munka-kupi informacije i povezuj stvari sa trenutnim dešavanjima.Ne mora sve da se crta.
Nisam u pitanju ja. Ja citam, slusam i gledam sve sto postoji na tu temu i na mnoge druge teme jer me zanima i imam svoje misljenje o tome. Ali ja svakako ne mogu da kazem sa stopostotnom sigurnoscu da je neko imenom i prezimenom odgovoran za nesto itd ... obican covek postavljen je na mesto na kome ce ostati zauvek. To je isto kao sto mi vidimo recimo Natasu Kandic na svecanosti proglasenja nezavisnosti Kosova, ali ne znamo o cemu je ona konkretno pricala sa Tacijem i da li je on njoj uplatio 300 000 evra na racun na Kajmanskim ostrvima ... i tako dalje ...
Ma da-ima tu puno blaćenja ličnosti raznim stvarima kao npr-vadjenjem iz konteksta.Recimo to što se Nataša Kandić slikala sa Sorošem može da znači svašta a opet ne mora da znači ništa.Jednostavno-on organizuje razne susrete&onatorske konferencije i tu ima mnogo ljudi što je potpuno prirodna stvar.Neko to izvuče iz kontexta i eto "Izdajnika" i sl.Mislim da nema većih izdajnika od ovih koji ne prestaju da ispiraju svima mozak Kosovom i patriotskim floskulama dok naši ljudi na kosovu crkavaju o gladi.Njima je do teritorije-gradjani nek se snalaze kako znaju i umeju.

Što se odredjenih ličnosti iz nevladinih organizacija tiče odmah da kažem da su mnogi od tih ljudi na udaru:Nemaju telohranitelje(o da,verujte) video sam Koraća preko puta doma omladine kako prolazi sam u jeku kampanje i boga mi prepao se da bi moglo nešto da mu se desi.Većina tih ljudi ide ulicom bez pratnje..Ko ne veruje nek ide ispred sedišta stranaka pa nek vidi kad izlaze.
  Ti ljudi teško da bi šetali kao glineni golubovi da su u tajnim organizacijama e sad,da li nesvesno rade u interesu plana globalista to neznam ali je moguće.
 U vezi gorepomenutih želim da kažem da su većina njih su dobri ljudi,sretao sam ih na mitinzima,imam njuh da osetim dobronamernost a i ko se pretvara i podilazi masi i mogao sam da vidim definitivno da popriličan broj njih razgovara na ulici sa ljudima bez gorila(kojih i nema) i sasvim opušteno i prirodno se ponaša.Video sam da je Zoran Djindjić bio u masi,raspravljao se sa pandurima zbog nasilja a i njega su  više puta ošinuli preko grbaće ili ga gadjali u glavu pa se branio postavljajući ruku dok su ga vukli nazad ovi iza kako bi ga zaštitili.Masa primera sa Vesnom Pešić takodje....
  Šta hoću da kažem...Ljudi koji rade za Illuminate su vrlo prepredeni glumci.Hladni su,proračunati,lukavi i inteligentni i nikad,nikad se ne pojavljuju neobezbedjeni.

