Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GEM FFSA- Bogatstvo ili prevara  (Pročitano 56735 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Zašto bih se raspravljao, nemam potrebe, ako se on zadovoljava s tim ok, iskreno meni je bilo malo mojih 200eura i našo sam bolje...

ne da se raspravljas, nego da mu ponudis to sto imas. niko ne kaze da treba da se svadjate, ne bi imalo smisla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
To i ja kazem. Recite mi kako da i ja budem uspesan? Nemam neku skolu, a voleo bih dobro da zaradjujem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia C3-01
To i ja kazem. Recite mi kako da i ja budem uspesan? Nemam neku skolu, a voleo bih dobro da zaradjujem. Smile
Ne mogu nikako da Vam pomognem, žao mi je:(, ovo što ste izvuki i iz onaj blog to je lečenje kompleksa, čovek se verovatno teši pa je napisao dosta mene je mrzelo da čitam sve ono...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Ne mogu nikako da Vam pomognem, žao mi je:(, ovo što ste izvuki i iz onaj blog to je lečenje kompleksa, čovek se verovatno teši pa je napisao dosta mene je mrzelo da čitam sve ono...

pa zasto varas coveka? prvo si dosao da das ponudu, a sada kazes da ne mozes da mu pomognes

znaci tvrdis da nema prevare, a vec si pred svima nama njega prevario!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5

PETORKA OSUMNJIČENA ZA MILIONSKU PREVARU
“Gem collection” -uspešan put u zatvor

NOVI SAD: Dežurni istražni sudija Opštinskog suda u Novom Sadu Koviljka Đačić, posle jučerašnjeg saslušanja, odredila je pritvor osumnjičenima za nedozvoljenu trgovinu: Denisu Stojakoviću (32) iz Prnjavora, Aleksandru Milivojeviću (51) iz Doboja, te Miroslavu Laketiću (37) i Nemanji Jovčiću (53) iz Novog Sada. Jovčićeva nevenčana supruga Željka Nikolić (42) iz Novog Sada osumnjičena je za isto delo i biće saslušana, najverovatnije, danas.
Prema krivičnoj prijavi, osumnjičeni oni su od početka minule godine pa do hapšenja organizovali mrežu neovlašćenih posrednika u prodaji knjiga inostrane firme “Fit for succes academy” sa Gibraltara, pod nazivom “Kurs - uspešan put”. Prodaju su, kako se navodi u prijavi, organizovali tako što su priređivali promocije za više od 20.000 ljudi u preduzeću “Ekola” u Novom Sadu, hotelu “Termal” u Vrdniku, u Tesliću, Bijeljini i drugim mestima. Promovisali su piramidalni sistem prodaje preko distributera, uz obećanje visoke provizije prvom u lancu za svaku prodaju. Trgovina se odvijala tako što bi kupcu izdavali račun firme FFSA, na osnovu kojeg je zainteresovani uplaćivao 2.290 evra, s nalogom da se taj novac prenese na firmu u severnom Kipru.
Knjige “Uspešan put” nabavljene su u organizaciji državljanke Republike Češke Hane Krsmanović. Na masovnim promocijama u hotelu “Termal” one su dostavljane kupcima, koji su time sticali pravo da se uključe u društvo “Gem collection”. Prema navodima krivične prijave, petoro osumnjičenih su počinili 481 nezakonitu prodaju i prikupili 1.101.490 evra. Formirali su i posredničku mrežu, pri čemu su sebi i drugima ostvarili znatnu imovinsku korist. Iako nisu imali ovlašćenje, u ime “Gem collection” su sa potencijalnim kupcima potpisivali sporazum o obavezi da čuvaju poslovnu tajnu. Na kraju promocije, navodi se u krivičnoj prijavi, prisutni su učestvovali u licitaciji cene koštanja proizvoda FFSA. Početni iznos od 50.000 snižavao se licitiranjem na 2.290 evra.

Izvor: B92

Hocemo jos?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
citat sa jednog foruma

Citat
[ Nabukodonosor @ 27.01.2005. 14:00 ] @
Sta je to? Neka sekta? Pitam zato sto nisam cuo za ovo.
[ Nemanjaya @ 27.01.2005. 14:00 ] @
Par "toplih" rechi o GEM-u. (bez uvrede):
Za pochetak molim one koji ne znaju sta je MINIMALNI DISTRIBUCIJSKI PLAN I POZITIVNA PREPORUKA da NE CITAJU DALJE jer SVAKO IMA PRAVO DA RAZMISLJA SVOJOM GLAVOM!!!

