Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 04:53:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: General Zdravko Tolimir uhapšen na granici  (Pročitano 25153 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Тигре, твојих 1000 евра у Немачкој није исто што и 1000 евра на Балкану.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ali bar lakše se dođe do tih 'iljadu jevreja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ал се лакше и потроше. Осим ако их не штекаш за повратак кући, па их онда трошиш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ma sve je to tačno imam rođaku u Danskoj ona i muž imaju po 3500 EUR platu reko bi čovjek evo ih milioneri, ma kakvi ali imaju da im fino bude, imaju za odmor sve što im treba za život itd, uglavnom bolje nego ovde 1000 puta

imaju sigurnost što se primanja tiče a to je ne zamjenjivo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Сигурност у смислу редовности - верујем. Али, колико им је радно место сигурно?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Сигурност у смислу редовности - верујем. Али, колико им је радно место сигурно?

pa boli njih briga oni imaju u državi i takva socijalna primanja da kad bez posla ostanu mogu jako fino i na socijali da žive, kažem ti jako dobra primanja za sasvim normalan život bez da se ustežeš od soc pomoći pa ti vidi a ovde kod nas imaš teške soc slučajeve jedva se itbore za pomoć i dobijaju 50E mjesečno

majko mila gdje smo mi otišli @panini

vraćajmo se na temu znaš kako će da nas obrišu slatko
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 03:17:19 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Факат. Од Толимира до социјалне сигурности у Данској...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Ajde, napisali ste 18 stranica o hapšenju nekoga starog dede.
Voleo bih da znam kakve koristi pati(j)ote imaju od tih ostarelih "generala".
Da ne planiraju novi rat možde? Pa im treba "komandujući" kadar
sa iskustvom  Smile
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Vi toliko pričate o Naseru, a imali neki konkretni vidljivi dokaz osim tog spiska kojim mašete.

Jel ovo pitanje ili konstatacija?  Smile 
Ima dovoljno dokaza da se ugušiš u sopstvenim govnima...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tolimir uhapšen na Bežanijskoj kosi?

Niko nije video Zdravka Tolimira u stanu na trećem spratu Ulice vajara Živojina Lukića broj sedam na Bežanijskoj kosi, gde su mu navodno stavljene lisice na ruke, a ne u Republici Srpskoj.

Komšije iz zgrade kasnije su saznale da je te noći, oko 3.15 sati, uhapšen "neki Bosanac" za kojeg su, posle televizijskih snimaka i novinskih fotografija, zaključili da je Zdravko Tolimir.

"Nikada nisam video Zdravka Tolimira. On se nikada nije pojavio da plati stanarinu, već neki momci", objašnjava za "Novosti" vlasnik stana I. D.

Vlasnik I. D., tiho, bez nervoze i ustručavanja u svojoj radnji, objašnjava ko se krio u njegovom dupleksu na Bežanijskoj kosi, koji već nekoliko godina iznajmljuje, jer je kupio kuću. Prema njegovim rečima, za iznajmljivanje stana se interesovao jedan poznanik.

"Poznanik je tražio stan za svog prijatelja. Nešto kasnije, stvarno se i pojavio taj prijatelj. Meni su rekli da stan iznajmljuju za švaleraciju. Dogovorili smo se, i on je redovno plaćao kiriju", dodaje I. D.
Vlasniku nije padalo na pamet da obidje stan. Kaže, ništa nije bilo sumnjivo.

"O svemu ovome sam već ispričao policiji. Ne bih voleo da imam problema, jer da sam znao da se u mom stanu krije general Tolimir, odmah bi ga prijavio. Zbog takvih, moja deca su zarobljenici svoje države", naglašava razočarano I. D.

Veče, kada se dogodilo hapšenje, stanari Vajara Živojina Lukića sećaju se kroz san, a neki su imali bliski susret sa specijalcima policije, obučenim u crne kombinezone, s crnim "fantomkama".

"Mislili smo da obijaju vrata stana komšije I. D., koji ga iznajmljuje dvojici Bosanaca. Stanari s trećeg sprata su pokušali da provire na hodnik, ali su ih policajci vraćali unazad, u stan", govore stanari zgrade.

Kasnije su izašli na prozor. Onižeg čoveka, proćelavog, u tri četvrt pantalonama, izvela su četiri policajca u kombinezonima.

"Ruke su mu bile na ledjima, vezane lisicama. Dva policajca su bila ispred, a dva iza. Jedan maskirani ih je čekao ispred ulaza u zgradu, a drugi je bio kraj kombija, parkiranog dvadesetak metara dalje", pričaju oni.

Prema pričama sa Bežanijske kose u stanu na trećem spratu pronadjena su i falsifikovana dokumenta. U pitanju je plastifikovana lična karta Bosne i Hercegovine sa fotografijom Zdravka Tolimira, ali s drugim imenom.

Stanari nikada nisu videli Tolimira. Tvrde da su tu živeli Bosanci, tačnije njih dvojica.
"Dolazili su po dva, tri dana mesečno u stan od 70 kvadrata. Čuli smo da su stan iznajmili jer zbog posla moraju da povremeno dodju u Beograd. Vidjali smo samo mladjeg, i to vrlo retko", kažu komšije.

Sada kada je sve prošlo navode da se, ipak, malo plaše, jer su upozoreni da ne pričaju mnogo o tom četvrtku, pišu "Večernje novosti".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 04:53:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.