Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 10:25:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde su nestali romantika i viteštvo?  (Pročitano 104034 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
a za mene, kad ti neko napise poruku sadrzine: Cekam te.

mada i vino ... da, da ....
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
radulac je romantik... i on je meca dobric koji puca dugu iz stomaka... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
radulac je romantik... i on je meca dobric koji puca dugu iz stomaka... Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
na tako sam nesto i mislila ... ono ganjanje po kuci, vristanje,

sve dok je Michael Myers, a ne Freddy Krueger moze!!!
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Суви геније Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
hm... ovo je onaj deo gde bih ja stavio jedan od svojih komentara, ali ovaj put ću da preskočim, ajd'...

Iskreno se zahvaljujem sto nisam video nijednu slicicu strap-on-a na ovoj temi i povodom mog problema... Moze biti i da sam zasluzio tako nesto, ali hvala sto ste mi to ukazali na neki drugaciji nacin... blaze...

Jel mogu ja?

Od ljubavi se zelja srozala na to da bude fuck buddy... Smiley

Ne, nijednog trenutka je nisam tretirao samo kao sexualni objekat, kao sto rekoh, cura je prosecna... nije vrhunska riba iz kraja koju svi zele, vec vise ona koja bi zelela da je svi zele...
Izuzetni puderski konzument ako nista drugo (a i ima odredjene fizicke komplexe... ali to nije potrebno za objavljivati) - jer, ja sam nju prihvatio kao celinu, da je njena psihicka strana, harizma, humor, strpljenje (pa cak i neka preterana tvrdoglavost i drugi nedostaci) upotpunjuju za nedostatak te savrsene fizicke lepote...

sto ce reci, kao sto si i sama rekla

Citat
Za mene je romantika kada neko uradi pretragu svih tvojih podataka.... i ne pobegne...

Njoj sam naprotiv ja samo psihicki savrseno odgovarao (verovatno jer sam joj na neki nacin hranio ego zbog tih kompleksa, i bio uvek tu za nju), dok nije postojala ta "sekusalna" hemija iako se smatram prosecnim tipom, (nisam debeo, osetio sam potrebu da to kazem posto vecina ljudi kada neko kaze da nije vanproseka, pomisle na tipa koji je debeo, sedi kraj kompa i nosi naocare umesto na nekog jednostavno skromnog (ovim se ne hvalim, samo dajem primer)) (da ga bem ako budem morao sad da kacim i slike ovde)... doduse, da, nosim naocare... (ako je bas to bitno) mada sam presao i na sociva...

Ne, nije u redu.. ako je pitanje zivota i smrti.. no, nije to poenta sto sam htela reci. Ne znam zasto, ali straaasno sticem utisak da se jedna stvar nekako zanemaruje.. i preskace.. tvoj strah od gubitka njenog prisustva u tvom zivotu, pa je sve to obavijeno ovom tvojom "moralnom" dilemom.. koja ti dodatno otezava da realno sagledas situaciju..

Da, previse sam je pustio da udje u moj zivot, i sto je najgore, zadrzala me je time sto je ocigledno moja suprotnost i sto sam ja toliko na neki nacin hteo da je promenim da ne odraste u neku laku/bezosecajnu ribu... posto je stvarno bila bezosecajna sto se nekih stvarih tice, a za ovo "laka" ne mislim bukvalno, aili imala je neka svoja shvatanja koja su se kosila sa mojim (nacin hvatanja i razmisljanje o hvatanju onog "pravog" preko "pogresnih")... ali, to je njen zivot, njena stvar... moja je greska bila to sto sam uopste i pokusao da uticem na to...

Gde god se okrenem, neko je nekome otirac, dobrovoljno se pristaje da se bude drugi, treci..deseti.. dobrovoljno se pristaje na prijateljstvo, iako se oseca nesto vise.. zasto? Ma kakav moral, nema tu ni m od morala..mazohizam i daj sta das.. ne postujes sebe, lepo kaze Cesa..

Da, istina je da sam se verovatno rukovodio i time "bolje ista nego nista"... i eto kuda me je to dovelo... ali, bice bolje... sada su mi neke stvari jasnije... ionako sam posmatrao samo druge sa svog stanovista, nikada sebe sa stanovista drugih...

edit: A to sto si romantik u dusi.. to je samo plus i dobra podloga za buduce.. polako, iskustvo ce pokazati, ti se samo pobrini da sebe oblikujes najbolje sto umes Smiley

I truly hope so...  Smile

I za kraj, da ne gusimo vise temu, stvarno nema potrebe... kao sto sam vec rekao, jos sinoc sam udario "reset" i sada je samo poenta da ne dozvolim da me opet progrize taj virus ili sta vec... a licno mislim da cu istrajati - zasto?
Zato sto sam procitao stvarno dobra razmisljanja sa vase strane, koja kao iskljucivo objektivna misljenja, daju mi neku vrstu podloge da stvarno poverujem da ne mogu sam protiv svih, i da je moje razmisljanje dosta bilo u senci zaljubljenosti...

Sto me podseti, a taman da se malo priblizimo i temi:
Tema
Romantik, romantican - onaj kod koga osecajnost i masta preovladavaju nad racionalnoscu.
(izvor, Nova larousse enciklopedija)
« Poslednja izmena: 27. Feb 2010, 13:09:34 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Zar seksualni objekti moraju da budu vrhunske ribe? Smile

Decko, bez uvrede... ali... manje filozofije, vise realnog zivota.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Zar seksualni objekti moraju da budu vrhunske ribe? Smile

Naravno da ne, zavisi sta koga privlaci/pali...

Samo sam hteo da remiziram da moje ophodjenje prema njoj nije bilo u cilju momentalnog odvlacenja u krevet, nego pruzanje sanse da vidimo kako cemo da funkcionisemo kao par... ali pravi ljubavni par, a ne par drugara...

Zato sam i osetio potrebu da naglasim da se ne radi o nedodirljivoj curi prema kojoj imam nerealne zelje za svoje mogucnosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Ne, nijednog trenutka je nisam tretirao samo kao sexualni objekat, kao sto rekoh, cura je prosecna... nije vrhunska riba iz kraja koju svi zele, vec vise ona koja bi zelela da je svi zele...
Izuzetni puderski konzument ako nista drugo (a i ima odredjene fizicke komplexe... ali to nije potrebno za objavljivati) - jer, ja sam nju prihvatio kao celinu, da je njena psihicka strana, harizma, humor, strpljenje (pa cak i neka preterana tvrdoglavost i drugi nedostaci) upotpunjuju za nedostatak te savrsene fizicke lepote...

a brate , dosadan si ko <cenzurisano>  Smile Smile .... tebi treba neko da nalupa par shamara ... Smile

ta tvoja riba nije nikakva dama ,nego obichna potochara (potocharis vulgaris   Smile) .  kuliraj je par meseci i ona ce trchati za tobom ,osim ako ne nadje neku drugu budalu da ga zajebava  Smile . kad do toga dodje , postavi se kao njoj kao mushkarac i pomiri se sa chinjenicom da bilo kakva veza sa njom nece biti duhovne prirode  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 10:25:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.