Dakle ovako....
MINIMALNI DISTRIBUCIJSKI PLAN predvidja (uz obaveznu napomenu da je isti takav plan MINIMALAN Smiley))) da imate SAMO JEDNU POZITIVNU PREPORUKU MESECNO. I pored toga predvidja da VI imate UKUPNO SAMO TRI POZITIVNE PREPORUKE uopste, ikada u svom ZIVOTU, da biste ZIVELI HAPPILY EVER AFTER!!!!! Zvuci jednostavno, zar ne?
E, sad....
Pokusajte da verno pratite ovaj MINIMALNI DISTRIBUCIJSKI PLAN i da pocnete od zamisljenog GEM-a koji ima SAMO jednog clana.
Idemo redom po mesecima (necu da detaljisem, uzmite olovku i papir, pa racunajte sami, potrebno je oko 2 minuta Smiley)

mesec broj clanova
1 1
2 2
3 4
4 8
5 15 (ne, nije duplo jer svako ima SAMO TRI POZ. PREP. IKADA U SVOM ZIVOTU, dakle u ovom mesecu NE RACUNAMO onog naseg zamisljenog pocetnika. On je svoje TRI preporuke imao i zavrsio sa pricom)
6 28
7 52
8 96
9 177
10 326
11 600
12 1104

Eto, nastavite dalje sami... mislim da ste shvatili shemu....
i koliko je ona "MINIMALNA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel` kompanija postoji 6,5 godina, a?
E, PA IZRACUNAJTE SAMI KOLIKO MILIJARDI LJUDI BI MORALO BITI CLAN GEMA KADA BI TO FUNKCIONISALO......

POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Nemanjaya @ 27.01.2005. 14:03 ] @
Ah, da, zaboravio sam na "sitnicu"....

Da bi ste se prikljucili celoj prici i postali "NEVEROVATNO USPESNI" potrebno je....

SAMO 2.290,00 € ZAMISLI!!!!!!!!!!!!!
[ crews_adder @ 27.01.2005. 14:30 ] @
A sto nisi rekao za sastanke, pa za automobil koji je OBAVEZAN, pa za odela (yuppie fazon) koja su takodje OBAVEZNA, itd.? Mene su pokusali da uvuku (super ortakov super ortak, koji mi je, navlaceci me, rekao "Sigurno si primetio, na Olimpijadi u Barseloni 1992. su (Fit For Succes Academy) imali reklamu, tik iza kosa?!), ali nisu uspeli
A negde 2003. je u Srbiji uhapsena grupa od 24 ili 25-oro ljudi upravo zbog FFSA i knjige o "uspehu". Bilo je i u novinama. Tek da se zna.
Znaci, ukoliko ortak ima problema, resenje se krije iza jednog broja koji se sastoji od dva broja - 92.
E sad, ako je dao kintu pa ne moze da se izvuce, pa, bio je naivan... A svaka skola se placa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia C3-01
citat sa jednog foruma

Citat
[ Nabukodonosor @ 27.01.2005. 14:00 ] @
Sta je to? Neka sekta? Pitam zato sto nisam cuo za ovo.
[ Nemanjaya @ 27.01.2005. 14:00 ] @
Par "toplih" rechi o GEM-u. (bez uvrede):
Za pochetak molim one koji ne znaju sta je MINIMALNI DISTRIBUCIJSKI PLAN I POZITIVNA PREPORUKA da NE CITAJU DALJE jer SVAKO IMA PRAVO DA RAZMISLJA SVOJOM GLAVOM!!!

