Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 12:44:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36466 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Како нема,народ на КиМ,који је исто лојалан грађанин ове земље живи у одвратним условима а држави је стало до педера.Зар то није мало глупо.Ако закон постоји нека важи за све
Ti ces i u temu o kaktusima naci nacin da ukljucis KiM. Nije to jedina i najbitnija stvar u ovoj drzavi.
Нажалост није, ал мора да буде!

Necu ti odgovoriti, nije to tema.. Ali naravno da se ne slazem.

О насиљу си написао једну реченицу и то је ОК. Овај пасус је нешто друго. Селиш нас у Бурунди, маргинализујеш нас, исмеваш наш став, покушаваш да га обезвредиш. Стварно мислиш да смо мањина? Толико зависиш од медија? Јеси ти свестан да исти људи који су извели 5. октобар (не мислим на лидере већ на народ) сада врло лако могу да то поново ураде? Јел си свестан да људе који ово подржавају можеш наћи само у великим градовима? Човече Србија није Београд! Нек дођу код мене у Руму да праве параду побиће их ко керове на улици! Озбиљно ти говорим. У мањим местима је прост али поштен народ, ту живе Срби а не у БГу и НСу. А ти људи су традиционалисти, поштују те вредности, јебе им се и за Америку и за демократију и људска права, и за педере, без тога су живели вековима овде. И сад неко покушава да им наметне педерлук као нормалан. Запалиће сељак Београд па ће га поново изградити!

Мартин Лутер Кинг је рекао: A riot is the language of the unheard. То је сада више од 80% Србије! Само се зајебавајте са расрбљивањем земље, подићи ће се опет народ ко пре 9 година.

A ja ti kazem da je ovo jednostavno tekovina civilizacije. I da, ne zanima me preterano misljenje seljaka tradicionaliste kao ni SPC ni ostalih konzervativnih strana jer iste nikada nista dobro nisu donele. Mozda se mi ne krecemo u istim krugovima, ali osim u BGu i NSu ja sam siguran da bi recimo ovde u Vrscu isto prilicno normalno proslo, zatim Subotici, Zrenjaninu. Uopste, ja sam rastao u multikulturalnoj sredini, Vojvodina je takva da su ljudi prilicno tolerantni. I to se vidi. Naravno, na selu nije isto kao u gradu, ali jebiga..
Jednostavno, da su ljudi pratili konzervativne struje kroz celu ljudsku istoriju mi bismo jos uvek crtali po zidovima pecina, a ne pisali po forumu. Ti isti tradicionalisti su pre nesto vise od sto godina parnu masinu nazivali djavoljom rabotom, a pre samo nekoliko meseci je papa rekao ponovo da su kondomi zlo. E pa isto to je ovo sto vi propagirate, samo ti to ne primecujes.
Ja znam da je Srbija relativno tradicionalna sredina, ali ipak nije to 80%. Mozda bi se nateglo 40%.
I ja zaista ne znam otkud ti to da moje misljenje o bilo cemu ima bilo kakve veze sa medijima. TV gotovo da ne ukljucujem (eventualno sutra LS), a novine i ostale pisane medije uglavnom pratim preko interneta, sto zbog foruma, sto da bih bio u toku.

Citat

Da li nam je u vreme bele kuge, kad je mortalitet drastično veći od nataliteta... zaista potrebno propagiranje seksualnih devijacija?

Da, parada bi zaista uticala na porast homoseksualizma "u Srbalja". Daj, siguran sam da cak ni ti ne verujes u ovo. Hteo sam nesto drugo da napisem, ali bilo bi mozda previse.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
А ти људи су традиционалисти, поштују те вредности, јебе им се и за Америку и за демократију и људска права, и за педере, без тога су живели вековима овде. И сад неко покушава да им наметне педерлук као нормалан. Запалиће сељак Београд па ће га поново изградити!

Ma mogu onda i bez vode (sto da se kupaju) i bez interneta (a sta ce ti stvarno?), itd. Tvoj stav koliko god lokal-patriotski bio meni samo objasnjava jos vise zasto je moj grad danas ovakav kakav jeste. Upravo zbog tih kojima se jebe za sve to pa i za BG a nekim cudom masovno zavrsavaju u njemu sa takvim stavovima.

To su isti oni kojima se jebe i gde pljuju, da li urlaju na mobilni u prevozu, jebi im se za kantu za djubre i ostalo.

Више знаш о Америци, тамо си био, а Србију ниси прошето да видиш шта све овде има. У провинцију ниси зашао да видиш какав је то народ. Испрдак комунизма најобичнији, милији ти Стејтен Ајленд од Србије. Све ОК, само уплаши се новог 5. октобра Smile

I sad argument ad hominem treba da bude nekome zanimljiv? Odrasti  Smile

Svaki iole radoznao covek zeli da vidi i druge kulture. Osim USA (5 meseci naspram celog mog zivota ovde) video sam i Grcku, Nemacku, Italiju, Francusku (kao i bivse republike a sada drzave) i sta sad? Tvoj besmisleni post u vei sa tim dokazuje sta?