« Poslednja izmena: 16. Jun 2008, 10:56:54 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
Mislim da stvaranje teorija zavere  u stvari psiholoska pojava:
Pogledajte koliko biznismena se blati. To su sve najmocniji ljudi ove planete koji imaju hiljade i hiljade firmi, fabrika, prodavnica, zgrada itd. Kada neki covek, koji naravno mora doci u kontakt sa tim ljudima (kao radnik, zaposleni, partner u nekom poslu ili nesto cetvrto) se oseti ugrozenim, pocinje da radi protiv njega. To se moze nazvati zavist, mada je pre odbrambreni mehanizam, teznja, bila ona opravdana ili neopravdana, u principu:,,E neces ti meni da oduzmes zivotu, dzabe ti fabrike, sad cu da ti je..m mater!"
Takodje ovde se mesaju iluminati i masoni. Iluminati su udruzenje koje je osnovao Galileo Galilej u cilju spajanja nauke i religije, a masoni su udruzenje slobodnih zidara. Galilej je tezio mirnom resavanju sukoba nauke i vere, ali su te ideje zbog progona iluminati odbacili i krenuli su da se bore protiv crkve nasilnim putem. Vremenom su zvanicno istrebljeni, iako mnogi tvrde da su medju nama. Ove dve grupe se mesaju zato sto se veruje da su se iluminati usli u masone. A fakticki, to je kao kad bismo rekli da su Srbi i Japanci isti narod.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Mislim da stvaranje teorija zavere  u stvari psiholoska pojava:
 Pogledajte koliko biznismena se blati. To su sve najmocniji ljudi ove planete koji imaju hiljade i hiljade firmi, fabrika, prodavnica, zgrada itd. Kada neki covek, koji naravno mora doci u kontakt sa tim ljudima (kao radnik, zaposleni, partner u nekom poslu ili nesto cetvrto) se oseti ugrozenim, pocinje da radi protiv njega. To se moze nazvati zavist, mada je pre odbrambreni mehanizam, teznja, bila ona opravdana ili neopravdana, u principu:,,E neces ti meni da oduzmes zivotu, dzabe ti fabrike, sad cu da ti je..m mater!"
Takodje ovde se mesaju iluminati i masoni. Iluminati su udruzenje koje je osnovao Galileo Galilej u cilju spajanja nauke i religije, a masoni su udruzenje slobodnih zidara. Galilej je tezio mirnom resavanju sukoba nauke i vere, ali su te ideje zbog progona iluminati odbacili i krenuli su da se bore protiv crkve nasilnim putem. Vremenom su zvanicno istrebljeni, iako mnogi tvrde da su medju nama. Ove dve grupe se mesaju zato sto se veruje da su se iluminati usli u masone. A fakticki, to je kao kad bismo rekli da su Srbi i Japanci isti narod.
U kom si ti bukvaru procitao ovo,molim te mi reci...Galileo nije osnovao illuminate,i to ti je netacna informacija.Tacno je da su masoni jedno a illuminati drugo tj,masonerija je produzena ruka illuminata,kao i Bilderberg i komitet 300.Illuminati ili prosvetljeni su iznad svih ovih drustava i vladaju nad svim ovim drustvima koje sam spomenuo,i zbog toga niko ne zna ko su oni,to su najcesce ljudi koji se nigde ne spominju imenom i prezimenom.To je hijerarhija,i svaka od ovih 13 porodica ima konkretnu vlast nad necim,da li je to nafta,bankarstvo,Vatikan(da,da porodica De Medici recimo vekovima ima pravo da postavi Papu,tj.svog coveka na vrhu Vatikana),izdavastvom,politikom,medijima...eto tako to funkcionise. Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Smilja Avramov je napisala par finih knjiga... jako objektivnih... nisu pisane na nekim cudnim gljivama... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Smilja Avramov je napisala par finih knjiga... jako objektivnih... nisu pisane na nekim cudnim gljivama... Smiley
Na koje njene knjige konkretno mislis,ja znam za neke njene izjave da je Srbima pametnije da se priklone ovim drustvancima,nego da se bore protiv njih,evo i citata(njenog):,,Zanimljivo je, međutim, da ni Vlajić ni Avramov nisu ispoljili nezadovoljstvo novom političkom stvarnošću. U razgovoru jula 2001. Smilja Avramov je tvrdila da su političke promene u Srbiji bile "nužne". Spasoje Vlajić, čije knjige dosledno izjednačavaju Zapad sa Satanom, zahvaljivao je Bogu što Srbija više nije u sukobu sa Zapadom. Pa ipak, pozitivne ocene novih političkih prilika koje su dali Avramov i Vlajić nisu označavale suštinsku ideološku promenu koja bi bilo na koji način umanjila vrednost njihovih ranijih otkrića o zaveri. Oba autora trudila su se da pomire svoje verovanje u međunarodnu zaveru s novom političkom realnošću. Avramov je pozdravila Miloševićev pad u istom onom razgovoru, pomenutom u prethodnim glavama, gde je tvrdila da "sionski mudraci" postoje i da su u stvari "najstrožja tajna organizacija". Pomalo čudno za teoretičare zavere, Avramov je tom prilikom čak tvrdila da je uvek verovala da je borba protiv međunarodne zavere uzaludna. Umesto da se odupire Trilaterali i Bilderbergovcima kao što to savetuje većina drugih teoretičara zavere, Avramov je smatrala da Srbija treba da se infiltrira u te organizacije i da ih iskoristi."Po meni ona zna vise nego sto hoce da isprica...bese li ona prvi svedok odbrane na Milosevicevom sudjenju Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
npr. "Trilateralna komisija".... u citavoj knjizi ne postoji nijedna spekulacija... sve su to dostupne informacije...
Mislim... to je razlika izmedju nje i gro "teoreticara" zavera...
Ona je vrhunski obrazovana osoba, sjajnog kefala (nije sleng) i ima pristup velikom broju informacija... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
npr. "Trilateralna komisija".... u citavoj knjizi ne postoji nijedna spekulacija... sve su to dostupne informacije...
Mislim... to je razlika izmedju nje i gro "teoreticara" zavera...
Ona je vrhunski obrazovana osoba, sjajnog kefala (nije sleng) i ima pristup velikom broju informacija... Smiley
Ne mogu da pricam napamet...nisam procitao,ali sigurno hocu!Jeste zanimljiva zena,pa cu da se potrudim da malo vise saznam o njoj i o tome sta je sve pisala Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Dansa gledam reprizu na rubu znanosti gost veliki i jedini neponovlji Endghal Wiliam prica o svojim knjigama ''stolece rata'' i ''sjeme zla '' prvu sam citao drugu nisam ne mogu da je nadjem
Inace prva je u vezi nafte druga u vezi gmo u vezi spermicidnog kukuruza sterilitet nerzavijenih zemalja do sad pokusi provodjeni u 13

