Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:18:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36550 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Svaki iole radoznao covek zeli da vidi i druge kulture. Osim USA (5 meseci naspram celog mog zivota ovde) video sam i Grcku, Nemacku, Italiju, Francusku (kao i bivse republike a sada drzave) i sta sad? Tvoj besmisleni post u vei sa tim dokazuje sta?

odakle ti viza,odakle... Smile

Citat
Po meni ta parada je besmislena zamislite sad hiljade "streight" ili hetero seksualnih ljudi koji marsiraju i dreu se mi smo hetero, hetero je OK, strejt je OK to bi sigurno bilo ugnjetavanje ovih drugih. Danas njihovi predstavnici iz onih alijansi rekose da je taj skup politicki, ako je politicki onda totalno odudara od njihovih stavova i ideja, u cemu je poenta mahati nekome ispred nosa i isticati svoje seksualno opredeljenje na politickom skupu! Smile

to i nije loša ideja,kad oni zakažu to njihovo,a mi kontra-miting  Smile

Citat
kad god oni negde u grupi idu uvek ce bar jedna osoba ni kriva ni duzna biti izmaltertirana.

nažalost ovde si upravu  Smile
ali to nije opravdanje za ove
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 19:52:25 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Alcatel 
Opet ljudska prava, gde je ljudsko pravo na rad, pravo na život, pravo na lačenje...... Hajde da se prvo borimo za ta osnovna ljudska prava , koja se u Srbiji uopšte ne poštuju.Pederi su bolesni, to kaže majka priroda. Ako je verovati Darvinu i ako pederi preovladaju, ljudski rod će izumreti. No nema veze, živela prava na izumiranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
Svaki iole radoznao covek zeli da vidi i druge kulture. Osim USA (5 meseci naspram celog mog zivota ovde) video sam i Grcku, Nemacku, Italiju, Francusku (kao i bivse republike a sada drzave) i sta sad? Tvoj besmisleni post u vei sa tim dokazuje sta?

Iz ambasade.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 19:51:09 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 
izvini Simijon, ali u Bg i NS se samo mogu i odigrati ovakva okupljanja  Smile u KG i Nisu - jok  Smile
valjda sto ste prestonica  Smile
U Bg se prošlo okupljanje završilo rasturanjem. A ja ti kažem da će se i svaki sledeći pokušaj završiti još organizovanijim otporom.

E sad što svaka parada želi da se održi u glavnom gradu to je drugo pitanje. Preselite glavni grad u Kragujevac pa se branite od svega što uz to ide.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Opet ljudska prava, gde je ljudsko pravo na rad, pravo na život, pravo na lačenje...... Hajde da se prvo borimo za ta osnovna ljudska prava , koja se u Srbiji uopšte ne poštuju.Pederi su bolesni, to kaže majka priroda. Ako je verovati Darvinu i ako pederi preovladaju, ljudski rod će izumreti. No nema veze, živela prava na izumiranje.

I sta kaze majka priroda? Jeste se videli na ulici ili ste se ispricali uz kafu? Jel jos u vezi sa ocem vodoinstalaterom ili su se razveli?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Iako protiv shupak meraklija nemam apsolutno nista, smatram da je odrzavanje parade obicno sranje, kao i citava "gay kultura" koju Amerikanci ucinise kultnom iako je potpuno retardirana. Zasto parada? Zato sto je Amerikanci odrzavaju? Zato sto se u Evropi odrzava? Dajte mi jedan, samo jedan dobar razlog. Imamo tu tendenciju da uzimamo od evrope i zapada samo ono sto je retardirano i lose, dok ono dobro pljujemo i odbacujemo kao potpuno nepotrebno... Screw that. Ko 'oce nek se nabada na tudje koplje, ali parada im nije yebeno potrebna za to. Neka budu i ponosni na to sto se nabadaju na tudje koplje, zasto im za to treba parada? Da nece i da se deklarisu kao nacionalna manjina pa da sve sto nije po njihovom smatraju medjunacionalnom diskriminacijom? Fuck that.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat

Iz ambasade.  Smile

šala

izvini Simijon, ali u Bg i NS se samo mogu i odigrati ovakva okupljanja  Smile u KG i Nisu - jok  Smile
valjda sto ste prestonica  Smile
U Bg se prošlo okupljanje završilo rasturanjem. A ja ti kažem da će se i svaki sledeći pokušaj završiti još organizovanijim otporom.