A kao sto sam obisao koliko sam mogao "sveta' obisao sam i Srbiju podosta. I opet, sta sa tim? Pricas nesto a nemas pojma.

A sto se tice 5. oktobra, bicu dosadan, a sta sa tim?  Smile Ja bio tamo, a ti? Doduse, opet da ponovim, nisam dosao sa strane da kradem stolice, slike, radnje, pa prljam grad iako je rezim vec uvece bio srusen, da se napijam po gradu i povracam sa sve narodnim dekorom na sebi.

Uzivaj u svojim konfuznim mislima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Ovako da se paradira pred mojom decom i unučadi neće da može. Niko, ali niko, nikakvim bolidnim zakonom to neče uspeti da me pomeri sa kordona koji će zaustaviti ovo morbidno ponašanje u javnosti. To nema veze sa pravima onih koji paradiraju nego sa pravima većine.

Ne postoje kategorije prava vecine i manjine. Postoje zahtevi za tim pravima, a kada se usvoje oni su zakon i vise nisu tako kategorisana.

Sa druge strane, na celu kordona a agresivnim nastupom ces jedino dobiti penderek u glavu.

I opet, sto bi Vuk rekao "don't mix grandmas' and frogs"  Smile Ovo na slikama uopste nema veze sa zakonom o diskriminaciji niti sa ikakvim pravima. Ovo je krsenje zakona o javnom redu i miru, i ne zavisi od opredeljenosti. Dok je neko na ulici u kupacem on ne krsi zakon (jbg, takve su norme), kada je u gacama iako je to meni isto, krsi neke norme. Takodje, vatacina na ulici, skidanje, opstenje itd. je krsenje zakona bez obzira da li je u pitanju hetero ili gay par, bilo kao jedinke na ulici ili ljudi u grupi.

Slazem se da opscenosti i slicno nije za ulicu, ali to nije tema.

Meni ni Miloševićevi pendreci i suzavci nisu uterali pamet pa neče ni tvoji prodane.

EC u Beogradu i Novom Sadu branila se Srbija kad je tvoj pošten seljački narod glasao za Jul. Tako će i ovog puta Beograd i Novi Sad braniti moral dok u Rumi budu roštiljali i coktali.   Smile

Sta napravi crna Simijon?  Smile

Sto moji pendreci, i sto me izmesti u Rumu? Ti pocela k'o Djilas, ali ja bre imam prebivaliste i stan, majke mi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy II
izvini Simijon, ali u Bg i NS se samo mogu i odigrati ovakva okupljanja  Smile u KG i Nisu - jok  Smile
valjda sto ste prestonica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Citat
Da, parada bi zaista uticala na porast homoseksualizma "u Srbalja". Daj, siguran sam da cak ni ti ne verujes u ovo. Hteo sam nesto drugo da napisem, ali bilo bi mozda previse.

Ne tvrdim ništa... pitam. Da osetim puls većine. A mišljenje zadržavam...  Smile
Kao što rekoh, na ovo pitanje nisam dobio odgovor jednom... pitam drugi put, na drugom mestu.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
EC u Beogradu i Novom Sadu branila se Srbija kad je tvoj pošten seljački narod glasao za Jul.
Знаш и сама да није тако  Smile

i ovog puta Beograd i Novi Sad braniti moral dok u Rumi budu roštiljali i coktali.   Smile
То је најмање кривица Румљана  Smile

@Кокота, Ранер, да не пишем нашироко.. Више је него очигледно да нимало не разумете овај народ. Из авиона се види. Тренутно траје мењање народа из корена и ви сте типични примери шта после тога настане. И то је ОК, свако има свој избор. Али да се поновим
Само се зајебавајте са расрбљивањем земље, подићи ће се опет народ ко пре 9 година.
Ја мислим да ће у Србији бити свашта, покидаћемо се између себе. То је све резултат погрешне политике која се сада води. То је мој став, може бити да грешим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia E
Pokusavam da zamislim ali mi ne ide, sta bi bilo sa Srbima i Srbijom da su Karadjordje, Knez Lazar, Car Dusan ili Kralj Petar tolerisali ovakvo ponasanje Smile
Mozda je malo pitanje bezveze ali zelim da podsetim na nasu tradiciju i istoriju da mi nikada takva devijantna ponasanja nismo popularisali!
Po meni ta parada je besmislena zamislite sad hiljade "streight" ili hetero seksualnih ljudi koji marsiraju i dreu se mi smo hetero, hetero je OK, strejt je OK to bi sigurno bilo ugnjetavanje ovih drugih. Danas njihovi predstavnici iz onih alijansi rekose da je taj skup politicki, ako je politicki onda totalno odudara od njihovih stavova i ideja, u cemu je poenta mahati nekome ispred nosa i isticati svoje seksualno opredeljenje na politickom skupu! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
@Кокота, Ранер, да не пишем нашироко.. Више је него очигледно да нимало не разумете овај народ. Из авиона се види. Тренутно траје мењање народа из корена и ви сте типични примери шта после тога настане. И то је ОК, свако има свој избор. Али да се поновим
Само се зајебавајте са расрбљивањем земље, подићи ће се опет народ ко пре 9 година.
Ја мислим да ће у Србији бити свашта, покидаћемо се између себе. То је све резултат погрешне политике која се сада води. То је мој став, може бити да грешим.

