Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 00:51:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: George Orvel "1984"  (Pročitano 160854 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Čovečanstvo će da okusi sreću kada se odrekne ega.A to će biti na kukovo leto tako da je ovaj zatvor od planete sudjen svima koji se rode da otkriju šta će ovde i saznaju ko su.To može jedino iza granica ego uma...Jbg,sve dok budemo mislili da smo "neko" a ne jedno-biće tiranije,biće manipulacija...
 Ono što znam sigurno je to da Illuminati i ostala kompanije žele ljude koji su poput ovaca u toru i sve dok ljudi budu kao na dugme,nema nam spasa.Individualno budjenje i izlazak iz krda,iz "pripadnosti" je možda prvi korak ka sebi.
Ti ne znas nista o iluminatima... To je tajna organizacija koju je osnovao Galileo Galilej sa idejom spajanja nauke i religije u jedno, stvaranje opste istine koja bi objedinavala sve dobre stvari i sve vrline coveka u jedno. Duhovno i materijalno. Nazalost, desnicarski iluminati su se borili protiv crkve, jer nisu shvatali poruku na pravi nacin...
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Čovečanstvo će da okusi sreću kada se odrekne ega.A to će biti na kukovo leto tako da je ovaj zatvor od planete sudjen svima koji se rode da otkriju šta će ovde i saznaju ko su.To može jedino iza granica ego uma...Jbg,sve dok budemo mislili da smo "neko" a ne jedno-biće tiranije,biće manipulacija...
 Ono što znam sigurno je to da Illuminati i ostala kompanije žele ljude koji su poput ovaca u toru i sve dok ljudi budu kao na dugme,nema nam spasa.Individualno budjenje i izlazak iz krda,iz "pripadnosti" je možda prvi korak ka sebi.
Slazem se sa tobom brate. ALi vidis ljudi to nikad nece uraditi. Oni koju budu izasli bice osudjeni od vecine, dok vecini odgovara "smrad" i ostace u tom zacaranom krugu.
@srle37
Gde si pronasao taj podatak? A i nije vazno na kraju krajeva ko je osnovao, vazno je sta se dogadja sa tim kultom. Oni drze svet u rukuma i nisu ono sto bi mi ni nazvali pozitivce. Iluminati, masoni, ljudi senki.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 17:20:34 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Drug Tito, mason-bravar  Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ko zna? Mozda jeste mozda nije. Tajne su uvek tajne, dok neko ne odluci da ih otkrije.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Slazem se sa tobom brate. ALi vidis ljudi to nikad nece uraditi. Oni koju budu izasli bice osudjeni od vecine, dok vecini odgovara "smrad" i ostace u tom zacaranom krugu.
@srle37
Gde si pronasao taj podatak? A i nije vazno na kraju krajeva ko je osnovao, vazno je sta se dogadja sa tim kultom. Oni drze svet u rukuma i nisu ono sto bi mi ni nazvali pozitivce. Iluminati, masoni, ljudi senki.
Procitaj bilo koju tacnu knjigu iz istorije.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
 Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 19:00:08 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

Ako uzmemo da je ovo u neku ruku tacno pitam se sta pokrece njih cemu to sta je cilj zar sam po sebi cilj moze biti porobljavanje ljudi toliko puta pokusno i toliko puta propalo jer niko nikada ma koliko repersivne mjere koristio nece moci slomiti ono nesto sto pokrece covjek ajer to smo mi to ej sastavni dio nas kada izgubimo ''to '' otmu nam izvade iz nas ili ne znam sta urade onda vise ne mozemo govoriti o ljudima nego o necemu drugom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Sale,nema potrebe niko nikog da porobljava.Potrebno je samo ponavljati stvari,racionalizovati ratove,odredjene mere i "neophodnosti" i ljudi će sami tražiti zakone koji im drastično smanjuju prava i slobode.
 Uzmimo npr.medije.Oni se bave(skoro svi od reda)kreiranjima javnog mišljenja tako,da kad neko drugačije misli-on je kreten i sl.Primer je naravno(a šta drugo) 11.septembar u Usa kada su se nakon "terorističkog" napada pobunili neki ljudi protiv zvanične verzije dogadjaja dovodeći u pitanje maltene sve što je tvrdila tadašnja vlada Amerike.I šta se desilo?Mediji su ih ismevali,stvorila se kao debata u kojoj su ućutkivani oni koji imaju argumente oko pada kula tj.tvrdili su da je posao namešten iznutra,da su bombe postavljene u zgrade kako bi pale kao što to radi demolition ekipa za zgrade...Ismejavani su,upadalo im se u reč,bili su "nepatriote"..
 Nešto mi to mnogo poznato-to sa patriotama i izdajnicima... Smile
 Ok,poenta priče je da mediji kreiraju mišljenja ljudi na najneverovatnije načine i zato stalno apeluju mudri i dobronamerni ljudi da ugasimo malo tv,da upallimo vijuge i vidimo šta se dešava dok mi mislimo da živimo život...

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
@taxtex
Slazem se. Potraga za istinom je uvek teska i put je uvek trnovit i zajeban.
Za one kule jeste bio posao "iznutra". 15 min pre udara prvog aviona FBI je dosao i pokupio sve video kasete u krug. Bliznakinje su bile napadane pre u 90-tim godinama i nista nije bilo preduzeto. Prvi avion je udario, druga zgrada se evakuisala a posle naknadno je bilo naredjeno da se vrate na posao. Zgrade su se srusile u rekordnom roku sto nikad se nije smelo desiti. Gradja je bila napravljena od celika, i oni su navodili kako je toplota od goriva istopila celik, a ovamo jedan vatrogasac je objasnjavao da bi gorivo dostiglo temperaturu od 2300FHR dok celik moze da izdrzi (specijalna legura) 4000 FHR.
Onda ako pogledamo realno, ko je na vlasti? Bush, dobili su vise sa tim avionima da udare nego da su izgubili. Jos se prica da je Bush bio obavesten pre napada ali odlucio je da saceka.
Cudne stvari!
Postoje razne vrste porobljavanja, neke su i podsvesne a neke i svesne koje mi ne shvatamo.

« Poslednja izmena: 15. Mar 2008, 13:57:01 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Ok,poenta priče je da mediji kreiraju mišljenja ljudi na najneverovatnije načine i zato stalno apeluju mudri i dobronamerni ljudi da ugasimo malo tv,da upallimo vijuge i vidimo šta se dešava dok mi mislimo da živimo život...
Dobro da sada ne ispadm kao pametan ali ljudi su ti koji kontrolisu medije to govorim zato da ne bismo medije posmatrali kao nesto sto je ljudima nedokucivo nesto sto mi nekontrolisemo
Zelim reci se je ipak u rukama ljudi zar ne ?
Meni je sasvim jasno zasto ljudi koji rede 12 sati i dodje kuci nema vremena da sjedne pred tv i sad krene da se pita kako sto ovo ono on hoce informacije hoce da one budu upakovane u neku njemu shvatljivu i svarljivu pricu koju on moze pratiti 5-10 minuta
Prica o patriotama i izdajnicama i prostoru koji neki mediji posvecuju jednim a drugi pak drugima
Stvar je takva da se onim propatritskim ispocitava da nedozvoljavaju drugacije misljenje a onim drugima da nisu dovoljno patriotske
Zar ne u svakom slucaju moze se doznati istina ako se stvarno zeli znati jednostavno moras biti zainteresovan da cujes i drugaciju stranu price
Vecina ljudi to nije !!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 00:51:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.