Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 15:37:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: gej brakovi u Srbiji?  (Pročitano 419 puta)
31. Maj 2013, 14:57:26
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 20
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Danas majko udaješ svoga sina
Predrag Azdejković   / 30.05.2013. u 13:14

Bliži se legalizacija istopolnih vanbračnih zajednica, što moje srce večite udavače puni srećom i zadovoljstvo. To znači da moj dragi više ne može da vrda kako nije dozvoljeno, već će morati da stane s mnom da ludi kamen i da od mene učini poštenog pedera!
Kao što dobro znate ja sam veliki tradicionalista i volim sve srpske svadbarske običaje. Zato planiram da se udam u beloj venčanici (Vera Wang, naravno), jer sam se svih ovih godina čuvao za prvu bračnu noć i ko kaže drugačije će se naći na sudu zbog klevete i uvrede.
Moj čovek će morati da puca u najsitniju jabuku, kao onomad Arkan kada je dolazio po Cecu. I naravno da će morati da je pogodi iz prve, inače nema venčanja!
Po običaju, moja sestra će me prodati za sitne pare. Ostale starije, neudate, ljubomorne sestre ću uzeti da mi budu deveruše u nekim groznim haljinama.
Obavezno moram da bacam sito na krov kuće, da me svekrva drži u krilu dok imam vekne belog hleba ispod miške i da me hrani medom, kako bismo usvojili mnogo dece i da nam vanbračna zajednica bude slatka. Podizaću i nakonjče, da prvo usvojeno dete bude sin.
Ne znam koga da uzmem za devera, jer nemam brata, ali kuma će mi biti Jelena Karleuša, a starojko Bajatović jer on samo 4000 evra na muziku potroši, zamislite kakve tek poklone donosi.
I naravno da ćemo javno čitati šta je ko od gostiju doneo, koliko je ko u plavu kovertu deviza stavio, da biramo ko se najbolje obukao, a ko nije...
Na kraju dolazi dugo čekana bračna noć i jedva čekam da je konsumiram, jer decenijama čekam na nju i ako bude sreće ostaću u blagoslovenom stanju!

Danas majko udaješ svoga sina
Danas majko, ti ponosna budi
ti ponosna budi
nek' ti srce ispuni milina
ispuni milina
Danas majko, udaješ svoga sina
udaješ svoga sina
Svaka majka, za svog sina živi
za svog sina živi
u životu jednu želju ima
jednu želju ima
Da dočeka, da uda sina
da uda sina
Danas majko, ti si puna sreće
ti si puna sreće
digni čašu i nazdravi svima
i nazdravi svima
Danas majko, udaješ svoga sina
udaješ svoga sina

Predrag Azdejković
www.azdejkovic.com
preuzeto sa: b92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 15:37:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Srbiji gej brakovi
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.