Ma ko kaze da zelim da razumem narod, bilo koji? jesi ti narod ili pojedinac? Ti jesi deo naroda ali si pre svega pojedinac. A ja se ne menjam, ja jesam takav, jel to neshvatljivo?

Rasrbljivanje?  Smile Ovu zemlju su ni rasrbile patriote i veliki srbi. Ja nemam veze ni sa rasrbljivanjem ni sa nasrbljivanjem (osim kad budem pravio decu), vodim svoj zivot koji je jedan, previse kratak da se bavim glupostima.

A sto se tice da ce biti svasta, ako vidim da su u skladu sa mojim shvatanjima ljudi u pravu, bicu medju njima. Ako ne, lepo cu sedeti kuci i gledati neki film sa mojom dragom, a ako dodje bas do tolikog sranja da krenu i po kucama, svako ko mi se uhvati za kvaku bio on tradicionalni srbin ili liberalni evropejac zavrsice na onom mestu gde su svi na kraju isti  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 19:43:55 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs

Daleko od toga da ne razumemo. Ali mi, ustvari ja, ne mogu da pricam u tudje ime, ne pristajem na to. Mogu da kazem "da, ok, tako je bilo vekovima, neka tako bude i dalje, bla-bla", ali to bi onda bilo najobicnije konformisticko ponasanje. Vreme nosi promene i to je sasvim normalno. Ovo je promena koja se desila i desava u gotovo svim zemljama na svetu koje su vodece u ekonomiji, kulturi i svim ostalim drugim faktorima kojima se meri uspeh i velicina jedne zemlje, pa je tako sasvim normalno i ocekivati da ce se desiti i kod nas. Ali to je i vise od toga, to nije nesto sto treba da se desi samo da bismo bili kao drugi, vec da bismo pokazali da smo na nivou kulture koji postuje i uvazava razlicitosti, koji shvata da su svi isti. To je ono sto potrebno Srbiji, a ne bih se slozio da to nije moguce ovde, jer Srbija i srpski narod su oduvek, kako vi volite da kazete, bili antifasisticki, tako da je i ovde vreme da se nastavi sa tradicijom tolerancije. Trebace vremena, ali nije nemoguce, naprotiv, vrlo je dostizno.

Citat
Pokusavam da zamislim ali mi ne ide, sta bi bilo sa Srbima i Srbijom da su Karadjordje, Knez Lazar, Car Dusan ili Kralj Petar tolerisali ovakvo ponasanje
Mozda je malo pitanje bezveze ali zelim da podsetim na nasu tradiciju i istoriju da mi nikada takva devijantna ponasanja nismo popularisali!

Nista ne bi bilo, zasto bi bilo sta bilo? Otkud ti znas da se nisu dva tipa fircala u kolibi na 20m od mesta gde je podignut ustanak u Orescu? Smile
Salu na stranu, tada je to u svim evropskim kulturama bilo otprilike isto shvatano, ukoliko je uopste takvih pojava i bilo. Ovde si previse vekova uzeo u obzir, ali recimo da je uglavnom misljenje kreirala crkva, pa su se nazivali "vesticama, djavolima" i slicno.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Po meni ta parada je besmislena zamislite sad hiljade "streight" ili hetero seksualnih ljudi koji marsiraju i dreu se mi smo hetero, hetero je OK, strejt je OK to bi sigurno bilo ugnjetavanje ovih drugih.

Necu o istoriji na ovoj temi, jos samo to fali. A sta bi bilo da nije nastala zemlja, sta bi bilo da dinosaurusi jos hodaju zemljom, sta bi bilo da nije doslo do razvoja homo-sapiensa, pa erectusa, itd. Nije banalizovanje, ali svet se menja i to je ireverzibilan proces. Ni meni se mnogo toga ne svidja, ali to ama bas nista ne znaci.

A sto se tice poredjenja o paradama, a sta je kad se skupi gomila navijaca i kroz ceo grad paradira na utakmicu? Jesu oni bolji? Samo znam da im je povod glup (idu na utakmicu, moz' misliti), a kad god oni negde u grupi idu uvek ce bar jedna osoba ni kriva ni duzna biti izmaltertirana.

Da ne idemo u off, ali pitao si.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 12:44:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.