ako neko moze da mi kaze gde je za mene najbolje, a i za moju malu tek otvorenu firmu evo slikica, a ako mnogo trazim sory onda ako moze samo za mene :flower: :wave:
« Poslednja izmena: 26. Jun 2008, 09:55:19 od Andjel_m »
Pitanje za nekog ko zna vise ili puno vise od mene, samoukog pocetnika...na ovu temu. Na astro.com se astrokarta moze pogledati kad se izabere Astro Click Travel itd....Koja je razlika izmedju te karte i karte koja se dobije kad se izabere na Extended Chart Selection - Special Charts - Astromap Europe......posto se karte razlikuju (aspekti u sasvim drugim krajevima). Konkretno sta se na toj drugoj astrokarti vidi, ako ta prva vrijedi za putovanja ili selidbu? Zahvalna unaprijed :flower:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.