Ima jedna zanimljiva recenica Henrija Kisindzera ide u potpis kaze:

Ako hoces da kontrolises  drzave , kontrolisi naftu
Ako hoces da kontrolises narode ,kontrolisi htranu

A sta kazete jel Henri samo obicna vucibatian ili zna nesto sto mi neznamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Dansa gledam reprizu na rubu znanosti gost veliki i jedini neponovlji Endghal Wiliam prica o svojim knjigama ''stolece rata'' i ''sjeme zla '' prvu sam citao drugu nisam ne mogu da je nadjem
Inace prva je u vezi nafte druga u vezi gmo u vezi spermicidnog kukuruza sterilitet nerzavijenih zemalja do sad pokusi provodjeni u 13

Ima jedna zanimljiva recenica Henrija Kisindzera ide u potpis kaze:

Ako hoces da kontrolises  drzave , kontrolisi naftu
Ako hoces da kontrolises narode ,kontrolisi htranu

A sta kazete jel Henri samo obicna vucibatian ili zna nesto sto mi neznamo
Imam dosta informacija o njemu,a i o genetski modifikovanoj hrani,cim budem imao vremena,postovacu neke od njih Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta ce biti ako smo mi "paranoici" u pravu a?
Mislim nisu ni oni koji su istrazivali pre nas bili ludi i glupi.
David Icke, Alex Jones (iako je Amer), Steward Swerdlow koga zovu Mantowoc Kid ili Boy koji je radio sa njima sve ove godine u podzemnoj laboratoriji govori u vetar sta je video i cuo. Cekate medije da kazu to da onda verujete sta jeste a sta nije. Kad Illuminati kontrolisu medije.
Mislim pored toliko pametnih ljudi sto sami ne potrazite nego cekate sve na druge. Ako ne verujete nemojte ali nemojte onda da bulaznite da su sve ovo spekulacije. Ubedite nas u suprotno.
Pozz za Sirkana I Taxi-ja  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:05:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.