Dakle ovako....
MINIMALNI DISTRIBUCIJSKI PLAN predvidja (uz obaveznu napomenu da je isti takav plan MINIMALAN Smiley))) da imate SAMO JEDNU POZITIVNU PREPORUKU MESECNO. I pored toga predvidja da VI imate UKUPNO SAMO TRI POZITIVNE PREPORUKE uopste, ikada u svom ZIVOTU, da biste ZIVELI HAPPILY EVER AFTER!!!!! Zvuci jednostavno, zar ne?
E, sad....
Pokusajte da verno pratite ovaj MINIMALNI DISTRIBUCIJSKI PLAN i da pocnete od zamisljenog GEM-a koji ima SAMO jednog clana.
Idemo redom po mesecima (necu da detaljisem, uzmite olovku i papir, pa racunajte sami, potrebno je oko 2 minuta Smiley)

mesec broj clanova
1 1
2 2
3 4
4 8
5 15 (ne, nije duplo jer svako ima SAMO TRI POZ. PREP. IKADA U SVOM ZIVOTU, dakle u ovom mesecu NE RACUNAMO onog naseg zamisljenog pocetnika. On je svoje TRI preporuke imao i zavrsio sa pricom)
6 28
7 52
8 96
9 177
10 326
11 600
12 1104

Eto, nastavite dalje sami... mislim da ste shvatili shemu....
i koliko je ona "MINIMALNA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel` kompanija postoji 6,5 godina, a?
E, PA IZRACUNAJTE SAMI KOLIKO MILIJARDI LJUDI BI MORALO BITI CLAN GEMA KADA BI TO FUNKCIONISALO......

POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Nemanjaya @ 27.01.2005. 14:03 ] @
Ah, da, zaboravio sam na "sitnicu"....

Da bi ste se prikljucili celoj prici i postali "NEVEROVATNO USPESNI" potrebno je....

SAMO 2.290,00 € ZAMISLI!!!!!!!!!!!!!
[ crews_adder @ 27.01.2005. 14:30 ] @
A sto nisi rekao za sastanke, pa za automobil koji je OBAVEZAN, pa za odela (yuppie fazon) koja su takodje OBAVEZNA, itd.? Mene su pokusali da uvuku (super ortakov super ortak, koji mi je, navlaceci me, rekao "Sigurno si primetio, na Olimpijadi u Barseloni 1992. su (Fit For Succes Academy) imali reklamu, tik iza kosa?!), ali nisu uspeli
A negde 2003. je u Srbiji uhapsena grupa od 24 ili 25-oro ljudi upravo zbog FFSA i knjige o "uspehu". Bilo je i u novinama. Tek da se zna.
Znaci, ukoliko ortak ima problema, resenje se krije iza jednog broja koji se sastoji od dva broja - 92.
E sad, ako je dao kintu pa ne moze da se izvuce, pa, bio je naivan... A svaka skola se placa.

nema ovo veze s tim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Naravno da sve ovo nije tacno, sve su to izmisljotine.

Ovaca je uvek bilo. Medjutim, sada ide sve to malo teze. Oni malo pismeniji ce se raspitati, procesljace gugletom, forumima, raspitace se i odmah ce svhvatiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia C3-01
Naravno da sve ovo nije tacno, sve su to izmisljotine.

Ovaca je uvek bilo. Medjutim, sada ide sve to malo teze. Oni malo pismeniji ce se raspitati, procesljace gugletom, forumima, raspitace se i odmah ce svhvatiti.

Samo Vi čitajte po net-u, a ja ću za to vreme da zaradjujem. U internet nema novca, ovce su ovce a ljudi su ljudi, nemoj da nazivaš ljude ovce, nije lepo! To što si uspeo da nadjes za hapšenje to jeste bilo 2002 godine dok nije postojala firma u Srbiji koja radi kompletno poslovanje pravno i fizički! Ti ljudi što su bili u pritvoru naplatili su ogromnu odštetu od države. Nekoliko miliona dinara. Tako da mislim da je sve jasno. A kad bi bilo nelegalno ili neke prevare i slicno do sad to ne bi ni postojalo a kamo li radilo u nekoliko zemlje. Tacnije od 2002 u Srbiji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
To što si uspeo da nadjes za hapšenje to jeste bilo 2002 godine dok nije postojala firma u Srbiji koja radi kompletno poslovanje pravno i fizički!

ako ti znas sta si tu napisao svaka cast  Smile  pa podrazumeva se da ako radis pravno da radis i fizicki, pravno lice je samo forma Smile

Citat
Ti ljudi što su bili u pritvoru naplatili su ogromnu odštetu od države. Nekoliko miliona dinara. Tako da mislim da je sve jasno.

nije tacno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.