E sad što svaka parada želi da se održi u glavnom gradu to je drugo pitanje. Preselite glavni grad u Kragujevac pa se branite od svega što uz to ide.  Smile

ono jest,šta su navalili na glavni...
eto priča se da će biti i u Kikindi mada sam ja dobio mail od gradonačelnice da nema prijavljenog skupa,e sad što bi naš narod rekao ako laže koza nelaže rog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Alcatel 
Majka priroda kaže da majmun ne trti majmuna, već majmunicu. Da je bilo obrnuto , kod primata, ljudski rod ne bi postojao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Значи Ранер тебе заболе ко је Србин а ко није. Свашта си ти покупио у Америци. То што ти причаш пролази тамо, овде не! Овде смо Срби и националне мањине и радимо да нам држава буде јака а сви ћемо од тога имати користи. Амеика је земља безличних људи који раде то исто. Али у Србији безличност не пролази јер се све гледа кроз нацију. Тако је одувек било и тако су нас учили у школи. Амери немају нацију и историју па су створили систем какав им у складу са тиме одговара и све ОК. Али то не можеш онда применити и код нас! Леп сам рекао да не разумеш народ. То је јако битно јер за тај народ треба да направиш државу. Летач је рекао да не можеш да копираш систем туђ јер се у њему народ неће осећати удобно. Ево човече видиш ваљда негодовање са свих страна. То појединац индивидуа заговарају либерали ал то код нас не може проћи, народ није такав. Јебига, не може се против тога. Исто је и са педерлуком.

Mogu da kazem "da, ok, tako je bilo vekovima, neka tako bude i dalje, bla-bla", ali to bi onda bilo najobicnije konformisticko ponasanje. Vreme nosi promene i to je sasvim normalno. Ovo je promena koja se desila i desava u gotovo svim zemljama na svetu koje su vodece u ekonomiji, kulturi i svim ostalim drugim faktorima kojima se meri uspeh i velicina jedne zemlje, pa je tako sasvim normalno i ocekivati da ce se desiti i kod nas. Ali to je i vise od toga, to nije nesto sto treba da se desi samo da bismo bili kao drugi, vec da bismo pokazali da smo na nivou kulture koji postuje i uvazava razlicitosti, koji shvata da su svi isti. To je ono sto potrebno Srbiji, a ne bih se slozio da to nije moguce ovde, jer Srbija i srpski narod su oduvek, kako vi volite da kazete, bili antifasisticki, tako da je i ovde vreme da se nastavi sa tradicijom tolerancije. Trebace vremena, ali nije nemoguce, naprotiv, vrlo je dostizno.
Е ово је конформизам!
Пази једну ствар - ако се по свету усталило нешто као напредак (мада не видим како педерлук може бити културни напредак) то не мора да значи да је то добро. Добро знаш да је у свету врло лако потурити нешто као напредну тековину као што је то случај са људским правима која се користе за свашта. Ако хоћеш да преузимамо од других ајде да онда у Србији ми који се гадимо турбофолка баталимо страну музико и излазимо у фолкотеке. Ако је нешто у моди не мора да значи да је добро! Тако и са педерлуком!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Majka priroda kaže da majmun ne trti majmuna, već majmunicu. Da je bilo obrnuto , kod primata, ljudski rod ne bi postojao.

Majka priroda kaze da i medju zivotinjama imam homoseksualizma. Da je obrnuto (kao sto jeste) to ne bi znacilo nista osim da u moru zivotinja koje nekoga "trte" ima i onih koji trte istopolne, i njista vise od toga.

Iako protiv shupak meraklija nemam apsolutno nista, smatram da je odrzavanje parade obicno sranje, kao i citava "gay kultura" koju Amerikanci ucinise kultnom iako je potpuno retardirana. Zasto parada? Zato sto je Amerikanci odrzavaju? Zato sto se u Evropi odrzava? Dajte mi jedan, samo jedan dobar razlog. Imamo tu tendenciju da uzimamo od evrope i zapada samo ono sto je retardirano i lose, dok ono dobro pljujemo i odbacujemo kao potpuno nepotrebno... Screw that. Ko 'oce nek se nabada na tudje koplje, ali parada im nije yebeno potrebna za to. Neka budu i ponosni na to sto se nabadaju na tudje koplje, zasto im za to treba parada? Da nece i da se deklarisu kao nacionalna manjina pa da sve sto nije po njihovom smatraju medjunacionalnom diskriminacijom? Fuck that.

Zanimljivo da me niko nije pitao ovo sto ti kazes, vec svi zaslepljeni  Smile Ja nigde nisam rekao da je meni parada cool, extra i slicno... istog sam stanovista kao ti, ne vidim joj svrhu... samo ja dozvoljavam sebi da neko ima zelju za isto i da mu zakon daje pravo na to. Oko toga se mi sporimo.

Razlog? Ja imam svoju ideju (ona je ociscena od bludnicenja na ulici i u formi je bas parade, paradirati-setati)... 1. maj - dan rada, obelezavaju ga svi (mahom radnici) u znak secanja na borbu i ostvarenje svojih prava... 8. mart - dan zena, obelezavan jedno vreme paradama kao secanje na borbu i osvajanje prava, kasnije postaje samo jos jedan dan kada se budale utrkuju u kupovini cveca i poklona... mislim da gay parada ima isti cilj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:18:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.347 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.