Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:11:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: General Zdravko Tolimir uhapšen na granici  (Pročitano 24996 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Pa da ti si se navikla...

"Bolje grob nego rob"

Sve te surove rane koje dobijam u okrutnoj zemlji Srbiji  Smile, ne bih menjala za dan tvog gastarbajterskog zivota... Wink
Tjesi se tjesi...zamisli Anea ja kao gastarbeiter imam vise prava u stranoj drzavi nego ti u Srbiji...a o standartu da i nepricamo...ja gastarbeiter, a ti se tu rodila ili kako!?refugee Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
nemoj da vas gazdi za off prijavljujem pa da vidite svog boga  Smile

nego gdje je na kraju uhapšen Tolimir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Tiger znas kod nas u Srbiji rec gastarbajter se vezuje za:
Mercedes iz 1978 godine, chupav volan, koka kolina reklama na zadnjem staklu, kamiondzijske cvike ala George Michael - Faith 1985-ta, harmonikashki prsten na ruci, brkovi ala Gidra Bojanic, Grundig TV (obavezno 72 ekran) i sve to zacinjeno najnovijim CD-om Milosa Bojanica.
Sve i da imas mesecne prihode od 5.000 ojra, neka fala.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
a nije imaš rentane mercedese iz '06 jebiga sad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

Slazem se sa tobom blaCkie...ajde pustimo mi prepucavanja i vratimo se na temu...

@Zvezdas...ja neznam sa cim se kod vas povezuje gastarbeiter, samo znam da je ogromannnnnnn dio stanovnistva Srbije upravo ili radi na tome da postanu gastarbeiteri ili su vec...to je valjda sto vole te koka koline reklame na staklu i cvike kao kod G. Micheaela...,student sam nemogu imati prihode od 5000 € ali zaradim ovako pokraj faksa kao dvije prosijecne place u SR...neka hvala,cekanje na vize,i gledanje kako da skupim dovoljno novca da prezivim sam a gdje su tek djeca to ostavljam vama,neka hvala...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia c6
ne ne
Danke Deutschland, meine Seele brennt!
Danke Deutschland, für das liebe Geschenk.
Danke Deutschland, vielen Dank,
wir sind jetzt nicht allein,
und die Hoffnung kommt in das zerstörte Heim

Lijepa pjesma nema sta...to isto Edo Maajka?!
samo vam fali shpric mi
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5

Slazem se sa tobom blaCkie...ajde pustimo mi prepucavanja i vratimo se na temu...

@Zvezdas...ja neznam sa cim se kod vas povezuje gastarbeiter, samo znam da je ogromannnnnnn dio stanovnistva Srbije upravo ili radi na tome da postanu gastarbeiteri ili su vec...to je valjda sto vole te koka koline reklame na staklu i cvike kao kod G. Micheaela...,student sam nemogu imati prihode od 5000 € ali zaradim ovako pokraj faksa kao dvije prosijecne place u SR...neka hvala,cekanje na vize,i gledanje kako da skupim dovoljno novca da prezivim sam a gdje su tek djeca to ostavljam vama,neka hvala...
De3cko, pokazes konto iz banke bilo kojoj ambasadi ima odmah da dobijes vizu. Dakle ne prdi. Ako imas kinte putovaces i sa pasosem Belorusije. Ako nemas, ne vredi ti ni slovenacki.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

De3cko, pokazes konto iz banke bilo kojoj ambasadi ima odmah da dobijes vizu. Dakle ne prdi. Ako imas kinte putovaces i sa pasosem Belorusije. Ako nemas, ne vredi ti ni slovenacki.

naravno Zvezdas samo sto u Srbiji prosjecan covijek nezaradjiva bas neki novac...a 30% nezaposljenih nije bas mal dio populacije....zato molim te ne prDI!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5

naravno Zvezdas samo sto u Srbiji prosjecan covijek nezaradjiva bas neki novac...a 30% nezaposljenih nije bas mal dio populacije....zato molim te ne prDI!
Pa kad je u Svabiji nezaposlenost 10% mi i nismo takva katastrofa. mi i Nemci bas i ne mozemo da se poredimo. Gde ode onaj cuveni standard?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

Pa kad je u Svabiji nezaposlenost 10% mi i nismo takva katastrofa. mi i Nemci bas i ne mozemo da se poredimo. Gde ode onaj cuveni standard?

Dodji pa vidi...vjeruj mi Zvezdasu,Balkan je kako god ovdje standart bio jos daleko od ovoga...daleko daleko. A nezaposljenost u ovakvom drustvu i nije toliko tesko...kada dobijas i stan,i novac i sve osnovne stvari koje su za zivot potrebni,kada si zdravstveno osiguran da nemoras placati sve sam u bolnici ili da prvo podplatis doktora..samo ajde da se vratimo na Tolimira...sta mislis o tome! pisi mi na pp ako zelis nesto jos da mi kazes ovako samo bezze pisemo na aktuelnoj temi.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:11:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.