Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde je srednja klasa?  (Pročitano 5266 puta)
28. Sep 2003, 13:43:10
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Gde je nestala srednja klasa u nasem drustvu.... oko sebe gledam i vidim da imam samo visoku, visu, nisku i nisku u pm.
Nema ljudi koji rade normalne poslove i od toga normalno zive... gde su izumrli? Ili je mozda za mene normalan zivot postao luksuz..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
O ovom pitanju sam sa par ljudi imala polemike, kad je nestala ta srednja klasa i gde su sada ti ljudi... dosli smo do zakljucka da je sve krenulo nizbrdo pocetkom 90-tih godina i da su postojala dva puta, prvi, onaj koji je bio redji, i onaj koji je bio ilegalan je vodio u sverc i nesigurne poslove, ti ljudi danas zive kao visa ili visoka klasa (mada su retki koji sada sviraju klavire od njih); a drugi put je bio put kojim su isli svi postali, cutali trpeli i polako propadali, zajedno sa svojim dostojanstvom i danas su postali niska i u pm niska rasa!

A sto se tice tih normalnih poslova...hm... meni to nekako izgledao kao bajka
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Nisu ljudi izumrli vec doprinosi koje su imali,sve to zahvaljujuci nasem dragom Titu,posle onom ustasi zaboravih mu ime,onaj sto ima U na bradi (Hrvatima izvinjenje nista ilicno) a kasnije jos gori od bilo kog ustase Milosevic...Polako ali sigurno doveli su ljude na prosjacki stap...ili si mafijas i imas ili si posten i nemas,tako je danas kod nas...Zalosno ali je tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jos jednom je to Nele genijalno rekao...

Od istorijskog AVNOJ

'45-te njega je primila partija,
A s vojskom je uš'o u Trst
Sada ulazi na vrata Komesarijata
A prima ga Crveni Krst

Njegov sin više nema svoga osmjeha
Po kom su ga znale cure s Koševa
Kaže: Stari, tvoja Juga je veliki zajeb
Tebe i tvojih komunjara

A stara sjedi i plače, kaže:
Dragane, pusti vijesti malo jače
Od istorijskog AVNOJ-a
Do izbjegličkog konvoja
Preko Sremske Rače

U njemu teče krv radnih akcija
Kad se diglo i selo i grad,
Bio je on bez igdje ičega
Ali nikad prazan k'o sad

Stari, sad se vidi, sad se vraća
S kim ste htjeli da budete braća,
Zajebo vas Tito i partija cijela
Sloboda očigledno nije umjela da pjeva

A stara sjedi i plače, kaže:
Dragane, pusti vijesti malo jače,
Od istorijskog AVNOJ-a
Do izbjegličkog konvoja
Preko Sremske Rače

Ponekad sanja smrt kako se šunja
I odvodi najbolje drugove,
A ponekad usni nerođenog unuka
Što zbori Majakovskog stihove

Sa barikada se čuje "No pasaran"
O, kako je čudan bio taj san,
Tu je četa proletera, zastava crvena
Tu je slika Ive Lole Ribara

A stara veli dosta svađe, kaže:
Dragane, pusti vijesti malo jače
Od istorijskog AVNOJ-a
Do izbjegličkog konvoja
Preko Sremske Rače
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
sjajno si to zapazio,... ako se negde i nazire, srednja klasa (ili bar njeni ostaci) krije to ko zmija noge
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Problem i jeste u tome sto mi nije bas najjasnije gde je otisla , sta se sa njom desilo... sta je bilo sa pripadnicima te klase?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
pa sam ti rekla... pola njih je otislo u lopove i one koji su sada bogati a ostatak je propao!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Mozda glupo zvuci, ali ja mislim da se sada srednja klasa u ovoj mucnoj situaciji kod nas broji u dobrostojece ili bogate. Tako da ona nije nestala, nego je samo dobila novi status.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
nisu bas svi iz sredje klase presli u bogatase, dobar deo je siromasan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kako sma ja skapirao vrabac ne prica o tome kako je srednja klasa presla u bogate vec da je ono sto se nekad smatralo zivotm srednje klase danas luksuz
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.